Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bløde patienter søges: Bamsehospitalet kommer til Aalborg i morgen

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Aalborg Storcenter
Foto: Aalborg Storcenter

Denne weekend har børn i alle aldre mulighed for at tage deres bamse med til undersøgelse, når det populære Bamsehospitalet besøger Aalborg Storcenter.

Det sker på søndag d. 8. oktober, hvor man i tidsrummet 11.00-14.00 helt gratis kan møde de flinke bamselæger og sygeplejersker fra Bamsehospitalet, og dermed kan børnene få et mere afslappet forhold til sundhedsvæsnet.

På et bamsehospital vil der både være en sygeplejestand, en røntgenlægestand og en lægestand hvor bamserne kan få behandling.

Et trygt forhold til sundhedsvæsenet

På Bamsehospitalet vil børnene under leg og trygge rammer kunne være med til at behandle deres bamser, og de vil prøve, hvordan det er at være på hospitalet.

På et bamsehospital er der både en sygeplejestand, en røntgenlægestand og en lægestand, hvor bamserne kan få behandling.

Gennem leg lærer børnene, at mennesker i sundhedsvæsenet ikke er væmmelige, hvide kittelbærende monstre og uhyrer, men derimod søde og rare mennesker der hjælper dig, når du har brug for det.

Bamsehospitalet er et landsdækkende projekt, frivilligt afholdt af læge- og sundhedsstuderende, med fokus på at afmystificere og ikke mindst præsentere de yngste for sundhedsvæsenet på en sjov og lærerig måde.

Husk at tage din bamse med!

Det hele finder sted på Nytorv i Aalborg Storcenter (lige ved Paradis Is).

Del artikel

Andre læser også