Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vild med Bagedysten?: Den tidligere vinder Tobias Hamann gæster Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Har du ligesom os binget samtlige sæsoner af Den Store Bagedyst, har du uden tvivl dine favoritter blandt de mange håbefulde amatørbagere.

Måske du blev tryllebundet af Frederikkes kunstneriske kager, faldt pladask for Rosas charmerende personlighed eller kunne ikke få nok af dette års vinder Sæþór.

Er det sæson tres absolutte kagekonge, Tobias Hamann, der fangede dit hjerte, så har vi en lækkerbisken af en nyhed til dig.

Den autodidakte konditor, chocolatier og tv-vært besøger nemlig Penny Lane torsdag den 3. februar til en aften i kagens tegn. Her vil han holde foredrag om Den Store Bagedyst samt sine mange tv- og rejseprogrammer på DR, og du vil også kunne stille ham spørgsmål.

Foredrag, konkurrencer … og kage!

Aftenen starter kl. 18.30 med en velkomstdrink og herefter dykker Tobias ned i tiden før, under og efter Den Store Bagedyst, som lige har fejret 10 års jubilæum.

Penny Lane skriver om begivenheden:

Tobias Hamann blev landskendt, da han med sine kreative, velsmagende og kunstneriske kager tryllebandt over en million seere hver eneste uge på DR1 og vandt Bagedysten i 2014. Siden har han også vundet Julebagedysten, DM i Chokoladeskulpturer og militærprogrammet “Stjerner i Trøjen.” Desuden vil Tobias fortælle om sine mange tv- og rejseprogrammer på DR. Kom og få hans spiselige opskrift på succes og nyd kage til!

I løbet af aftenen skal der selvfølgelig også spises en masse kage, og det bliver Pennys fantastiske kagebuffet, der sørger for at ingen går sultne fra caféen. Derudover vil der også være konkurrencer og masser af hygge i bedste Penny stil.

Det koster 439 kroner at deltage.

Læs mere og køb billetter her.

Hvad: Foredrag og Q&A med Tobias Hamann
Hvor: Penny Lane
Hvornår: 3. februar, kl. 18.30 – 21.30

Del artikel

Andre læser også