Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bag om Badehotellet: Kom til unikt foredrag om den populære TV-serie

Af Emil Kjær Jørgensen

Badehotellet har været en af de største danske TV-succeser, siden serien første gang fik premiere tilbage i 2013.

Det skønnes, at op mod 1,7 million danskere uge efter uge sidder klistret til skærmen for at følge løjerne på badehotellet ved Vesterhavet

Er du Badehotellet fan, så har vi fundet talkshowet, du bare SKAL med til .

For med titlen “BADEHOTELLET – Et talkshow ud over det sædvanlige” kan du komme med til en magisk aften den 20. april på Skråen.

Meget mere end et kig bag kulisserne

”Bag om BADEHOTELLET” er et talkshow, hvor man som publikum ikke bare får lov til at komme med bag kulisserne på Danmarks største TV-succes, men også får en unik mulighed for at møde menneskerne bag personerne i serien.

Vi får lov til at komme helt tæt på skuespillerne Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing, der gladeligt deler ud af røverhistorier fra vandkanten gennem nu 9 sæsoner.

Gennem sjove spørgsmål, en løssluppen stemning og en ramme hvor alt kan ske, får publikum en munter spændende og oplevelsesrig aften, hvor vi får lov til at høre om Anne Louises og Amalies vej fra drømmen om skuespiller livet til, hvor de er i dag.

Køb billetter til Bag om Badehotellet | Billetlugen.dk

Vi kender og elsker alle de fantastiske personligheder fra Badehotellet, men hvordan er man som skuespiller med til at udforme sådan en karakter? Hvor meget kommer fra manuskriptforfatterne, og hvor meget byder man selv ind med? Har man som skuespiller selv noget at skulle have sagt i forhold til rollens udvikling og historie?

Begynder man at have et venskabeligt forhold til ens karakter, og hvordan er det, når optagelserne slutter? Er det muligt ”bare” at lægge karakteren væk, eller går der noget tid, før man får rystet den af sig?

Det krydres med billeder, videoklip og lækre sange, der betyder noget for Anne Louise og Amalie, og giver stemningen af et ægte amerikansk talkshow.

Det hele styres af den unge talkshowsvært Lukas Birch, der tidligere har lavet talkshows med blandt andet Ulf Pilgaard og Mette Blomsterberg.

Du finder mere info her.