ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bæredygtigt pop-up: SISSEL EDELBO inviterer til lagersalg i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Aalborgenserne er begejstrede for SISSEL EDELBO – og det er med god grund.

Det internationale fashion brand er kendt for at kombinere bæredygtighed med prints, feminine silhuetter og en boheme livsstil – og så byder de hvert år velkommen til pop-up lagersalg i deres smukke showroom i Aalborg, hvor de sælger unikke og farverige prints til favorable priser.

Sæt stort kryds i kalenderen mandag den 1. november og forkæl din garderobe eller en du holder af.

Her vil du i tidsrummet 07.00 til 20.00, kunne udforske stativ efter stativ med smukt tøj på Lyngvej 1D i Aalborg og spare helt op til 75%. Det er bl.a. smukke 2. sortering styles, kollektionsprøver og samples, du kan få med hjem i garderoben.

Åbningstiden er udvidet dette efterår, således at alle kan nå med uanset arbejds- og studietider, og man behøver ikke bekymre sig om at misse alle de “bedste” varer, hvis man kommer senere på dagen.

“Vores pop-up event er en stor skattejagt. Vi fylder løbende op med varer, og da alle prints er helt unikke, vil der hele tiden komme nye styles,” forklarer Sascha Nielsen, der er Content & PR Responsible hos SISSEL EDELBO.

Bæredygtigt pop-up: SISSEL EDELBO inviterer til lagersalg i Aalborg

Upcycling af smukke vintage sarier

SISSEL EDELBO blev skabt tilbage i 2004, og er i dag et af de førende bæredygtige modebrands, og har for alvor også indtaget den international scene.

Givet SISSEL EDELBOs store popularitet i Aalborg såvel som resten af Danmark, vil de fleste af vores læsere være bekendte med brandets univers.

Uanset om du har kendskab til det danske brand eller ej, kan deres fantastiske koncept dog godt tåle at blive genfortalt.

Kernen i SISSEL EDELBO er upcycling af smukke vintage sarier, som i generationer er blevet båret af indiske kvinder. De farverige, genanvendte sarier udvælges nøje, inden de efterfølgende re-designes til klædelige styles med en lækker boho vibe – the story continues.

Det betyder, at du udover et one-of-a-kind stykke tøj i høj kvalitet, også sætter et minimalt CO2-fodaftryk.

SISSEL EDELBO er nemlig bevidste om deres plads i en industri, der er kendt for at være en af de værste syndere, når det kommer til overforbrug, og de står hårdnakket fast på, at mode kan gå hånd i hånd med bæredygtighed og omtanke for Moder Jord.

Bæredygtigt pop-up: SISSEL EDELBO inviterer til lagersalg i Aalborg

En grøn vækstrejse

Virksomhedens store fokuspunkt på miljø og bæredygtighed har vist sig at ræsonnere med deres kunder i stor stil og har betydet, at de igen i år har vundet en Gazellepris for deres positive vækst.

Denne grønne vækstrejse er baseret på de bæredygtige initiativer, som de allerede har implementeret i deres forretningsmodel – bl.a. i form af det minimale stofspild, men også i det sociale ansvar de tager.

Læs mere om SISSEL EDELBO her.

Hvad: Sissel Edelbo bæredygtigt lagersalg
Hvor: Lyngvej 1D, 9000 Aalborg
Hvornår: Mandag d. 1. november, kl. 07.00-20.00

Del artikel

Andre læser også