Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bæredygtige kvalitetskøkkener: ROTPUNKT har fokus på dine ønsker og detaljerne

Af Nathalia Hentze Nielsen

Uanset om du er førstegangskøber eller allerede har et hus, er det en stor beslutning at købe et nyt køkken.

Ikke nok med at køkkenet er hjemmets samlingspunkt, er der også en masse drømme forbundet med design såvel som funktionalitet, og det kan være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed til en pris, der er til at betale.

Her kommer ROTPUNKT KØKKENER ind i billedet.

Den familieejede virksomhed har mere end 90 års erfaring med at producere inventar, og personalet i butikkerne har mange års erfaring i at designe og udforme køkkener.

I 2014 kom den tyske virksomhed til Danmark, og siden september 2017 har det været muligt for aalborgensere at besøge showroomet i Aalborg på Håndværkervej 7, hvor du får kompetent vejledning i skræddersyede køkkener.

Bæredygtige kvalitetskøkkener: ROTPUNKT har fokus på dine ønsker og detaljerne

Markedets største udvalg

ROTPUNKT AALBORG er kendt for deres fokus på kvalitet og service, og det mærker du med det samme, når du træder ind i butikken i Aalborg.

Her står indretningskonsulenterne klar til en uformel snak om jeres køkkendrømme, og mens du går rundt i køkkenudstillingen, kan du samtidig opleve de store forskelle, der er på køkkener hos ROTPUNKT og andre på markedet.

ROTPUNKT har markedets største udvalg af design og farve kombinationer i låger, fronte, skabe, bordplacer m.m. og bæredygtige materialer på tværs af køkkenuniverset. Faktisk har de hele 26 forskellige skabsfarver – og det er både udvendigt og indvendigt.

De har derfor fantastiske forudsætninger for skabe personlige og unikke udtryk i dit nye køkken.

“Vi kan lave lige nøjagtig det design, du går og drømmer om,” fortæller Jan Klit, der er indehaver af ROTPUNKT AALBORG, og tilføjer:

“Udover de 26 forskellige skabsfarver tilbyder vi også massive træskuffer uden merpris, og vi kan lave specialdesignede løsninger på de mål, du ønsker.

Eksempelvis kan vi lave sokler og bordplader i den højde, du ønsker samt levere skabe med både låger og skuffer på specialmål både, hvad angår bredde, højde og dybde, hvis det er det, du har brug for.”

Bæredygtige kvalitetskøkkener: ROTPUNKT har fokus på dine ønsker og detaljerne
Hos Rotpunkt har du frit valg mellem 26 skabsfarver.

Frit valg mellem 26 skabsfarver

Vælger du at købe dit køkken gennem ROTPUNKT AALBORG, tages du i hånden med professionel rådgivning fra start til slut. Du overlades dermed ikke for dig selv på noget tidspunkt i processen.

“Du er i trygge hænder hos os.

Vi gør meget ud af at levere en samlet pakke med rådgivning, installation og montering. Vi har vores egne erfarne montører ansat, som kan stå for hele processen med opsætning og montering.

Hvis du selv ønsker at montere dit nye køkken, står vi naturligvis også til rådighed med vejledning.

Der findes også en tredje model med delvis montering, hvor du selv bestemmer, hvor meget – eller lidt- hjælp du ønsker fra vores montører.

Vi tilbyder også totalløsninger på renoverings- og ombygningsprojekter,” understreger Jan Klit.

Alt dette klares med tanke for lige netop dit budget.

Hos ROTPUNKT AALBORG har de stor erfaring med at tilbyde køkkenløsninger til kunder i alle aldersgrupper fra helt unge førstegangskøbere til ældre husejere, og det er uanset hvor stort dit budget er.

Fælles for alle typer af kunder er, at man er velkommen til at kigge forbi butikken og få et uforpligtende, godt tilbud.

Bæredygtige kvalitetskøkkener: ROTPUNKT har fokus på dine ønsker og detaljerne

Danmarks mest bæredygtige køkken

Det er ikke kun design, som ROTPUNKT AALBORG ikke går på kompromis med.

Bæredygtighed spiller også en stor rolle i  virksomheden, og de har i år modtaget Svanemærket for deres Greenline-serie, som bl.a. garanterer, at skabene er produceret af minimum 90 procent bæredygtigt genbrugstræ.

Svanemærket er den ypperste miljøcertificering i Norden, og det er din garanti for, at du med ROTPUNKTS Greenline-serie får et køkken, hvor alt er tænkt igennem; fra udvælgelsen af de enkelte elementer til køkkenet en dag skal tages ned og genanvendes.

Det grønne fokus gælder ikke kun træet, men hele virksomhedens produktionsproces, hvor der er stor fokus på bæredygtighed. På imponerende vis har de opnået en produktion, der er 100% CO2 neutral.

Bæredygtige kvalitetskøkkener: ROTPUNKT har fokus på dine ønsker og detaljerne