Bæredygtig rengøring vinder frem: Elite Miljø er det gode valg

Skrevet af: Michael Qureshi

Flere og flere virksomheder tænker bæredygtighed ind i deres CSR-strategi.

Men når tallene præsenteres, har mange igennem de seneste år overset rengøringen. De har primært kigget på de øvrige tiltag, de har truffet i forhold til hverdagen, men hvor man ikke har haft så stor fokus på den eksterne rengøring.

Der blæser dog nye vinde, hvor virksomhederne i højere grad også tænker på den mest miljøvenlige løsning, når det gælder rengøringen.

Bæredygtig rengøring vinder i højere grad frem. Det mærkes også hos Elite Miljø, hvor man i Nordjylland vinder flere og flere kunder på det store miljøansvar, man tager i rengøringen.

“Vores kunder er sikret en leverandør, som har en erklæret miljøpolitik. Vi tænker grønt og bæredygtigt ind i alt, hvad vi foretager os, og vi måler på indsatsen. Som kunde hos os får man også løbende udregnet miljø- og kemiregnskaber. Så når en virksomhed arbejder med bæredygtighed og CSR, så kan de fremvise tal helt ned på rengøringsniveau sammen med os,” siger Diane Køster Thøgersen fra Elite Miljø til MigogAalborg.

Diane Køster Thøgersen

Flere store kunder i Aalborg og resten af Nordjylland

Blandt større kunder i Aalborg har Elite Miljø blandt andet Aalborg Storcenter og Friis Shoppingcenter.

Alle de rengøringsmidler Elite Miljø bruger til daglig rengøring – og som udgør deres basispakke – består udelukkende af miljømærkede produkter, som hverken indeholder parfume eller farvestoffer.

De er mærket med enten det nordiske Svanemærke eller EU-blomsten, hvilket sikrer en minimal miljøpåvirkning og arbejdsmiljøpåvirkning.

I 2015 opnåede Elite Miljø miljøcertificeringen ISO 14001. En ISO 14001 certificering er et bevis for at virksomhedens miljøledelsessystem er blevet auditeret og opfylder kravene i ISO 14001 standarden omhandlende miljøledelse.

Certifikatet beviser, at man aktivt arbejder på at minimere de miljømæssige konsekvenser af virksomhedens processer, produkter og serviceydelser.

Derudover har man også arbejdsmiljøcertificeringen OHSAS 18001.

Selv på bilerne har man en klar strategi omkring at beskytte miljøet mest muligt.

Elite Miljø har en bilflåde på ca. 140 biler. Gennem en fordelagtig leasingmodel udskiftes bilerne, når de bliver 4 år gamle. På den måde sikrer de, at de løbende får udskiftet de aldrende biler med nye, som lever op til strengere miljø- og klimamæssige standarder og krav.

Blandt de største aktører på markedet i Danmark

Elite Miljø er i dag blandt de største aktører på rengøringsmarkedet for erhverv i Danmark. I slutningen af 2017 kunne virksomheden endda fejre den prestigefyldte titel CSR People Prize 2017.

Det gjorde de i kategorien for virksomheder med flere end 100 medarbejdere.

Det er i høj grad et nyskabende samarbejde med bl.a. Ikast-Brande Kommune, som gjorde Elite Miljø til vinder af prisen.

Det belønnede samarbejde går ud på, at kommunen kombinerer udbud af rengøringsopgaver med job til langtidsledige, mens Elite Miljø forpligter sig til at tage imod 15 langtidsledige i et kombineret praktik- og opkvalificeringsforløb. Elite Miljø lover job til de personer, der gennemfører forløbet.

Foruden samarbejdet med Ikast-Brande Kommune tager Elite Miljø socialt ansvar på andre områder. Bl.a. er der stærkt fokus på fastholdelse, trivsel og forebyggelse af sygefravær.

Det er også tiltag, der er med til at gøre Elite Miljø populær som virksomhed også her i Nordjylland.

Virksomheden arbejder desuden med inklusion af bl.a. flygtninge, og Elite Miljø har allerede taget FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling ind som en del af forretningen.

”I Nordjylland arbejder vi hver dag med at sikre et godt arbejdsmiljø for både vores kunder, men også vores egne medarbejdere. Vi gør en forskel for miljøet, og det er vi meget stolte af” udtaler Birgit Marquardsen, serviceleder i Elite Miljø.

Kæmpe koncern har købt Elite Miljø

For nylig blev det officielt, at den nordiske Coor-koncern har købt danske Elite Miljø. Det køb bringer Coor i top tre inden for facility management i Danmark. Elite Miljø styrker dermed også deres position med en kapitalstærk koncern i ryggen.

Det understreges dog, at der ikke kommer nogle ændringer i den måde Elite Miljø har serviceret sine kunder hidtil. Tværtimod vil der være mulighed for levere endnu stærkere ydelser med Coor som ejer.

Kontakt Account Manager Diane Køster Thøgersen på mail dkt@elitemiljoe.dk (Mobil 23 68 48 59) for at høre mere om, hvordan Elite Miljø kan understøtte jeres arbejde med CSR og bæredygtighed

Du kan også læse mere om mulighederne med Elite Miljø lige her

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.