Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækre designs til spotpriser: SISSEL EDELBO inviterer til Bæredygtig Pop Up

Af Redaktionen

SISSEL EDELBO er et dansk bæredygtigt brand med base i Aalborg, der er kendt for deres designs i farver, prints og feminine silhuetter.

Team SISSEL EDELBO gentager succesen fra sidste måned og inviterer igen indenfor til Bæredygtig POP UP.

Allerede fra onsdag den 23. juni kl. 07:00 til og med torsdag aften den 24. juni kan du på Lyngvej 1D få et indblik i SISSEL EDELBO-universet og shoppe samples, tidligere kollektionsvarer og 2. sorteringsvarer til absolut spotpriser.

”Vi var så glade for at kunne invitere vores kunder indenfor i sidste måned, og da den nuværende situation gør det muligt at afholde POP UP, gør vi det endnu engang her op til sommeren. Så har vores kunder mulighed for få frisket sommergarderoben op.

Selv efter en lang periode uden POP UP var det skønt at se og høre, at begejstringen for vores unikke one-of-a-kind produkter stadig er lige så stor som den altid har været,” fortæller Jeanne Sissel Thomsen.

Der vil som altid blive taget alle forbehold i forhold til corona-situationen og der vil være opsat afstandsmarkører, udvidelse med et ekstra lokale og naturligvis bliver der tilbudt håndsprit.

“Vi åbner allerede klokken 07:00 om morgenen begge dage for at udvide åbningstiderne. Det skal være trygt og sikkert at handle hos os,” fortæller Jeanne Sissel Thomsen.

Har du de mindste former for symptomer, skal du blive hjemme.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af SISSEL EDELBO (@sisseledelbo)

17 år som et bæredygtigt brand

SISSEL EDELBO har netop kunne holde deres 17-års fødselsdag, hvor de gennem tiden har været forløber for at etablere en bæredygtig tøjvirksomhed på det internationale marked med fokus på miljø, socialt ansvar og produkter med lang levetid.

SISSEL EDELBO ønsker at bruge de materialer, som allerede er skabt og som med deres unikke udtryk i både print og farver, gør dem tidsløse og karakteristiske.

”Vores styles fortæller hver deres egen historie fra fortiden og nu har vores kunder mulighed for at skrive videre på historien,” fortæller Jeanne Sissel Thomsen

De indiske sarier er blevet håndplukket af Team SISSEL EDELBO og får nyt liv i farvestrålende mix af mønstre og mystik – med den største kærlighed og omsorg for Moder Jord.

”I en verden som stadig er stærkt påvirket af pandemien, er det nu blevet endnu vigtigere for os aldrig at gå på kompromis med vores bæredygtige værdier. Vi skal passe på hinanden, på jorden og sætte pris på den samhørighed mellem kulturer og traditioner som opstår ved brugen af genbrugte materialer.” fortæller Jeanne.

Lækre designs til spotpriser: SISSEL EDELBO inviterer til Bæredygtig Pop Up

Der fyldes op med varer begge dage

Det kan hurtigt gå vildt for sig, når en håndfuld kvinder leder efter unikke styles til deres sommergarderobe.

Så selvom det er fristende at ville være de første til at se hele udvalget om onsdagen, slår Sissel Edelbo fast at man lige så godt kan kigge forbi om torsdagen.

”Vi fylder konstant op med nye varer, så der hele tiden vil være noget nyt til de besøgende og ingen vil blive mødt af tomme stativer. Af erfaring ved vi, at mange plejer at komme den første dag – så en ekstra opfordring, er i stedet at overveje at komme om torsdagen, hvor der vil være mindst ligeså gode varer som om onsdagen,” siger Jeanne Sissel Thomsen.

Sissel Edelbo gør også opmærksom på, at man grundet omstændighederne kan opleve ekstra kø og ventetid, da man selvfølgelig kun lukker det antal ind, der er forsvarligt i forhold til myndighedernes anvisninger.

Du kan læse mere om SISSEL EDELBO og finde inspiration deres Facebook, hvor du også finder begivenheden.

Hvad: SISSEL EDELBO bæredygtig POP UP
Hvor: Lyngvej 1D
Hvornår: Onsdag den 23. juni: 07:00-18:00, Torsdag den 24. juni: 07:00-18:00

Praktisk:
Betaling med kontanter eller MobilePay
Parkering lige ved døren
Bus 14 holder 30 meter derfra

Del artikel

Andre læser også