Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Satser på kvalitet til børn: BabyDelux vil ramme hele landet fra Aalborg

Af Simone Vestergaard

Vi danskere shopper oftere vores varer online.

Det er nemt, hurtigt og udvalget er kæmpestort.

I dagens Danmark kan vi købe alt lige fra madvarer til børneting, og få det leveret direkte til døren.

Apopros børneuniverset så er antallet af webshops med interiør, tøj og legetøj til børn også blevet betydeligt større med årene – og konkurrencen vokser.

Den nyopstartede Aalborg virksomhed BabyDelux vil dog skille sig ud fra mængden og differentiere sig på kvalitet frem for pris – og den må siges at være kommet flyvende fra start.

Webshoppen har kun eksisteret i små otte uger, og allerede nu er efterspørgslen på de mange populære børnemærker stor.

Optimerer udvalget hver dag

Baby Delux har kvalitetsmærker som Babytrold, Filibabba, Kids by Friis og Kids Concept. Selvom webshoppen er ny på markedet, så kan kunderne fra hele landet allerede vælge mellem 40-50 forskellige mærker – og det er kun begyndelsen.

”De første otte uger er gået over al forventning. Det er vildt, at så mange besøger og handler på vores webshop. Det er vi rigtig taknemmelige over.

Det gør, at vi arbejder endnu hårdere for at optimere vores udvalg.

På dagligt basis udvider vi webshoppen med ca. 50 nye produkter, og det bliver vi ved med, indtil vi rammer 9000 produkter i alt,” fortæller webshop ansvarlig Rashed MJ, til MigogAalborg.

På nuværende tidspunkt har BabyDelux omkring 3000 aktive produkter på webshoppen i mange forskellige kategorier, der primært henvender sig til babyer og børn i alderen 0-8 år.

Satser på kvalitet til børn: BabyDelux vil ramme hele landet fra Aalborg

Satser på kvalitet til børn: BabyDelux vil ramme hele landet fra Aalborg

Pris og kvalitet hænger sammen

Webshoppen BabyDelux sælger kun nøje udvalgte produkter, der lever op til deres egne forventninger til holdbarhed og kvalitet.

”De produkter vi har på BabyDelux er høj-kvalitetsprodukter, og vi har stor fokus på at plukke produkter af bedste kvalitet.

Vores princip er, at vi kun sælger produkter, som vi vil tilbyde vores egne børn. På den måde ved kunderne også, at produkterne er ordentlige. For hos os hænger pris og kvalitet sammen.” forklarer Rashed.

Fremtidsplanerne er store

På nuværende tidspunkt har BabyDelux som nævnt et stort udvalg af blandt andet legetøj, babyudstyr og interiør, men fremtidsplanerne er ambitiøse.

Michael ser også et potentiale for eventuelt at udvide webshoppen med børnetøj.

”Vi er kun lige gået i gang, og vi ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer. Vi har mange ideer og ønsker for vores virksomhed, og vi udelukker ikke muligheden for på sigt, at tilbyde børnetøj på vores platform.” fortæller Rashed.

BabyDelux forventer desuden snart at få en masse nye mærker ind, således at deres kunder har endnu flere brands at vælge imellem.

Kunderne skal belønnes

Michael er meget taknemmelig over den gode modtagelse, BabyDelux har fået – og i den forbindelse får alle MigogAalborgs læsere nu en eksklusiv rabatkode til webshoppen.

”Vi har fået en vanvittig opbakning fra kunderne, og det vil vi gerne sige tak for. Derfor kan vores kunder, der læser om os gennem denne artikel nu få 20% på deres køb i august og september,” afslutter han.

Rabatkoden er: migogaalborg

Den kan bruges fra d. 27/8-15/9.

Shop direkte på hjemmesiden her.

Del artikel

Andre læser også