Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

August slutter med et brag: Her er din weekend i Aalborg

Af Nana Veilov Carlsen

Det bliver uden sammenligning en helt igennem begivenhedsrig weekend i Aalborg, for udover Waater Festival, IDRÆTSMØDET og Fredagsfesten i Karolinelund med Benal, er der også smæk på de stjernespækkede begivenheder som Vi Elsker 90’erne, Comedy Festival, METROPOL, Gadefest on Tour. og Aalborg i Rødt i vente denne weekend.

Vi kan lige nå at nyde de sidste dage i august, inden vi tager hul på en ny måned, en ny årstid, eller måske en ny tilværelse for dem som på mandag starter på et nyt studie.

Vi Elsker 90’erne

Det er endelig blevet tid til at finde sit bedste 90’er inspireret tøj frem, så det er klar på lørdag, når Vi Elsker 90’erne festival endelig gæster Aalborg.

Har man været ung, voksen eller barn i 90’erne vil man uden tvivl kunne være med på de mange klassikere fra et stjernespækket årti.

År efter år har Vi Elsker 90’erne formået at fylde Mølleparken med festglade mennesker og nogle af de fedeste 90’er navne.

Og vi har bestemt også glædet os til årets Vi Elsker 90’erne siden sidste år.

August slutter med et brag: Her er din weekend i Aalborg

Det er blandt andet kendte navne som Daze, Scooter, Cascada og Eiffel 65 som dette år skal sætte gang i 90’er stemningen i Mølleparken.

Festen er totalt udsolgt.

Er du interesseret i hvem der skal spille kan du se hele listen her .

Hvad: Vi Elsker 90’erne
Hvor: Mølleparken
Hvornår: 31. august 2019

Aalborg i Rødt

August slutter med et brag: Her er din weekend i Aalborg

Hele weekenden holdes der Aalborg i Rødt, hvor hele midtbyen vil summe af events, musik og ikke mindst gode tilbud, og har du de seneste dage bevæget dig rundt i midtbyen, har du sikkert også bemærket at de røde bannere allerede er blevet sat op i gaderne.

Fredag skydes arrangementet for alvor i gang med Day & Night shopping. Her vil butikkerne hold åbent helt indtil kl. 22.00.

Butikkerne tilbyder også gratis flødeboller for at fejre Aalborg i Rødt – og de er selvfølgelig håndlavede, røde flødeboller med marcipanbund fra Aalborg chokoladen.

Hele weekenden kan du også sætte tænderne i en gratis rød hotdog ved udvalgte butikker, hvor Pølsebilen kommer forbi. Se planen her:

August slutter med et brag: Her er din weekend i Aalborg

Derudover er der i alle butikkerne mulighed for at deltage i en kæmpe Aalborg i Rødt-konkurrence, hvor hovedpræmien er intet mindre end et rejsegavekort fra Bravo Tours på 20.000 kr.

Udover vilde åbningstider, gode tilbud og konkurrencer er der også blevet indrettet tre oplevelseszoner i Aalborg midtby, hvor der vil være mulighed for at opleve live musik, gøgl og spændende events. De tre oplevelseszoner er ved Frøspringvandet, ved Salling Torv og ved Bredegade Torv.

Læs mere om Aalborg i Rødt her.

Hvad: Aalborg i Rødt
Hvor: Aalborg City
Hvornår: Fredag d. 30. august – Søndag d. 1. september

Comedy festival

August slutter med et brag: Her er din weekend i Aalborg

For første gang nogensinde er Aalborg Comedy Festival blevet søsat. I et samarbejde mellem Skråen, Nibe Festival og Aalborg Events er det lykkedes at få gang i en nordjysk Comedy Festival og det er endda lykkedes at få det engelske topnavn Michael McIntyre til at gæste dette års festival.

Udover McIntyre vil danske navne som Lars Hjortshøj, Torben Chris, Geo, Niels Roos (tidligere Niarn), Per Worm, De Håndplukkede og Nul Stjerner også optræde på festivallen.

Rammerne for komikken og de mange komikere bliver på forskellige steder i byen deriblandt den store scene i Aalborghallen, John Bull, Salling Rooftop og Støberiet i Nibe.

Weekendens Comedy program:

  • Fredag: Lars Hjortshøj & The Powls kl. 20.00 påStøberiet
  • Lørdag: De Håndplukkede kl. 20.00 på Spejlteltet
  • Lørdag: Geo og en på guitar kl. 20.00 på John Bull

Se hele programmet og billetpriser her.

Hvad: Aalborg Comedy Festival
Hvor: Flere steder bl.a. AKKC
Hvornår: Fra 27. august – 2. september

Gratis gadefester to dage i streg  

August slutter med et brag: Her er din weekend i Aalborg
Foto: PR

Der bliver helt sikkert fest i gaden når både Metropol og Gadefest on Tour inviterer hele byen med til gadefest to dage i streg lige i hjertet af Aalborg.

Metropol bliver med hele tre scener, der kommer til at danne rammen for fede koncerter, der samler byens festglade og danselystne mennesker.

Du kan se frem til vilde navne som Fool, Omar Souleyman Faustix, FarveblindAntiteseJADA, Kops, Emil Lange, Fabian Mazur, Shio og Thykier mv. – Og det hele er ganske gratis.

Det hele kulminerer med Gadefesten lørdag, som gæster syv forskellige byer, og det er altså blevet Aalborgs tur på lørdag.

TooManyLeftHands har netop afsløret at de ikke selvv har mulighed for at spille i Aalborg i år, men superstjerner som blandt andet KATO, Hedegaard, Lord Siva og Zookeepers kigger forbi.

Se alle kunstnerne som spiller til gadefesten her.

Royal Beer, Booster, Pepsi Max og Smirnoff er i år sponsorer på gadefesten og dette samarbejde er blandt andet en af grundene til at den gratis gadefest igen kan komme rundt i landet. Der er dog en vigtig detalje: jo flere der tilmelder sig gadefesten, jo vildere bliver festen og jo federe bliver konfettikanonerne.

Du kan tilmelde dig gadefesten her.

Hvad: Gadefester i Aalborg
Hvor: Danmarksgade 17, Studenterhuset, Gammeltorv
Hvornår: Fredag 30. august og Lørdag d. 31. august

Events

30/8 Fredagsfest i Karolinelund med Benal og What a Month

30/8 A’la Montmarte Portland ART

31/8 Loppemarked i Haraldslund vand & kulturhus 

31/8 VI elsker 90’erne i Mølleparken

1/9 AaB- FCK på Aalborg Portland Park

1/9 Dansk Filmskat i biografen – Den Eneste Ene 

1/9 Loppemarked på Louise Plads 

Hele Weekenden

30/8-1/9 Aalborg i Rødt 

30-31/8 Metropol gadefest 

29/8-1/9 IDRÆTSMØDET 

31/8-1/9 Waater Festival

For Børnefamilier

31/8 Børnekulturfestival i Aalborg Zoo

1/9 Utzon fest for børn: Slyng din egen honning 

1/9 Sjov Søndagslegeland i DGI Huset 

Del artikel

Andre læser også