ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Attraktive byggegrunde til salg i Aalborg

20 minutters kørsel fra Aalborg (14 km) finder du den dejlige og rolige by Storvorde. Det er ikke nogen hemmelighed, at Storvorde har banet vejen frem til at blive kendt, som en by, der er perfekt for børnefamilier. Med gode indkøbsmuligheder, skole, børnehave, kirke, bibliotek, samt idyllisk natur, så er alt det gode samlet i én by!

Annoncørbetalt indhold leveret af Tofthøjen

Nu har du en enestående mulighed for at bosætte dig i den populære by! Tofthøjen er din billet til at få fingrene i én af de attraktive byggegrunde i Aalborg, der ligger på toppen af den populære Sejlflod-Storvorde område. Tofthøjen er placeret højt i et kuperet område blandt smuk natur og med udsigt over landskabet – og ikke mindst limfjorden. 

Leder du efter en attraktiv byggegrund i nærheden af Aalborg, så er Tofthøjen en mulighed, du bare ikke må gå glip af.

Perfekt udstykning af byggegrunde i Aalborg

Drømmer du om at eje en byggegrund i Nordjylland, hvor du kan bygge dit eget hus fra bunden, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser? Og skal byggegrunden være nær Aalborg, hvor du kan se dig selv og din familie bo i huset i mange år endnu?

Tofthøjen gør dine drømme til virkelighed, hvor du kan personliggøre dit hus i Storvorde helt ned til det grundlæggende fundament. Her kan de mange nye byggegrunde i Aalborgs populære forstad sætte rammerne for dig og din families fremtid – trygt placeret i en lille, men sikker by.

Særligt de mange stisystemer omkring Tofthøjen gør beliggenheden attraktiv for børnefamilien. Der er nemlig anlagt stier fra Tofthøjen til skolen i byen, således børnene kan færdes trygt – og selv tage turen til skolen. 

Sig hej til 9280 Storvorde

Foruden for den attraktive placering, så er det også en stor fordel, at det er nogle af de mere billige byggegrunde i Aalborg Kommune. Her får du især værdi for pengene, når du leder efter en byggegrund omkring Aalborg

På Tofthøjen er det især interessen for at bo tæt på naturen i fred og ro, som er fælles for de familier, som har valgt at bosætte sig her. Man kan gå tur i landskabet, fiske ved åen og fjorden, og sejle ud ved Mou Havn. Man kan også løbe i naturterræn eller køre MTB – det er et skønt sted!

Tiden må være inde til at overveje at bosætte sig i Aalborgs trygge forstad Storvorde. Med gode busforbindelser, kort køretur til Aalborg centrum og et godt samfund, der altid er klar til at hjælpe hinanden, så må det siges, at Storvorde har et godt fundament for en sikker fremtid for enhver familie.

Del artikel