ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Astralis står bag: Spil dig i stor FIFA-finale ved turnering i Aalborg

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Er du god til FIFA-spillet, eller kender nogen der bruger mange timer med computerspillet?

Så er det en god idé at læse videre. Til sommer afvikles Dana Cup Hjørring, som er en af verdens største ungdomsturneringer i fodbold.

Men for første gang nogensinde afholder Dana Cup også en esports-turnering, som jo meget naturligt er med FIFA som omdrejningspunkt.

Det er det danske esports-hold Astralis Group samt Audi, der i samarbejde med Dana Cup arrangerer Dana ecup, hvor de bedste FIFA-spillere i Danmark samles i en stor finaleturnering.

Men du har faktisk chancen for at sikre dig en plads blandt eliten af FIFA-spillere. Det kan du ved en kvalifikationsturnering, der afholdes hos Audi Aalborg på Ny Kærvej.

Det finder sted lørdag d. 28. marts kl. 12.00-16.00.

Fedeste FIFA-turnering i Danmark

Her kan dine FIFA-skills bære dig hele vejen til Dana Ecup slutspillet, hvor de bedste FIFA-spillere krydser klinger, og Astralis sørger for, at det bliver den fedeste FIFA-turnering i landet.

Astralis er blandt verdens allerbedste hold i CS:GO og tjener hundredevis af millioner årligt i pengepræmier. Men de ønsker også at udvide, så de rummer mere end CS:GO.

Derfor var det oplagt for dem og Audi at koble sig på Dana ecup, og det bliver spændende for alle der sikrer sig deltagelse i turneringen.

Dana eCup officielle spildage er fredag 17. juli og lørdag 18. juli 2020. Turneringen for elitespillerne starter lørdag.

Men før du kan krydse kalenderen på de dage, så skal du altså først kvalificere dig, når der spilles 1 Vs 1 hos Audi Aalborg. Der spilles kvalifikationsturneringer hos Audi-forhandlere i Fredericia, Gladsaxe, Aarhus og så Aalborg.

Hvad: Kvalifikationsturnering i FIFA
Hvor: Audi Aalborg, Ny Kærvej 47
Hvornår: Lørdag d. 28. marts kl. 12-16
Tilmelding her

Du kan læse mere info om hele turneringen her

Del artikel