Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fantastisk modtagelse: Alle 118 lejligheder er udlejet i AstaHus

Af Nathalia Hentze Nielsen

I takt med at Aalborg vokser sig større bliver det mere og mere nødvendigt med moderne og attraktive familieboliger.

For at møde den store efterspørgsel startede C.W. Obel Bolig i 2018 byggeriet af 118 spritnye lejligheder i Vestbyen – et lejlighedskompleks, der blev navngivet AstaHus,

Udlejningen startede i 2020, og man kan roligt sige, at aalborgenserne har taget godt imod de attraktive lejligheder.

Faktisk har modtagelsen været så god, at samtlige 118 lejligheder er blevet udlejet efter kun ét år.

”Vi er superglade for den modtagelse, vi har fået på lejlighederne, og superglade for at have ramt rigtigt på bl.a. kvalitet, beliggenhed og størrelsen af boligerne,” forklarer Mette Dahl Haarup, boligchef hos C.W. Obel Bolig.

Det er C.W. Obel Bolig, der har opført AstaHus og som varetager den daglige drift og administration. Udlejningen af lejlighederne er sket i samarbejde med Lejeboligmægleren.

Ordentlighed og omtanke

Den store glæde over succesen med udlejningen styrkes også af, at AstaHus har været et helt særligt projekt for C.W. Obel Bolig.

Boligprojektet er opkaldt efter Asta Obel, der i 1956 oprettede Det Obelske Familiefond på grundlag af C.W. Obels tobaksfabrik på Badehusvej.

Tobaksfabrikken på Badehusvej har været i familien Obels ejerskab siden 1898, og med sin placering på Badehusvej og Strandvejen kædes det moderne kvalitetsbyggeri AstaHus dermed sammen med Obels lange historie i Aalborg.

”Asta Obel stod for værdier som ordentlighed og omtanke, og AstaHus er ligeledes bygget med omtanke, så ejendommen kan være attraktiv mange år ud i fremtiden,” siger Mette Dahl Haarup.

At lejlighederne kan stå distancen og være en fast del af Aalborgs skyline mange år frem kan lade sig gøre fordi, at de er bygget i høj kvalitet og rummer det tidløse design som især Skandinavien er kendt for.

Placeringen er bestemt også en væsentlig faktor her, da man får Aalborgs summende byliv helt tæt på uden at miste charmen fra Vestbyen og den fantastiske udsigt over Limfjorden.

Ønsket om større lejligheder

På spørgsmålet om, hvorfor det er gået så godt med udlejningen i et år, der har været præget af corona, påpeger C.W. Obel Bolig og Lejeboligmægleren flere ting.

De fremhæver bl.a., at aalborgenserne det seneste år har brugt rigtigt meget tid derhjemme, og det har givet tid til refleksion omkring, hvad en bolig skal indeholde, og hvordan den skal føles, før det egentligt bliver et hjem i ordets sandeste forstand.

Her har AstaHus ramt lige ind i hjertet af, hvad mange ønsker.

“Vores lejligheder er generelt af en større størrelse, end der ofte ses i nybyggerier, men det store spørgsmål var jo om, det var noget folk ønskede.

Det har vist sig, at vi har ramt helt rigtigt,” forklarer Mette Dahl Haarup.

Fantastisk modtagelse: Alle 118 lejligheder er udlejet i AstaHus

AstaHus’ 118 lejligheder varierer i størrelser fra 53 til 141 m² fordelt på 2-, 3- og 4-værelseslejligheder og kommer også i 2-plan.

Disse mange forskellige muligheder gør, at lejlighederne er attraktive for unge såvel som børnefamilier og seniorer, hvilket giver en god og dynamisk sammensætning af beboere.

Især unge par har set mulighederne i 2-plans lejlighederne, der i høj grad minder om rækkehuse, og som derfor er en god start, inden de køber et hus.

Oveni dette er C.W. Obel Bolig kendt for deres gode dialog med lejerne, og løftet om trygge rammer samt fleksibilitet, f.eks. tiltrækker muligheden for at holde husdyr, mange lejere.

Topprofessionelt samarbejde

Processen med at finde de helt rigtige lejere til AstaHus er sket i samarbejde med Lejeboligmægleren.

Det er første gang, at C.W. Obel Bolig og Lejeboligmægleren har samarbejdet omkring et udlejningsprojekt, og for begge parter har det været en rigtig positiv oplevelse.

“Det har været et topprofessionelt samarbejde fra dag ét, og vi er enormt glade for, at vi fik lov til at tilbyde disse lejligheder til udlejning,” fortæller Christian Munch, administrerende direktør for Lejeboligmægleren.

”Vi har været meget glade for samarbejdet og Lejeboligmæglerens indsats,” istemmer Mette Dahl Haarup.

Skal de to samarbejdspartnere kigge mod fremtiden er håbet, at lejerne bliver boende i mange år, og at de kan finde de rigtige lejere igen, hvis nogle boliger bliver ledige.

Fantastisk modtagelse: Alle 118 lejligheder er udlejet i AstaHus

Mulighed for at henvende sig

Med sin smukke arkitektur, flotte placering i Vestbyen ved havnen og fokus på beboerglæde er AstaHus uden tvivl et attraktivt lejlighedskompleks.

Er du blevet lidt småforelsket i idéen om at bo i AstaHus, hvor du kan skabe dit helt eget hjem, er der mulighed for at skrive dig op på Lejeboligmæglerens interesseliste eller henvende dig direkte.

Her kan du få besked, så snart én af de 118 lejligheder bliver ledige.

Læs mere om AstaHus her.

Del artikel

Andre læser også