Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Applaus – Nam og Tabu: Tre af Aalborgs bedste laver vild gourmetaften

Af Michael Qureshi
Mads Hyllested tv (Applaus), Michael Miv midt (Tabu) og Kim Jeppesen th (Nam) kan alle prale af få tildelt stjerner i den anerkendte guide
Mads Hyllested tv (Applaus), Michael Miv midt (Tabu) og Kim Jeppesen th (Nam) kan alle prale af få tildelt stjerner i den anerkendte guide

Tre af Aalborgs allerbedste restauranter slår pjalterne sammen og byder indenfor til en ekstraordinær gourmetoplevelse, du ikke finder andre steder i hele Nordjylland.

I Uge 43 laver Applaus, Nam og Tabu et helt eksklusivt kokketræf, hvor man kan smage det allerfineste serveret fra disse toprestauranter.

Det kommer til at foregå over tre dage. På Tabu tirsdag d. 23. oktober, på Applaus onsdag d. 24. oktober og på Nam torsdag d. 25. oktober.

Sidst de lavede det i februar blev alle tre aftener udsolgt på få timer.

Madmagasinet Gastro har netop været en tur i Aalborg for at lave en særudgave på Aalborgs gastronomi, og her fremhævede de især de tre kendte kokke Mads Hyllested (Applaus), Michael Miv Pedersen (Tabu) samt Kim Jeppesen (Nam).

Tilsammen har de både høstet adskillige topkarakterer fra de danske madanmeldere samt vundet flere priser.

Senest vandt Nam den nationale kokke-konkurrence Local Cooking.

Applaus - Nam og Tabu: Tre af Aalborgs bedste laver vild gourmetaften
Tabu

En gourmetaften man sjældent kommer i nærheden af

Så ingen kan være i tvivl om, at den her gourmetaften bliver noget som man sjældent kommer i nærheden af i Jylland, og så endda for under 1000 kr. per person.

De tre restauranter lavede noget tilsvarende i februar, hvor alle tre aftener blev udsolgt på ganske få timer. Derfor ønskede de at give kvalitetsbevidste aalborgensere muligheden for endnu en topaften.

“Vi havde nogle glade gæster sidst, vi gjorde det her, og derfor gentager vi succesen. Vi vil også gerne vise, at selv om vi er tre forskellige restauranter i Aalborg, så samarbejder vi som kolleger.

Vi synes, det er spændende med at kombinere hver vores stil til en helt unik aften,” siger Michael Miv til MigogAalborg.

Applaus - Nam og Tabu: Tre af Aalborgs bedste laver vild gourmetaften
Applaus

12 serveringer inklusiv 6 glas vin

På hver af de tre aftener serveres den samme menu med hele 12 serveringer og 6 glas vin. Der er ingen tvivl om, at der er lagt op til gourmetoplevelse af de helt store.

Hver af kokkene laver et par serveringer, så man får det bedste fra alle tre restauranter.

“Vi har en forskellig stil alle tre. Så vi håber, at gæsterne bliver begejstrede, når vi kombinerer hver vores touch,” siger Mads Hyllested fra Applaus og nyåbnede Bistro Dejavu.

Applaus - Nam og Tabu: Tre af Aalborgs bedste laver vild gourmetaften
Nam

Han suppleres af Kim Jeppensen fra Nam.

“Vi ønsker alle tre at gøre en forskel på gastronomien i Aalborg.

Forhåbentligt er den her slags arrangementer med til at skabe ekstra opmærksomhed om den rivende udvikling, byen er i på gastronomifronten,” siger Kim.

Her er detaljerne og menuen til det store kokketræf over tre dage i oktober

 

Tirsdag d. 23. oktober på Restaurant Tabu – book her

Onsdag d. 24. oktober på Applaus – book her

Torsdag d. 25. oktober på Nam – book her

Prisen er 975 kr. per kuvert.

Aftenens menu inkl. 6 glas vin:

Sortiment af snacks & velkomstdrink
2 fra Tabu
2 fra Applaus
2 fra Nam
med brød og smør

Tabu
“VAND”
Skaldyr fra det Nordjyske

Applaus
“VAND”
Fisk fra Vestkysten

Nam
“Land”
And

Tabu
“Land”
Vildt fra Lindenborg

Applaus
“Skov”
Mirabeller

Nam
“Skov”
Kokos

Pris pr. person 975 kr.

Book herunder

Tirsdag d. 23. oktober på Restaurant Tabu – book her

Onsdag d. 24. oktober på Applaus – book her

Torsdag d. 25. oktober på Nam – book her

 

Del artikel

Andre læser også