Applaus – Nam og Tabu: Tre af Aalborgs bedste laver vild gourmetaften
Tre af Aalborgs allerbedste restauranter slår pjalterne sammen og byder indenfor til en ekstraordinær gourmetoplevelse, du ikke finder andre steder i hele Nordjylland.
I Uge 43 laver Applaus, Nam og Tabu et helt eksklusivt kokketræf, hvor man kan smage det allerfineste serveret fra disse toprestauranter.
Det kommer til at foregå over tre dage. På Tabu tirsdag d. 23. oktober, på Applaus onsdag d. 24. oktober og på Nam torsdag d. 25. oktober.
Sidst de lavede det i februar blev alle tre aftener udsolgt på få timer.
Madmagasinet Gastro har netop været en tur i Aalborg for at lave en særudgave på Aalborgs gastronomi, og her fremhævede de især de tre kendte kokke Mads Hyllested (Applaus), Michael Miv Pedersen (Tabu) samt Kim Jeppesen (Nam).
Tilsammen har de både høstet adskillige topkarakterer fra de danske madanmeldere samt vundet flere priser.
Senest vandt Nam den nationale kokke-konkurrence Local Cooking.
En gourmetaften man sjældent kommer i nærheden af
Så ingen kan være i tvivl om, at den her gourmetaften bliver noget som man sjældent kommer i nærheden af i Jylland, og så endda for under 1000 kr. per person.
De tre restauranter lavede noget tilsvarende i februar, hvor alle tre aftener blev udsolgt på ganske få timer. Derfor ønskede de at give kvalitetsbevidste aalborgensere muligheden for endnu en topaften.
“Vi havde nogle glade gæster sidst, vi gjorde det her, og derfor gentager vi succesen. Vi vil også gerne vise, at selv om vi er tre forskellige restauranter i Aalborg, så samarbejder vi som kolleger.
Vi synes, det er spændende med at kombinere hver vores stil til en helt unik aften,” siger Michael Miv til MigogAalborg.
12 serveringer inklusiv 6 glas vin
På hver af de tre aftener serveres den samme menu med hele 12 serveringer og 6 glas vin. Der er ingen tvivl om, at der er lagt op til gourmetoplevelse af de helt store.
Hver af kokkene laver et par serveringer, så man får det bedste fra alle tre restauranter.
“Vi har en forskellig stil alle tre. Så vi håber, at gæsterne bliver begejstrede, når vi kombinerer hver vores touch,” siger Mads Hyllested fra Applaus og nyåbnede Bistro Dejavu.
Han suppleres af Kim Jeppensen fra Nam.
“Vi ønsker alle tre at gøre en forskel på gastronomien i Aalborg.
Forhåbentligt er den her slags arrangementer med til at skabe ekstra opmærksomhed om den rivende udvikling, byen er i på gastronomifronten,” siger Kim.
Her er detaljerne og menuen til det store kokketræf over tre dage i oktober
Tirsdag d. 23. oktober på Restaurant Tabu – book her
Onsdag d. 24. oktober på Applaus – book her
Torsdag d. 25. oktober på Nam – book her
Prisen er 975 kr. per kuvert.
Aftenens menu inkl. 6 glas vin:
Sortiment af snacks & velkomstdrink
2 fra Tabu
2 fra Applaus
2 fra Nam
med brød og smør
Tabu
“VAND”
Skaldyr fra det Nordjyske
Applaus
“VAND”
Fisk fra Vestkysten
Nam
“Land”
And
Tabu
“Land”
Vildt fra Lindenborg
Applaus
“Skov”
Mirabeller
Nam
“Skov”
Kokos
Pris pr. person 975 kr.
Book herunder
Tirsdag d. 23. oktober på Restaurant Tabu – book her
Onsdag d. 24. oktober på Applaus – book her
Torsdag d. 25. oktober på Nam – book her