ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Antallet af flexleasingaftaler stiger: her er grunden

Leasing er for mange forbundet med lukrative aftaler, der gør det nemt og billigt at få lige netop den bil, man går og drømmer om. Men leasingindustrien kan imidlertid være en jungle at navigere i – særligt hvis ikke man er blevet introduceret for leasingtyperne før.

Annoncørbetalt indhold leveret af Flexto

Generelt taler man om to typer leasing; nemlig privatleasing og erhvervsleasing. Det giver nogenlunde sig selv, hvad forskellen på disse to er – nemlig leasingtageren. Men der hvor det kan gå hen og blive tricky er, hvis man eksempelvis vælger BMW erhvervsleasing som flexleasing.

Fordele ved flexleasing

Hos Flexto tilbyder de både privat- og erhvervsleasing som flexleasing. Det kan være på din næste BMW eller på en hvilken som helst anden eksklusiv bil på markedet. Brand og model er nemlig for sin vis sekundær – i stedet er det økonomi og likviditet, der gør flexleasing til en af de mest attraktive leasingmetoder i branchen.

Med flexleasing kender man afskrivningen på bilen fra start. Det betyder, at du ikke pludselig står tilbage med en urimelige ekstraregning, når din leasingkontrakt udløber. I forlængelse heraf minimeres risikoen for økonomisk tab ved aftalens udløb, da bilen til den tid igen er uden afgift.

Når du flexleaser en BMW til erhverv betaler virksomheden udelukkende for registreringsafgiften i den periode, bilen benyttes i. Det er imidlertid Flexto, der ejer bilen i leasingperioden, mens du som kunde registreres som bilens bruger.

En flexleasingkontrakt forløber typisk over 12-36 måneder alt efter virksomhedens ønsker og behov. Ved kontraktens udløb er det som udgangspunkt leasingtageren selv, der står for at afsætte bilen, men det er naturligvis muligt at få hjælp fra og benytte sig af Flextos brede netværk og etablerede salgskanaler.

Leasing af luksusbiler til erhverv

Når man køber biler kontant herhjemme, tilføjes typisk en registreringsafgift på 150 %. Danmark er notorisk kendt for sine tårnhøje afgifter på biler, og særligt når vi bevæger os op i de mere eksklusive mærker og modeller, begynder States indgreb for alvor at kunne mærkes.

Ved leasing kommer man imidlertid uden om de høje beskatninger og afgifter. Dette skyldes bl.a. at de hos Flexto køber gode, brugte kvalitetsbiler, hvor registreringsafgiften justeres efter bilens alder fra første indregistrering. 

Det vil sige, at hvis den BMW, du har udset dig som firmabil, eksempelvist er 36 måneder gammel, vil den månedlige afgift ligge på 0,5 %. Det svarer sig til en afgift på 6 % om året.

Der er altså enorme mængder penge at spare, når man vælger at flexlease en brugt bil til erhverv frem for at købe den kontant fra ny.

Del artikel

Andre læser også