Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor efterspørgsel: ANNEBRAUNERs populære smykkeskrin er nu til salg igen

Af Nathalia Hentze Nielsen

Kvinder og mænd, der ejer mange smykker vil uden tvivl kunne nikke genkendende til det følgende scenario:

Du vågner op om morgenen, tager tøj på og gør dig klar til dagen. Det sidste kirsebær på toppen er smykkerne, der binder en fin sløjfe på dit outfit, men du kan ikke rigtig overskue at rode hele smykkeskrinet igennem, så det bliver – ligesom alle de andre dage – de samme øreringe og halsklæder.

Synes du, at det er ærgerligt, at mange af dine smykker ligger hengemt i bunden af en æske, så skal du kigge mod den aalborgensiske smykkedesigner ANNEBRAUNER, der har fundet en ret genial og stilfuld løsning på problemet.

Forrige sommer lancerede hun sit deluxe smykkeskrin – eller “walk-in closet for smykker” som Anne også kalder det – og det ramte lige ind i hjertet af en masse smykkeelskere. Faktisk ramte det så godt, at det blev udsolgt efter kun to dage.

Det var samme historie i november, da hun igen fik skrinet på de online hylder, og det blev revet væk på kort tid.

Nu er det smarte smykkeskrin igen til salg på hjemmesiden, og du skal være hurtig, hvis du vil nå at få et med i denne omgang.

Stor efterspørgsel: ANNEBRAUNERs populære smykkeskrin er nu til salg igen

Kræset for detaljerne

Det er ikke svært at se netop, hvorfor smykkeskrinet er blevet så eftertragtet.

Først og fremmest er det særdeles smukt, når det fyldes med glitrende guld og sølv smykker, og dernæst er det rigtig god kvalitet.

Det tykke akryl er let at holde rent og så solidt, at det sagtens kan klare lidt knubs. Vigtigst af alt er det nemt at overskue alle dine smykker med de fire rum, der er specifikt designet til at skabe overblik.

Der er tre lodrette skuffer, hvor du kan hænge dine halskæder, armbånd osv., og den nederste vandrette skuffe er foret med velour og kan indeholde alle dine ringe, brocher og andre accessories.

Stor efterspørgsel: ANNEBRAUNERs populære smykkeskrin er nu til salg igen

Stor efterspørgsel: ANNEBRAUNERs populære smykkeskrin er nu til salg igen

“Det har været et kæmpe arbejde at designe det. Jeg var træt af at have smykker i lukkede kasser, så jeg har tegnet smykkeskrinet ud fra idéen, at man skal have et godt overblik.

Jeg er hverken gået på kompromis med kvalitet eller design. Mine kunder skal have et smykkeskrin, der er alle pengene værd,” fortæller Anne.

At der er kræset for detaljerne er ikke kun tydeligt i designet, men også i den emballage som skrinet sendes i. ANNEBRAUNER har investeret i ny emballage med håndskrevne citater som f.eks. “Jeg har nok smykker nu – sagde inden kvinde nogensinde” og “Alle smykker fortæller en historie.”

Håbet er, at kunderne får lyst til at gemme de mere personlige kasser og give dem nyt liv som f.eks. opbevaring eller gaveindpakning.

“Vi vil køre med mere personlig emballage fremadrettet. Både så kunderne får en positiv overraskelse, når de modtager deres varer, men også så det bliver mere bæredygtigt idet, man får mere lyst til at gemme og genbruge det,” forklarer hun.

Stor efterspørgsel: ANNEBRAUNERs populære smykkeskrin er nu til salg igen

Du kan købe deluxe smykkeskrinet her.

Ønsker du at få gode tilbud på smykker og information omkring fremtidige events, kan du gratis tilmelde dig ANNEBRAUNER Club her.