ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alle skal føle sig velkomne: ANNEBRAUNER lancerer plus size smykker

Af Nathalia Hentze Nielsen

Prøv at tage et øjeblik og forestil dig at gå ind i en butik sammen med en veninde, hvor alt som du hiver af bøjlen eller tager op fra disken er for småt.

Det lyder ikke specielt rart, vel?

Men det er virkeligheden for mange kvinder i Danmark, der ikke føler sig velkomne i tøj- og smykkebutikker, fordi de aldrig har deres størrelser. Dedikerede plus size butikker findes der heller ikke mange af, og så er det bare begrænset, hvor man kan handle.

Denne problemstilling går meget under radaren – og det var også noget smykkedesigner Anne Brauner var blind for, før kunderne gjorde hende opmærksom på det.

“Efter vi holdt vores første live auktion i januar, begyndte kunderne at spørge om ikke, vi lavede større ringstørrelser og længere halskæder.

Jeg begyndte at læse artikler om problemet, og herefter besluttede jeg mig for at gøre noget ved det. Så nu har vi udvidet,” fortæller hun.

Alle skal føle sig velkomne: ANNEBRAUNER lancerer plus size smykker

Fra størrelse 48 til 66

Hele sortimentet af ringe udvides, så nu kan kunder købe alle ANNEBRAUNER ringe fra størrelse 48 til 66.

Der er også en forlængerserie på vej til alle halskæder, hvor du får en flot forlænger med en fin lille zirkonia sten, så halskæden kan gøres længere. Endvidere kan armbånd købes i størrelse 20.

“Det er en kæmpe investering for os, men det er vigtigt for mig, at vi har noget til alle vores kunder og kan gøre dem tilfredse.

Folk har allerede taget sindssygt godt imod det. Jeg er så taknemmelig for, at kunderne gjorde mig opmærksom på deres udfordringer,” forklarer Anne Brauner.

ANNEBRAUNER er kendt for deres smukke hverdagssmykker, men nu har de lanceret en “Galla” Collection, og også denne kollektion vil kunne købes til større fingre.

Som altid er smykkerne lavet af materialer i høj kvalitet, der gør at de ikke famler med tiden eller går i stykker. Det er bl.a. materialer som Rhodium og AAA-zirconia sten.

Alle skal føle sig velkomne: ANNEBRAUNER lancerer plus size smykker

Ingen prisstigninger

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at det er blevet dyrere at være dansker i disse dage med stigende priser på næsten alt, og det gælder også hos ANNEBRAUNER.

“Vi mærker selv prisstigninger i vores produktion, men det skal kunderne ikke mærke. Derfor har vi besluttet, at vi ikke hæver priserne,” siger Anne Brauner.

På trods af det vil nogle måske tøve med at købe nye smykker, da det kan føles som unødvendig luksus.

Til det har hun et klart budskab:

“Jeg synes stadig, at der skal være plads til at forkæle sig selv. Først blev vi ramt af corona og kunne ikke være ude at nyde livet. Folk glædede sig til at pynte sig og komme ud for at feste, men så ramte krigen, og nu er der ovenikøbet prisstigninger.

Vi har kun ét liv, og jeg synes ikke, at vi skal gå mere ned på livskvalitet. For mig er det at købe flotte smykker i god kvalitet en måde at forkæle sig selv på, og vores smykker er en god investering, da de holder i flere generationer.”

Vil du også forkæle dig selv, kan du se ANNEBRAUNERS store udvalg af smykker her.

Del artikel