Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar op til 90%: AnneBrauner fejrer fødselsdag med stort udsalg

Af Nathalia Hentze Nielsen

For tre år siden besluttede Anne Brauner sig for at udleve sin store drøm om at springe ud som smykkedesigner.

Siden da er smykkeforretningen blomstret over al forventning, og den aalborgensiske iværksætter kan nu fejre tre års fødselsdag.

Faktisk er virksomheden allerede flyttet til et større lager og har samtidig åbnet en fysisk butik, hvor du kan komme og prøve smykkerne.

Hun markerer jubilæet med et stort fødselsdagsudsalg, hvor du kan spare op til 90% på alt fra øreringe og halskæder til ringe og smykkeskrin.

Takker sine kunder

Udover at forkæle sine kunder med en masse gode tilbud bruger Anne også anledningen til at udtrykke en kæmpe taknemmelighed overfor både kunder og samarbejdspartnere.

“Jeg vil sige tusind tak til alle, der var med fra starten af min rejse og også tak til dem, der er kommet til sidenhen. Det betyder utrolig meget for mig at have så loyale kunder,” fortæller Anne med et stort smil.

Populariteten af Annes smykker skyldes uden tvivl det tætte forhold, hun bygger til sine kunder, og den gode kundeservice, der placerer hende i toppen af Trustpilot med fem stjerner.

Men en mindst lige så vigtig faktor er hendes filosofi om, at smykker skal være for alle, og at priserne skal være derefter.

Se AnneBrauners store udvalg af smykker her.

Del artikel

Andre læser også