Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vanvittige priser: Anne Brauner fejrer Black Friday med gode tilbud på smykker

Af Nathalia Hentze Nielsen

For mange virksomheder er Black Friday årets største shoppedag.

Det er også tilfældet hos smykkedesigner Anne Brauner, der hvert år gør noget helt særligt ud af, hvad der nærmest er en shopping-højtid. 

Først og fremmest er der selvfølgelig mulighed for at gøre en rigtig god handel i dag på det store udvalg af smukke smykker.

Du kan hele dagen få 25% rabat på ikke allerede nedsatte varer med rabatkoden BF25 samt 80% på udvalgte andre smykker.

Det er en perfekt mulighed for at få styr på julegaverne – eller få købt det smykke du længe har gået og beundret.

“Black Friday er en speciel tid på året, hvor julehandlen virkelig sparkes i gang. Derfor fejrer vi det med gode tilbud og et hemmeligt limited edition smykke,” fortæller Anne Brauner.

Vanvittige priser: Anne Brauner fejrer Black Friday med gode tilbud på smykker

Vanvittige priser til live auktion

Det hemmelige smykke er blevet en fast tradition for den aalborgensiske smykkedesigner, som kunderne hvert år glæder sig til at få afsløret.

Forrige år var det et par særlige øreringe, der endte med at blive revet væk, og er du nysgerrig på, hvad det bliver i år, må du holde øje med hjemmesiden.

Udover overraskelser og store rabatter kan du også se frem til Anne Brauners populære live auktion, der helt eksklusivt går i luften i aften klokken 20.00 på Facebook.

Her lover smykkedesigneren et sandt festfyrværkeri af gode priser på hendes smykker og ikke mindst en underholdende aften, hvor man aldrig ved, hvad der sker.

Skulle du gå hen og fortryde købet af et smykke, har du 100 dages fortrydelsesret, og du er generelt altid velkommen til at tage fat i smykkevirksomhedens kundeservice med spørgsmål.

Del artikel

Andre læser også