Anmeldelse: Thriller Live leverede et magisk show med respekt for Kongen af Pop

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Showet er næsten slut.

En fyldt sal har rejst sig op endnu engang, for det er svært at sidde stille til den gigantiske musikalske arv, som Kongen af Pop har efterladt sig.

Til venstre for scenen står en dreng, der har listet sig længere frem, så han kan være endnu tættere på de fantastiske dansere og sangere.

Han kan ikke være meget mere end 8 år gammel. Øjnene kigger intenst op på scenen, mens han forsøger at efterligne de svære dansetrin, som de topprofessionelle dansere udfører på scenen.

Denne scene udspillede sig tirsdag aften i AKKC, hvor Thriller Live lagde vejen forbi Aalborg med et hyldestshow af den anden verden.

Scenen har brændt sig fast på nethinden efter et show, hvor der ellers var højdepunkter på stribe undervejs.

Michael Jackson døde i 2009, men over 10 år efter hans død, kan musikken, dansen, rytmerne, stadig tryllebinde selv de mennesker, som ikke engang var født, da ikonet døde.

Hit på hit med respekt for arven

Thriller Live er en hyldest til Michael Jacksons største hits, og showet leverede dem alle – lige fra I Want Your Back, til Don’t stop ’till you get enough, Smooth Criminal, Billie Jean og selvfølgelig Thriller.

Det hele var pakket ind i et overvældende sceneshow, hvor intet var efterladt til tilfældighederne.

Hvis du inden showstart forventede et show med et tykt manuskript og en decideret handling, ville du måske gå skuffet hjem.

Men Michael Jacksons mange sange fortæller så mange historier i sig selv, at det på ingen måde var en mangelvare.

Der er INGEN, der kan synge som Michael Jackson, og der skulle da også hele fire sangere til for at “kompensere” for hans helt specielle stemme. Men de vokale præstationer blev leveret med stor overbevisning.

Både dansere, sangere og musikere leverede den energi, som Michael Jacksons musik kræver, og det var ingen spor af, at showet efterhånden har flere år på bagen – det er set af over fem millioner mennesker i mere end 30 lande, og den har spillet på London’s West End nonstop i over 10 år.

Vi er mange, der desværre ikke nåede at opleve en koncert med Michael Jackson, men 2,5 time med Thriller Live var så tæt på den rigtige oplevelse, som man overhovedet kan komme.

Alt i alt er topprofessionelt, veludført og respektfuldt hyldestshow til en af de største kunstnere, vi har nogensinde har oplevet.

“Don’t stop ’till you get enough” lyder et af Michael Jacksons største hits. Men der var ingen, der sagde stop og på ingen måde nogen, der fik nok tirsdag aften i AKKC.

Thriller Live spiller i alt 17 shows i Danmark, og der er stadig ledige billetter rundt omkring i landet. Du finder info her.

Bølge af knivstikkerier fortsætter: Intensiv patruljering er nu iværksat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

I går aftes, 30. maj 2020 kl. 19.15, anmeldtes der til Nordjyllands Politi endnu et tilfælde af knivstikkeri i Aalborg.

Denne gang var det på Vesterbro i Aalborg, hvor en forurettet person fik et overfladisk stik i ryggen. Politiet ser sammenhæng med denne episode og to tidligere tilfælde i denne uge i Aalborg og i Aalborg Øst.

Politiet indledte øjeblikkeligt en efterforskning af også denne sag, og det førte til, at der i nat blev anholdt en 16-årig ung mand for knivstikkeriet, der tidligere i dag, kl. 11.30, er blevet fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aalborg.

Det skriver Nordjyllands Politi i dag i en pressemeddelelse.

Vicepolitiinspektør Anders Uhrskov fra Nordjyllands Politi understreger, at politiets efterforskning er meget bred, og det betyder, at det indgår i efterforskernes opklaringsarbejde, at der kan være en sammenhæng mellem de nu tre tilfælde af knivstikkeri i Aalborg.

Anders Uhrskov kan dog ikke af hensynet til sagens videre efterforskning kommentere præcist på sammenhængen mellem sagerne.

”Men jeg kan sige så meget, at der er tale om uoverensstemmelser internt imellem nogle unge mennesker, der udvikler sig og eskalerer,” siger vicepolitiinspektøren, der i næste åndedrag understreger, at den almindelige borger ikke skal frygte at gå på gaden i Aalborg eller andre steder i politikredsen.

”Det er intet i vores efterforskning, som tyder på, at borgerne skal frygte at blive involveret i det her. Det er en klar intern uenighed.”

Skruer op for patruljering

Ud over den massive efterforskning af alle tre sager så har Nordjyllands Politi indledt en intensiv såkaldt tryghedsskabende patruljering i og omkring Aalborg.

”Vi har skruet op for patruljetrykket, så man vil se en hel del mere politi i især Aalborg end normalt. Knivstikkeri i det offentlige rum er helt uacceptabelt,” fastslår vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

Der skete også i denne uge et fjerde tilfælde af knivstikker i Klarup – men det er politiets klare opfattelse, at der her er tale om en isoleret hændelse, der ikke har relation til de øvrige tre tilfælde.

Helt genialt: Nu kan du få en Joe Exotic is i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis der er noget, vi har kunnet samles om i corona-nedlukningen, er det den helt vanvittige historie om Joe Exotic, Carole Baskin, de eksotiske dyr og alle de andre excentriske og mystiske bifigurer i Netflix’s Tiger King.

Dokumentarserien er en af de mest populære serier på Netflix nogensinde, og internettet er svømmet over med konspirationsteorier, memes og vilde historier om det helt obskure univers.

Og nu er selveste Joe Exotic kommet til Aalborg. Eller næsten da.

Smagen af Joe Exotic vækker begejstring

Café Salt i Vestre Fjordpark har nemlig omdøbt deres Solero Exotic til Joe Exotic – til ære for den excentriske hovedperson i dokumentaren.

Og dømt ud fra både udseende og smag passer is-varianten faktisk aldeles fremragende til Joe Exotic aka. Tiger King. For det første er isen tigerstribet, og så har den smag af vanilje og eksotisk frugtsorbet – lige i Joe’s ånd.

Men når du bestiller en kugle Joe Exotic, får du også et par bevingede ord med på vejen.

Ejer Katerina Komselis har nemlig fået personalet til at råbe “Carol Baskin, that god damn bitch down in Florida!”, som Joe Exotic udbryder ofte i Netflix-hittet.

Lækkert is hver eneste dag resten af sommeren

De gode nyheder i Café Salt stopper ikke der.

De har nemlig meldt ud, at de har åbent hver eneste dag hele sommeren, og det på trods af manglende vand i bassinet.

Det er Aalborg Kommune, der tøver med at fylde vandet op, da de frygter store menneskemængder, som det vil tiltrække.

MigogAalborg følger naturligvis sagen og melder ud lige så snart, der er nyt.

Indtil da kan vi glæde os over fuldstændig fremragende vejr i pinsen, hvor DMI lover op mod 25 grader både i dag og i morgen. Helt perfekt vejr til en Joe Exotic med ekstra guf.

Du finder Joe Exotic og Café Salt i Vestre Fjordpark.

Azzurra runder et skarpt hjørne: Fejres med gratis kaffe to-go

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Elsker du gratis fornøjelser? Elsker du god kaffe?

Så har vi en god nyhed til dig.

Azzurra er kendt og elsket af mange nordjyder, og i år kan de fejre hele 30 års-jubilæum her i byen.

Det fejrer de med en række tiltag i løbet af året, og det kan allerede komme dig tilgode på mandag, den 1. juni.

Gratis kaffe til folket

De første 300 mennesker, der kigger forbi restauranten på Jens Bangsgade 15 på mandag, kan nemlig få en helt gratis coffee to-go fra den italienske restaurant lækre espresso-maskine.

“Vi mener selv, at vi kan tilbyde noget af det bedste kaffe i Aalborg, og I skal være velkomne til at komme forbi og bedømme det selv,” skriver de blandt andet på Facebook.

Mandag er jo 2. pinsedag, og det betyder også specielle åbningstider. Du kan derfor hente din gratis kop kaffe fra klokken 17.00 – 21.00 på mandag.

Vejret bliver fuldstændig fremragende på mandag med 25 grader, så det ligner en oplagt mulighed for at tage en lækker kop kaffe med ud i aftensolen – eller tage den med, når du har spist lidt lækkert i restauranten.

Hvad: Gratis kaffe to-go
Hvor: Azzurra, Jens Bangsgade 15.
Hvornår: Mandag d. 1. juni kl. 17-21