ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anmeldelse: Thriller Live leverede et magisk show med respekt for Kongen af Pop

Af Emil Kjær Jørgensen

Showet er næsten slut.

En fyldt sal har rejst sig op endnu engang, for det er svært at sidde stille til den gigantiske musikalske arv, som Kongen af Pop har efterladt sig.

Til venstre for scenen står en dreng, der har listet sig længere frem, så han kan være endnu tættere på de fantastiske dansere og sangere.

Han kan ikke være meget mere end 8 år gammel. Øjnene kigger intenst op på scenen, mens han forsøger at efterligne de svære dansetrin, som de topprofessionelle dansere udfører på scenen.

Denne scene udspillede sig tirsdag aften i AKKC, hvor Thriller Live lagde vejen forbi Aalborg med et hyldestshow af den anden verden.

Scenen har brændt sig fast på nethinden efter et show, hvor der ellers var højdepunkter på stribe undervejs.

Michael Jackson døde i 2009, men over 10 år efter hans død, kan musikken, dansen, rytmerne, stadig tryllebinde selv de mennesker, som ikke engang var født, da ikonet døde.

Hit på hit med respekt for arven

Thriller Live er en hyldest til Michael Jacksons største hits, og showet leverede dem alle – lige fra I Want Your Back, til Don’t stop ’till you get enough, Smooth Criminal, Billie Jean og selvfølgelig Thriller.

Det hele var pakket ind i et overvældende sceneshow, hvor intet var efterladt til tilfældighederne.

Hvis du inden showstart forventede et show med et tykt manuskript og en decideret handling, ville du måske gå skuffet hjem.

Men Michael Jacksons mange sange fortæller så mange historier i sig selv, at det på ingen måde var en mangelvare.

Der er INGEN, der kan synge som Michael Jackson, og der skulle da også hele fire sangere til for at “kompensere” for hans helt specielle stemme. Men de vokale præstationer blev leveret med stor overbevisning.

Både dansere, sangere og musikere leverede den energi, som Michael Jacksons musik kræver, og det var ingen spor af, at showet efterhånden har flere år på bagen – det er set af over fem millioner mennesker i mere end 30 lande, og den har spillet på London’s West End nonstop i over 10 år.

Vi er mange, der desværre ikke nåede at opleve en koncert med Michael Jackson, men 2,5 time med Thriller Live var så tæt på den rigtige oplevelse, som man overhovedet kan komme.

Alt i alt er topprofessionelt, veludført og respektfuldt hyldestshow til en af de største kunstnere, vi har nogensinde har oplevet.

“Don’t stop ’till you get enough” lyder et af Michael Jacksons største hits. Men der var ingen, der sagde stop og på ingen måde nogen, der fik nok tirsdag aften i AKKC.

Anmeldelse: Thriller Live leverede et magisk show med respekt for Kongen af Pop

Thriller Live spiller i alt 17 shows i Danmark, og der er stadig ledige billetter rundt omkring i landet. Du finder info her.

Del artikel

Andre læser også