Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anmeldelse af La Soireé: Man tror ikke sine egne øjne

Af Emil Kjær Jørgensen

MigogAalborg var i går til premiere på det verdensberømte varietéshow La Soirée. Du kan læse mere om showet her.

Det er et anderledes syn, der møder en på Teglgårds Plads ved Nordkraft i disse dage. Det over 100 år gamle Spejltelt PARADISO ligner noget fra en svunden tid, og det er en oplevelse i sig selv at træde ind i den stemningsfulde tidslomme.

Anderledes kan man også godt kalde det show, der foregår i teltet i disse dage.

Det dunkle lys, de mange spejle og den hyggelige bordopstilling er alt sammen med til at sætte en både anderledes og forventningsfuld stemning, inden showet går i gang. Man aner simpelthen ikke, hvad der venter én.

Man bliver blæst omkuld fra start, og det er klart en fordel, hvis man har lidt hård hud på håndfladerne – der bliver klappet igennem fra start til slut, og der er lagt op til, at publikum er en del af showet.

AMY G startede showet med en blanding af skønsang, dans og sensualitet inden den imponerende akrobatikduo ENGLISH GENTS overtog den lille, runde scene i centrum af teltet.

Med et miks af elegance, styrke, stripshow og akrobatik i verdensklasse, fik de fortjent et af aftenens højeste bifald.

Det ville være synd at afsløre alt hvad der sker i det imponerende spejltelt, men tager du ind og ser showet, tør vi godt love en intens, varierende og helstøbt oplevelse.

Du kan se frem til en nonne med en bordtennisbold, en sensuel omvendt påklædning, håndbalancering på motorcykel, hæsblæsende luftakrobatik, hulahopshow, en (yderst) farlig indisk pole-act og meget, meget mere.

Det er imponerende, hvor meget artisterne får ud af den sparsomme runde scene i midten af teltet. La Soirée optræder udover Aalborg kun i Sydney og London.

Vi skal være glade for, at de har valgt endnu engang at svinge vejen forbi Aalborg. En helstøbt international oplevelse, som vi ellers ikke ser på vore breddegrader.

La Soirée kan opleves i spejlteltet ved Nordkraft frem til d. 26/8. Der er stadig ledige billetter og de kan købes her.

Del artikel

Andre læser også