Anmeldelse af Hotel Fårup: Er det Nordjyllands bedste familiehotel?

Skrevet af: Michael Qureshi

Af Michael Qureshi

Det er ikke mere end et år siden, at Fårup Sommerland slog dørene op for deres nye overnatningstiltag.

I 2016 åbnede man Hotel Fårup, som er blevet en integreret del af den populære familiepark.

Alligevel har jeg været på Hotel Fårup hele to gange. Først i forbindelse med et kursus i marts, hvor vi havde hele hotellet for os selv – dog ikke adgang med adgang til selve Parken.

Og i maj måned var det så familiens tur til at drage med på Hotel Fårup for at komme lidt nærmere ind på, hvad Hotel Fårup egentlig er for en størrelse.

I samarbejde med Visit Aalborg ønsker vi nemlig at fokusere endnu mere på de mange lækre steder både i Aalborg og i resten af Nordjylland. For turister er det oplagt at kombinere en ferie i Aalborg med en overnatning på Hotel Fårup.

Men for mig, som bor et par kilometer uden for Aalborg, så er Hotel Fårup i den grad også interessant. Det er muligheden for lige at tage familien lidt væk fra vasketøjet, madpakker og havearbejdet uden at man skal køre flere timer.

Så vi var også spændte på opholdet på Hotel Fårup, som i denne omgang var med hele Fårup Sommerland åbent.

 

Børnene er i fokus

Lad os bare gå til sagen. På Hotel Fårup er børnene i fokus. Det er lige fra detaljerne med håndvaske i børnehøjde på toiletterne til værelserne, hvor børnesengene er bygget som små huler i et træ.

Vores knægte på 7 og 5 år havde i hvert fald en fest, når vi var på værelset, hvor de kunne fare op og ned i hinandens senge, og sidde med Ipads etc. og føle sig lidt seje der i træhulerne.

Receptionsområdet er megahyggeligt fyldt med en masse familiespil og et legerum med rutschebaner og store Lego-klodser.

Det er her, børnene blandt andet kan fyre noget krudt af, mens forældrene spiser i restauranten lige ved siden af.

Der er en hyggelig lille pejs midt i receptionsområdet med røg og det hele – men selvfølgelig er det fake, så ingen børn er i fare for at brænde sig.

Morgenmadsbuffet imponerede

Spisning er der morgenmadsbuffet, frokost fra menukort og så aftenbuffet. Vi prøvede kun morgenmaden og frokosten. Især deres morgenmadsbuffet imponerede med alt til de voksne, men i den grad også med omtanke på hvad børn godt kan lide og foretrækker.

Frokostkortet var en smule kedeligt, og vi begge voksne endte med en klassisk burger. Børnene råbte på pølser, som de ikke havde på menukortet, men utrolig god service, at personalet løste udfordringen med brunchpølser.

Fra vores værelse i stueplan havde vi en lækker terrasse, hvor vi kunne nyde udsigten over Fårup Sommerland Parken. Hotellet ligger i det område, hvor deres fantastiske Aquapark også ligger. Så man kan drikke en kaffe på terrassen, mens man griner over skrigene fra Falken og Orkanen, som er de forlystelser tættest på.

Der ligger også en lækker sø lige nede foran hotellets udgang ud til Sommerlands-parken, og i det hele taget er omgivelserne helt fantastiske.

Der var også besøg fra Fårup Sommerlands to populære maskotter til morgenmaden, som naturligvis vakte glæde hos alle børn på hotellet – de havde heldigvis ikke Dolph med, ellers var børnene nok skræmt væk igen.

Åbent en halv time før for hotel-gæster

Der er også en slags VIP-følelse med i opholdet. For som gæst på hotellet er flere forlystelser åbent en halv time før selve Fårup Sommerland åbner om morgenen. Så hvis man har større børn, der drømmer om at sidde en halv time i træk i Orkanen eller i Falken, så bør man allerede booke nu.

For de mindste er det dog kun Pindsvinet der er tilgængeligt om morgenen, hvor man undgår kø.

Hvis man skal finde lidt minusser, så havde man selvfølgelig håbet på, at man egentlig havde hele Parken for sig selv den halve time om morgenen. Prisniveauet er også skruet godt i vejret på hotellet, hvor blot en lille cola i flaske koster en god sjat.

Men selvfølgelig med respekt for, at hotellet også er en forretning i sig selv.

I juni starter priserne for en overnatning for familien på omkring de 2600 kr. I højsæsonen i juli starter de på 3000 kr. og opefter. Det inkluderer så overnatning og to dages entré til sommerland, så hvis man synes det er dyrt, så bør man lige tænke over, at entré fra juni lyder på 275 kr. per person.

 

Jeg har efterhånden været på ret mange familiehoteller rundt omkring i både Nordjylland og i resten af landet. Fårup Sommerland vinder meget på, at alt foregår i øjenhøjde med børnene. Der er taget hensyn til børnene i alle detaljer af hotellet, og det er fedt.

Hvis det ikke er det allerbedste, så bejler det i hvert fald kraftigt til titlen som Nordjyllands bedste familiehotel.

Du kan selv læse mere om hotellet og tjekke priserne ud her

Camilla blogger: Kom med mig til Sund Sommer event

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.