Anettes Sandwich ligger i Aalborgs nye smørhul: Få en sandwich for 24 kr. om søndagen

Skrevet af: Michael Qureshi

Aalborgs Midtby er blevet udvidet betragteligt, efter Friis Shoppingcenter har været igennem en kæmpe forvandling, og ikke mindst siden Magasin er vendt tilbage i nye flotte rammer.

Aalborgenserne er igen ved at lære, at man trækker i den retning af byen for gode shoppingoplevelser og faktisk også for at få et godt måltid mad.

Ja, man kalder det lidt for Aalborgs nye smørhul.

For den rivende udvikling Friis er inde i lige nu, var det enormt vigtigt at tiltrække en populær sandwichkæde.

Men hvor de fleste nok havde gættet på en af Aalborgs kendte og etablerede kæder her i byen, så blev det faktisk en udefra.

Anettes Sandwich, der har fem butikker i Århus, har formået at få fodfæste i hård konkurrence om især frokostgæsterne.

De studerende i midtbyen, de handlende og ikke mindst virksomheder til medarbejdere, receptioner og møder.

Vinder frem på kvaliteten

Kvalitet har spillet en væsentlig rolle i Anettes Sandwich’ succes i Århus, og det er også den, som de vinder på her i Aalborg.

Kendskabsgraden arbejder de naturligvis stadig med, da de blot åbnede sidste år. Men tingene udvikler sig i den positive retning.

Især det med at de lige ligger i en gang ved siden af Sport24 butikken i Friis eller med indgang skråt over for Fitness World indgangen udefra.

Det fortæller direktør for kæden Niels Rasmussen.

“Vi valgte at placere os i Friis, fordi vi har en stor tro på centret. Der er utrolig mange spændende butikker i centret, og så har Magasin naturligvis også en tiltrækningskraft.

Vi har hele tiden godt været klar over, at der i Aalborg findes nogle stærke lokale sandwichkæder, men vi mente også, at der var plads til flere.

Vi synes selv, vi har fået en rigtig god modtagelse i Aalborg,” siger Niels Rasmussen til MigogAalborg.

Bliv mæt for 24 kr. om søndagen

Søndag kan godt være lidt sløv for mange.

Derfor har Anettes Sandwich valgt at køre med et fedt tilbud hver søndag i Aalborg. Her får man en sandwich til halv pris, så man pludselig kan blive mæt fra 24 kr. og opefter.

“Vi vil gerne have, at så mange aalborgensere som muligt får smagt vores sandwich. Men vi synes også stadig, at det er vigtigt ikke bare at forære tingene væk. Så med det her søndagstilbud synes vi, det giver mening,” forklarer Niels Rasmussen.

Responsen fra gæsterne på maden, hæfter direktøren sig især ved.

“Vi får utrolig positiv respons på, at vi har nogle af byens bedste sandwich. Vi har 17 forskellige slags sandwich i fast sortiment samt fem forskellige slags brød samt altid et gæstebrød.

Vores force er, at du har utrolig mange kombinationsmuligheder, så man er garanteret at få sin sandwich lige præcis, som man bedst kan lide den,” forklarer Niels Rasmussen.

Det fik vi serveret til frokost

MigogAalborg fik i forbindelse med vores fælles konkurrence i denne artikel frokost hos Anettes Sandwich forleden. Her fik vi serveret;

Salat med kylling

Sandwich med Serrano

Sandwich med Kyllingbryst og Bacon

Sandwich med Carpacio, Ruccola og Parmesan

Sandwich med hønsesalat & Bacon

Sandwich med norsk laks, dild og rødløg

Andre varianter af sandwich kan du se her

Kan bestille det hele online eller via app’en Waiteer

Så udvalget er stort hos Anettes Sandwich. En af de ting som de vinder frem på er blandt andet samarbejdet med takeaway-portalen Waiteer, som er fra Aalborg.

Hvis man har et møde, konference eller vil forkæle medarbejderne i en virksomhed, så kan man bestille det hele direkte online på Anettes Sandwich’s hjemmeside,  så alt er klar, når man kommer derned.

Eller man kan få det bragt ud med Waiteer.

Det gør bestillingen utrolig enkel, hvad enten man henter selv eller får bragt frokosten til kontoret. For private gælder begge dele naturligvis også.

“Mange er rigtig glade for at booke direkte online hos os, for så er maden klar, når de kommer ned og henter.

Det gør frokosten hurtig og simpel, hvis man eksempelvis er en gruppe studerende i midtbyen eller kolleger der har lyst til en god sandwich.

Derudover er vi også glade for samarbejdet med Waiteer, som vi også har startet op med i Århus,” forklarer Niels Rasmussen.

KONKURRENCE
Vind sandwich for 600 kr.

I samarbejde med Anettes Sandwich udlodder MigogAalborg et gavekort på 600 kr. til alt på menukortet hos Anettes Sandwich. Glæd kolleger, venner eller familie med eksempelvis gode sandwich eller salater.

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogAalborgs Facebook-side
Skriv mindst en du vil dele en lækker sandwich oplevelse med
Skriv hvilken del af det MigogAalborg fik serveret, som du godt kunne tænke dig at prøve – ellers så tjek Anettes Sandwich menukort her – og skriv hvad du vil foretrække

Første (og sidste?) live-show nogensinde: Anders Lund Madsen optræder i Musikkens Hus

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Musikkens Hus
Foto: Musikkens Hus

Dommedag nærmer sig!

Jorden burde godt nok allerede være gået under i 1999, hvor Nostradamus havde forudsagt menneskehedens exit, eller den  21. december 2012, da Maya-indianernes kalender udløb, men i år er året …

… måske.

Det er svært at sige med sikkerhed, og vi kan jo håbe at det hele går i sidste ende, men hvis nu jorden går under i foråret 2020, får du en historisk mulighed for at dele slutningen på det hele med Danmarks måske tryggeste – og sjoveste – mand, Anders Lund Madsen.

“Der er mange, der går rundt og er bange for at jorden går under eller frygter, at de skal dø på et tidspunkt.

Jeg går igennem alle de ting, der truer os, og så skal det gerne ende med, at man tænker ‘åh pyt, det skal nok gå’, og at man har nydt at være der,” siger Anders Lund Madsen om showet, der naturligvis hedder ‘Slut’.

Vil du gerne holdes i hånden under, hvad komikeren og journalisten kalder Den Helt Store M.U.S., er det med at købe billet til showet, der finder sted på lørdag den 1. februar kl. 20.00 i Musikkens Hus.

Slut er mere end et trist farvel

Det kan godt begynde at lyde en smule morbidt, når man sådan omtaler dommedag, enden og død, men aftenen bliver alt andet end det.

Selvom publikum skulle være så heldige, at jorden ikke går under netop på lørdag, behøver de ikke at føle, at aftenen er spildt af den grund.

Tværtimod har de reddet livet og er blevet genfødt gennem latter og fællesskab – både med hinanden og Anders Lund Madsen.

Sidstnævnte føler sig også enormt tryg givet hans tidligere oplevelser i Aalborg.

“Når jeg kører fra lufthavnen og ind til byen, er det som at tage en god, venlig handske på.

Jeg kan rigtigt godt lide at være i Nordjylland – jeg er ikke så bange for at gøre noget forkert heroppe.

Indtil videre er der ikke nogen, der har råbt eller buhet af mig, så det er et succesparameter for mig, og jeg håber, at det bliver lige så hyggeligt denne gang.”

Uret tikker, og det store spørgsmål er, hvor længe man tør vente på at slå til, hvis enden skal blive en tryg en af slagsen.

I samarbejde med Musikkens Hus har vi fået lov at give jer en rabatkode, sådan at I kan få billetten for blot 256 kr. Normalprisen er 320 kr.

Brug dette link. 

Hvad: “Slut” live-show med Anders Lund Madsen
Hvor: Musikkens Hus, 9000 Aalborg
Hvornår: 1. februar, kl. 20.00

Lejligheder med fantastisk udsigt: Kom til Åbent Hus i Parkbyen i weekenden

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Danmark er og bliver et fladt land, men Aalborg er heldigvis velsignet med nogle smukke, grønne højderygge.

Især toppen af Sohngårdsholmsvej, hvor byparken og Golfparken er beliggende, er et populært område, hvor man både har en fantastisk udsigt udover Aalborg, store grønne, rolige områder og kort afstand til livet i centrum.

Hvis man drømmer om at sætte kryds ved bare ét af de ovenstående punkter i jagten på en bolig, er det nye boligprojekt Parkbyen et rigtigt godt match.

Den nye bydel, der ligger i det tidligere universitetsområde på toppen af Sohngårdsholmsvej, er begyndt at tage form, og to af de i alt otte beboelsestårne har nået deres fulde højde.

Startskuddet til salget af 84 ejerlejligheder har dermed lydt, og det fejrer bygherre Søren Enggaard A/S og Nybolig Palle Ørtoft med et stort åbent hus-arrangement søndag den 2. februar fra kl. 13.00 til 15.00.

Her kan man nyde en kop varm baristakaffe i toppen af et af tårnene.

Udsigt fra alle lejligheder

Der er mange attraktive elementer ved lejlighederne i Parkbyen, og noget af det helt særlige er helt sikkert udsigten, fortæller Tobias Nielsen, der er indehaver og ejendomsmægler hos Nybolig Palle Ørtoft:

”Det unikke ved Parkbyen er, at der er masser af luft omkring boligerne.

De ligger på en af de højeste kvoter i Aalborg, og der er en flot udsigt selv fra de nederste lejligheder.”

Fra ens altan kan man bl.a. se de aalborgensiske golfspillere fuldt i gang om sommeren, da Golfparken grænser lige op til tårnene.

Selvom man er placeret midt i en grøn oase, er man stadig nær byen med kun 10 minutter ind til centrum på enten cykel eller i bil.

Foretrækker man offentligt transport, er man heldig: Den nye +Bus-linje kommer til at stoppe lige ved Parkbyen.

Få noget for pengene

Parkbyen er designet af artkitektfirmaet Transform, der har en række imponerende projekter bag sig; f.eks. renoveringen af Kunsten.

Området og bygningsværket er dermed af en særlig arkitektonisk kvalitet, og arkitekterne har især fokuseret på at skabe et hyggeligt opholdsrum mellem tårnene, hvor naturen og byen mødes.

Det betyder dog ikke, at priserne er ude af denne verden.

Man kan bl.a. få en 112 kvm lejlighed på 5. sal med 21 kvm terrasse i sydvest vendt retning til 2.995.000 kr eller en 76 kvm lejlighed på 9. sal til 2.195.000 kr.

Oveni det får man én parkeringsplads per lejlighed med i prisen, og man slipper altså for at punge flere tusindvis af kroner ud på parkering.

”Man får virkelig noget for pengene,” understreger Tobias Nielsen.

Lejlighederne kan først købes eller reserveres den 2. februar, men man kan allerede nu skrive sig op på interesselisten og modtage yderligere informationer.

Det forventes, at de første lejligheder står indflytningsklar i december 2020.

Hvad: Åbent hus i Parkbyen
Hvor: Egeparken 5, 9000 Aalborg
 Hvornår: 2. februar, kl. 13.00-15.00

Sidste chance: Kom med til eksklusiv Skybar-fest

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Nu er der ikke længe til, at alkoholfri januar er slut, og lønnen dumper ind på kontoen.

Og hvilken bedre anledning er der til købe billet til vores vilde Skybar-fest, der finder sted nu på fredag?

Men hvorfor skulle jeg ikke bare tage en tur i Gaden? tænker du. Og det kan vi selvfølgelig sagtens svare dig på.

For det første starter arrangementet allerede kl. 19.30 og slutter først 00.30 – natten er ung!

Den vildeste Skybar-stemning

Festen afholdes desuden på toppen af Aalborg nærmere bestemt Comwell Hvide Hus, hvor lyset dæmpes, og musikken skrues op – og du er dermed sikret byens absolut fedeste udsigt, mens du kan nyde godt af cocktails fra sidste års Award Winner inden for feltet.

Det var nemlig netop Comwell’s bar, der løb med prisen som “Aalborgs Bedste Cocktails” og i billetprisen på 449 kr., følger der hele 6 styks med i prisen.

Udover cocktailbar, så er der også champagnebar og selvfølgelig masser af snacks.

Det bliver tredje gang, at vi hos MigogAalborg arrangerer en vaskeægte skybar-fest. Første gang fandt sted i Aalborgtårnet, hvor pølsemix og cocio blev skiftet ud med sushi og champagnesmagning.

Anden gang blev i 2018 på Comwell Hvide Hus, og her var succesen heller ikke til at tage fejl af.

Billetterne blev revet væk, og ventelisten bugnede af festhungrende gæster, der krydsede fingre for at ende med en plads på toppen.

Billetsalget drøner også derudad til fredagens store fest, så du skal være hurtig, hvis du vil sikre dig en plads.

Hvad: Skybar-fest
Hvor: Comwell Hvide Hus
Hvornår: Fredag d. 31. januar fra kl. 19.30 – 00.30

Du finder billetinfo lige her.