Anettes Sandwich ligger i Aalborgs nye smørhul: Få en sandwich for 24 kr. om søndagen

Skrevet af: Michael Qureshi

Aalborgs Midtby er blevet udvidet betragteligt, efter Friis Shoppingcenter har været igennem en kæmpe forvandling, og ikke mindst siden Magasin er vendt tilbage i nye flotte rammer.

Aalborgenserne er igen ved at lære, at man trækker i den retning af byen for gode shoppingoplevelser og faktisk også for at få et godt måltid mad.

Ja, man kalder det lidt for Aalborgs nye smørhul.

For den rivende udvikling Friis er inde i lige nu, var det enormt vigtigt at tiltrække en populær sandwichkæde.

Men hvor de fleste nok havde gættet på en af Aalborgs kendte og etablerede kæder her i byen, så blev det faktisk en udefra.

Anettes Sandwich, der har fem butikker i Århus, har formået at få fodfæste i hård konkurrence om især frokostgæsterne.

De studerende i midtbyen, de handlende og ikke mindst virksomheder til medarbejdere, receptioner og møder.

Vinder frem på kvaliteten

Kvalitet har spillet en væsentlig rolle i Anettes Sandwich’ succes i Århus, og det er også den, som de vinder på her i Aalborg.

Kendskabsgraden arbejder de naturligvis stadig med, da de blot åbnede sidste år. Men tingene udvikler sig i den positive retning.

Især det med at de lige ligger i en gang ved siden af Sport24 butikken i Friis eller med indgang skråt over for Fitness World indgangen udefra.

Det fortæller direktør for kæden Niels Rasmussen.

“Vi valgte at placere os i Friis, fordi vi har en stor tro på centret. Der er utrolig mange spændende butikker i centret, og så har Magasin naturligvis også en tiltrækningskraft.

Vi har hele tiden godt været klar over, at der i Aalborg findes nogle stærke lokale sandwichkæder, men vi mente også, at der var plads til flere.

Vi synes selv, vi har fået en rigtig god modtagelse i Aalborg,” siger Niels Rasmussen til MigogAalborg.

Bliv mæt for 24 kr. om søndagen

Søndag kan godt være lidt sløv for mange.

Derfor har Anettes Sandwich valgt at køre med et fedt tilbud hver søndag i Aalborg. Her får man en sandwich til halv pris, så man pludselig kan blive mæt fra 24 kr. og opefter.

“Vi vil gerne have, at så mange aalborgensere som muligt får smagt vores sandwich. Men vi synes også stadig, at det er vigtigt ikke bare at forære tingene væk. Så med det her søndagstilbud synes vi, det giver mening,” forklarer Niels Rasmussen.

Responsen fra gæsterne på maden, hæfter direktøren sig især ved.

“Vi får utrolig positiv respons på, at vi har nogle af byens bedste sandwich. Vi har 17 forskellige slags sandwich i fast sortiment samt fem forskellige slags brød samt altid et gæstebrød.

Vores force er, at du har utrolig mange kombinationsmuligheder, så man er garanteret at få sin sandwich lige præcis, som man bedst kan lide den,” forklarer Niels Rasmussen.

Det fik vi serveret til frokost

MigogAalborg fik i forbindelse med vores fælles konkurrence i denne artikel frokost hos Anettes Sandwich forleden. Her fik vi serveret;

Salat med kylling

Sandwich med Serrano

Sandwich med Kyllingbryst og Bacon

Sandwich med Carpacio, Ruccola og Parmesan

Sandwich med hønsesalat & Bacon

Sandwich med norsk laks, dild og rødløg

Andre varianter af sandwich kan du se her

Kan bestille det hele online eller via app’en Waiteer

Så udvalget er stort hos Anettes Sandwich. En af de ting som de vinder frem på er blandt andet samarbejdet med takeaway-portalen Waiteer, som er fra Aalborg.

Hvis man har et møde, konference eller vil forkæle medarbejderne i en virksomhed, så kan man bestille det hele direkte online på Anettes Sandwich’s hjemmeside,  så alt er klar, når man kommer derned.

Eller man kan få det bragt ud med Waiteer.

Det gør bestillingen utrolig enkel, hvad enten man henter selv eller får bragt frokosten til kontoret. For private gælder begge dele naturligvis også.

“Mange er rigtig glade for at booke direkte online hos os, for så er maden klar, når de kommer ned og henter.

Det gør frokosten hurtig og simpel, hvis man eksempelvis er en gruppe studerende i midtbyen eller kolleger der har lyst til en god sandwich.

Derudover er vi også glade for samarbejdet med Waiteer, som vi også har startet op med i Århus,” forklarer Niels Rasmussen.

KONKURRENCE
Vind sandwich for 600 kr.

I samarbejde med Anettes Sandwich udlodder MigogAalborg et gavekort på 600 kr. til alt på menukortet hos Anettes Sandwich. Glæd kolleger, venner eller familie med eksempelvis gode sandwich eller salater.

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogAalborgs Facebook-side
Skriv mindst en du vil dele en lækker sandwich oplevelse med
Skriv hvilken del af det MigogAalborg fik serveret, som du godt kunne tænke dig at prøve – ellers så tjek Anettes Sandwich menukort her – og skriv hvad du vil foretrække

Nomineret til Årets Spa i Danmark: Himmerland Golf & Spa er forkælelse i luksusklasse

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I bunden af artiklen finder du en eksklusiv rabatkode

Sommeren står for døren og behovet for et getaway bliver for mange større og større.

Men du behøver faktisk ikke at bevæge dig særlig langt fra dine vante rammer for at finde 100% fred og idyl.

Himmerland Golf & Spa Resort har med sine mange års erfaring formået at skabe et sted, der både rummer nogle af Danmarks bedste golffaciliteter, men også har styr på, hvordan man forkæler på mange andre fronter.

Er du golf-interesseret, så har du uden tvivl hørt om resortet før. Er du derimod mere interesseret i wellness og forkælelse, så har du måske stadig et ophold tilgode.

Et af Nordjyllands smukkeste resorts

Uanset om man kommer som par, der søger romantiske oplevelser i hinandens selskab, eller som veninder, der gerne vil hygges og forkæles om, så har Himmerland Golf & Spa Resort lige præcis, hvad du har brug for.

MigogAalborg tog endnu engang på tur i den gode sags tjeneste for selv at opleve, hvad ét af Nordjylland smukkeste resorts har at byde på.

Allerede ved ankomsten mærker man hvordan luften er lettere, og udsigten til luksus er kortere end nogensinde.

Værelserne er i løbet af maj blevet gennemrenoveret, så det er svært ikke at lade sig overvælde af omgivelserne, så snart man træder indenfor.

Indretningen er moderne og minimalistisk, hvilket er med til at styrke den ro, der langsomt forplanter sig i én.

Overdådig spa-oplevelse

Det samme gør sig gældende i spa-området, Nordic Spa, der ligger i forlængelse af hotellet.

Spa-området byder på alt fra et opløftende saltbad, relax bassin, kneipp kanal, en udendørs jacuzzi, to forskellige saunaer og dampbad. Med andre ord: alt, hvad du behøver.

Lyden af den rislende vand og dæmpede musik er dog lige tilpas høj nok til, at man uden problemer kan tage en privat snak om alt og intet, uden at på nogen måde at frygte, at andre spa-gæster lytter med.

Stemningen er på samme tid privat og uformel – men også luksuriøs.

Spaen blev da også tidligere på året velfortjent nomineret til Årets Spa i Danmark. 

Kom tæt på spaens wellnesseksperter

Spa-området har selvfølgelig også sin egen afdeling, der er reserveret til behandlinger.

Her kan du eksempelvis få afspændende massage eller beroligende kropsbehandlinger af stedets wellnesseksperter – eller stikke fusserne ned til de sultne doktorfisk, der nænsomt suger de døde hudceller væk og efterlader din hud blød og ren.

MigogAalborg gennemgik selvfølgelig begge dele; og selvom følelsen af små fisk, der guffer løs af dine fødder ikke ligefrem er genkendelig, så endte det faktisk med at blive en decideret fornøjelse – forhåbentlig for begge parter.

Spar over 25 % med MigogAalborg

Du behøver ikke at være gæst på hotellet for at nyde nogle timer i de lækre omgivelser.

Nordic Spa har især stor succes med deres hverdagsspa, hvor der er skruet ekstra op for forkælelsen.

Kommer du om mandagen kan du eksempelvis starte dagen med morgenmadsbuffet i Brasseriet, om onsdagen får du en lækker body scrub eller ansigtsmaske med i spaen, og om torsdagen kan du nyde en lækker frokost – alle sammen fordele, der er inkluderet i spa-entréen.

I samarbejde med Himmerland Golf & Spa Resort har vi nu fået muligheden for at tilbyde vores læsere endnu mere forkælelse.

Med rabatkoden “migogaalborg” kan du spare over 25 % på en helt unik spa-pakke, der indbefatter 1 x hverdagsspa med fordel samt 1 x 25 min. valgfri behandling (vælg mellem ansigtskur og klassisk massage).

Din pris: 495 kr.

Rabatten er gældende i perioden 27. maj–27. juni på mandage, onsdage og torsdage – dog ikke helligdage.

Sådan booker du:

Ring på tlf. 96496106 eller send en e-mail wellness@hgsr.dk. Her oplyser du blot “migogaalborg”-koden samt hvilken dag, du ønsker at komme og hvilken type behandling du kunne tænke dig.

Der er begrænsede pladser, så det gælder om at være hurtig!

Top-arkitekter skal lave Artcenter Spritten: Feltet er skåret ned til to hold

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Illustration: Praksis Arkitekter
Illustration: Praksis Arkitekter

Omdannelsen af den gamle spritfabrik på Spritten til et nyt byrum, beboelse og artcenter er tættere på end før.

Forleden skrev vi om 600 nye boliger på Spritten, der er ved at blive bygget. Det kan du læse om her.

Men på den østlige side af Spritten står de fredede bygninger, der skal omdannes.

Det nye artcenter har været udbudt i en konkurrence, og nu har man indsnævret feltet fra fem til to tegnestuer.

Tilbage i konkurrencen er Praksis Arkitekter og Bertelsen & Scheving Arkitekter.

Spritten bliver Aalborgs nye hotte bykvarter med fokus på kunst og kultur

De to arkitektfirmaer er valgt blandt fem rådgiverteams, der i starten af året blev udvalgt til at afgive deres bud på at udforme et kunstcenter og en plan for byrummet omkring den fredede industri-arkitektur.

Artcenteret skal være et internationalt artcenter, der i samspil kan indgå med monumentalværket Cloud City der koster 100 mio. kr., skabt af den argentinske kunstner Tomás Saraceno.

Cloud City

Derudover rummer forslagene en helhedsplan for området, der omfatter byrummet omkring det nye Artcenter, omdannelsen af den eksisterende havnefront og klimatilpasning mod Limfjorden.

Begge tegnestuer har givet et bud på et udstilings-område i den fredede værkstedsbygning og kedelhal.

”Det er en stor opgave at arbejde med et sted, der har så stor betydning for så mange.

Begge teams har præsenteret løsninger, hvor fortid og fremtid mødes på fornem vis.

Forslagene er vidt forskellige i forhold til både materialevalg, arkitektur og byplanlægning, men begge tilpasser sig den industrielle kontekst og giver plads til både kulturarv og kunstværk.

Det bliver spændende at få visionen yderligere udfoldet,” siger Nina Kovsted Helk, filantropidirektør i Realdania og medlem af dommerkomitéen.

Illustration: Bertelsen & Scheving

Bertelsen & Scheving Arkitekter har valgt en løsning, der etablerer den nye udstillingsbygning i forlængelse af de fredede industrihaller.

Her vil man bygge i mursten og skabe venetiansk stemning med smalle passager, der fører videre til en åben plads, hvor Saracenos værk skal stå.

Illustration: Praksis Arkitekter

I forslaget fra Praksis Arkitekter er nybyggeriet placeret ovenpå de eksisterende bygninger med en skæv-takket facade, der giver et unikt udstillingsrum indenfor og et levende udtryk udenfor.

I denne løsning bliver Saracenos Cloud City placeret i en skål-konstruktion i terrænet.

Begge forslag lægger op til, at Saracenos værk ændrer udtryk efter vejret.

Der går stadig lidt tid, før vi ved hvem af de arkitektfirmaer, der løber med sejren, da Praksis Arkitekter og Bertelsen & Scheving Arkitekter skal arbejde videre med opgaven de kommende måneder.

Det forventes at blive offentliggjort til efteråret.

Hør om de to nye projekter til borgermøde på Spritten

Den gamle spritfabrik er det største sammenhængende fredede industrianlæg i Danmark.

Spritfabrikken er Aalborg i destilleret form – en industri- og kulturhistorie med nyt potentiale:

“Vi står nu med to fantastiske projekter af internationalt format, der for alvor vil sætte Aalborg på verdenskortet. Det er to projekter, som vil vække lokal stolthed, uanset hvem der ender med at gå hele vejen.

Borgere og besøgende vil få stor glæde af endnu en etape i vores omdannelse af havnefronten med et spændende nyt byrum ved Limfjorden, siger Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune og understreger;

”Vi udvikler Aalborg sammen, og denne omdannelse er et fantastisk eksempel på, at vi i fællesskab kan nå helt nye dimensioner indenfor kultur og store oplevelser.

Transformationen af spritfabrikken er kunst, arkitektur og byudvikling i skøn forening, og vi glæder os til at vise borgerne detaljerne i de to forslag.”

Aalborg Kommune præsenterer de to projekter for alle interesserede på et borgermøde den 4. juni klokken 17-19 i Boxtowns lokaler på den gamle spritfabrik, C. A. Olesens gade 1, 9000 Aalborg.

Sikrer sig ny finaleplads: Aalborg Håndbold spiller første DM-finale her i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Aalborg Håndbold
Foto: Aalborg Håndbold

Aalborg er i særdeles en stor sportsby.

Både på fodbold, ishockey og håndbold er vi med helt fremme. Det satte Aalborg Håndbold søndag en tyk streg under, da de kvalificerede sig til årets DM-finale.

Det gjorde de efter en tæt og dramatisk anden semifinale mod Bjerringbro – Silkeborg, hvor kampen endte 32-30 til aalborgenserne.

Aalborg Håndbold havde også vundet den første semifinale på hjemmebane i onsdags, så med en 2-0 føring rykker de direkte i finalen.

Har været overlegne

Dermed er der gode chancer for at vinde DM-guld igen, som klubben senest hentede i 2017. I denne sæson har Aalborg Håndbold været ganske overlegne, hvor de både har vundet gruppespillet og sin pulje i slutspillet.

I finalen møder man enten GOG eller Skjern. Hidtil har begge hold vundet en semifinale, hvilket betyder, at de på torsdag på Kr. Himmelfartsdag skal ud i en altafgørende tredje semifinale-kamp.

Aalborg Håndbold meddeler, at du på tirsdag 28. maj kl. 10.00 skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fingrene i én af de eftertragtede billetter til 1. DM-Finale, der spilles i Jutlander Bank Arena søndag 2. juni kl. 16.00.