Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kendt tv-ansigt med ny bog: Præsenterer bogen i Aalborg lørdag

Af Michael Qureshi

Hvis man engang imellem har set TV 2 Nyhederne eller News, så har man helt sikkert stødt på Anders Langballe.

Kendt som en af de dygtigste politiske eksperter i landet. Nu er den tidligere politiske redaktør på TV 2 aktuel med en ny bog.

ANDERS LANGBALLE var i årevis politisk redaktør på TV 2– på papiret et drømmejob, men også et job, der nær kostede ham livet som 42-årig.

Efter årevis med stadigt længere arbejdsdage, med hjertebanken, søvnløshed, sorte huller, psykologtimer og forgæves forsøg på at sætte bremsen i, faldt han en novemberdag i 2018 om under en arbejdsfrokost.

Usund arbejdskultur

Dette er nok en bog om hans optur og nedtur, men det er især en bog om de tanker dens hovedperson har gjort sig, da han skulle genopfinde sit liv.

I FORFRA vil Anders Langballe gerne gøre op med, hvad han oplever som en udbredt og usund arbejds- og ledelseskultur – ikke mindst i medier og politik – der er blindt konkurrencepræget og slider de fleste i stykker.

Han vil gerne tale om, hvorvidt vi i fællesskab kan finde en bedre balance i vores liv og samfund.

Med et håb om, at andre kan lade sig inspirere til at skabe forandringer, før de når så langt ud – og er så tæt på at dø – som han selv var.

Lørdag d. 26. juni kommer Anders Langballe til Aalborg, hvor han gæster en række boghandlere for at præsentere sin nye bog.

Programmet for dagen er;

Aalborg Boghandel (Østerågade 6) kl 10.30-10.45

Bog & Idé Bredgade (Bredgade 18) kl 11.00 – 11.15

Bog & Idé Aalborg City (Bispensgade 10) 11.30-11.45

Vejgaards boghandel 13.00 – 13.15

Bog & Idé Aalborg Storcenter 14.00 – 14.15

Kendt tv-ansigt med ny bog: Præsenterer bogen i Aalborg lørdag

To blodpropper

FORFRA er en bog om at få to blodpropper, vågne op på et hospital uden at kunne tale, og om mod alle odds at komme på benene igen.

FORFRA er en fortælling om en usund arbejdskultur, præget af konkurrence, lange dage, stress og belønninger til dem, der slider sig i stykker.

FORFRA handler om at blive opslugt af sit fag – den politiske journalistik på Christiansborg – i en grad, hvor alt andet må vige.

FORFRA er en historie om at flyve højt, falde dybt, slikke sine sår og blive tvunget til at finde en ny balance mellem arbejde og familie. Og ikke mindst overveje, hvad det vigtigste i livet er.

FORFRA er en bog til alle, der har prøvet at blive for længe på kontoret.

Del artikel

Andre læser også