Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kommer til Aalborg: Anders “Anden” Matthesen er klar med helt nyt show

Af Stine Kjølby Christensen

Anders Matthesen er tilbage med spritny stand-up, som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes.

Turnéen har fået titlen: JOKES – fra en hvid straight mand. Han optræder to gange i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 10. september. Der er garanti for en megagrineren stand-up aften med kongen af dansk comedy.

Som sædvanligt tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle, og hans groteske og underfundige observationer af det vi alle sammen kender, græmmes og undres over.

Emnerne er mange, og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes masser af jokes – og den helt store, kæmpe griner.

Stand-up fra øverste hylde

Den mange gange prisvindende komiker er klar med flere genialiteter fra hans kreative og anderledes tænkende hjerne. Det bliver en aften med ren stand-up. Setuppet er simpelt, leveringen knivskarp – og Anden glæder sig til at møde sit publikum.

“Jeg tror, vi allesammen har længtes efter noget at grine af. Og jeg har virkelig savnet at optræde og komme ud og optræde og møde mit elskede livepublikum.

Jeg kan slet ikke vente på at se dem alle sammen på spillestederne. Denne gang bliver det ren stand-up fra øverste hylde. Hvis det skal lade sig gøre at turnere under pandemi og krig, er det nødvendig med et let-omstilleligt set-up … så det eneste jeg har med, er mikrofonen, mig selv … og jokes – masser af jokes.”

Billetter til Anders Matthesen JOKES – fra en hvid straight mand, lørdag den 10. september
kl. 18.30 og 21.00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes via. akkc.dk eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er fra 275 kr. til 375 kr. inkl. gebyr.