Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter to udsolgte shows i Aalborg: Anden afslører nyt show i byen

Af Nathalia Hentze Nielsen

I går havde Aalborg fornøjelsen, at få besøg af Anders Matthesen til hele to udsolgte shows i AKKC.

Stand-up komikeren lagde salen ned med sit nye show JOKES – fra en hvid straight mand, og er du ærgerlig over at have misset det, får du faktisk muligheden igen.

AKKC afslører i dag, at de får komikeren retur igen den 20 april 2023 til et ekstrashow.

Billetsalget starter allerede i morgen klokken 19.00. Du kan bestille via. akkc.dk, i AKKC’s billetkontor eller på tlf. 9935 5566.

Som sædvanligt tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle, og hans groteske og underfundige observationer af det vi alle sammen kender, græmmes og undres over.

Emnerne er mange, og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes masser af jokes – og den helt store, kæmpe griner.

Stand-up fra øverste hylde

Den mange gange prisvindende komiker er klar med flere genialiteter fra hans kreative og anderledes tænkende hjerne. Det bliver en aften med ren stand-up. Setuppet er simpelt, leveringen knivskarp – og Anden glæder sig til at møde sit publikum.

“Jeg tror, vi allesammen har længtes efter noget at grine af. Og jeg har virkelig savnet at optræde og komme ud og optræde og møde mit elskede livepublikum.

Jeg kan slet ikke vente på at se dem alle sammen på spillestederne. Denne gang bliver det ren stand-up fra øverste hylde. Hvis det skal lade sig gøre at turnere under pandemi og krig, er det nødvendig med et let-omstilleligt set-up … så det eneste jeg har med, er mikrofonen, mig selv … og jokes – masser af jokes.”

Hvad: Anders Matthesen giver ekstrashow
Hvor: AKKC
Hvornår: Den 20. april 2023

Del artikel