Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gospel og gourmetburgere: Amerikanske Dage fejres i midtbyen

Af Stine Kjølby Christensen

Igen i år kan du fejre den Amerikanske Uafhængighedsdag, når der den 1. – 4. juli bliver skruet op for den amerikanske stemning på Gabels Torv i Aalborg med Vanvittig Verdenshistorie, gourmetburgere, amerikanerbiler og meget mere.

I anledningen af, at der igen i år traditionen tro fejres 4. juli til Rebildfesten i Rebild Bakker, vil Aalborg igen også markere den Amerikanske Uafhængighedsdag.

Det foregår 1. – 4. juli på Gabels Torv.

Masser af aktiviteter

Det betyder, at der i fire dage fra mandag den 1. juli vil være pyntet op i de blå, røde og hvide amerikanske farver på Gabels Torv i Aalborg, mens tirsdag den 2. juli byder på besøg af podcasten Vanvittig Verdenshistorie, gourmetburgere fra Restaurant MEAT, amerikanerbiler, ølsmagning og meget mere.

Den 2. juli besøger Alexander Janku og Peter Løhde fra podcasten Vanvittig Verdenshistorie Gabels Torv.

De to deler en fælles passion for øl, humor og vilde historier, og med Vanvittig Verdenshistorie kombinerer de alle tre elementer.

Derudover kan du også denne dag nyde de lækre, grillede gourmetburgere fra Restaurant MEAT, slukke tørsten i lækker øl fra Thisted Bryghus og se på smukke amerikanske biler fra Aalborg American Wheels, der vil pryde torvet.

Fedt program

Der bliver også spillet op til fest kl. 15-17 med Aalborg Gospel Choir.

“Vi glæder os til at fejre den amerikanske mærkedag, når vi pynter byen med festlig amerikansk stemning,” fortæller Mette Bugge, formand for 4. juli Komiteen, der i samarbejde med Aalborg City står bag Amerikanske Dage.

Der vil alle dagene fra 1. – 4. juli være udstilling fra Det Danske Udvandrerarkiv på Gabels Torv samt i Arkivstræde 1 bag Vor Frue Kirke, hvor de til dagligt holder til.

Program for tirsdag den 2. juli er:

  • Kl. 11 – 17 Udstilling fra Det Danske Udvandrerarkiv
  • Kl. 11 – 17 Udstilling fra Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum
  • Kl. 11 – 17 Ølsmagsprøver fra Thisted Bryghus udført af Ølentusiasterne i Aalborg med Ølmanden Fra Svenstrup i spidsen
  • Kl. 11 – 17 MEAT serverer flammegrillede burgere
  • Kl. 12 – 15 Besøg af Aalborg American Wheels
  • Kl. 13 – 14.30 Alexander Janku og Peter Løhde fra podcasten Vanvittig Verdenshistorie
  • Kl. 15 – 17 Aalborg Gospel Choir

Del artikel

Andre læser også