Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpehit i nye klæder: Her kan du få den vildeste efterårskage

Af Christopher Høeg Lundberg

Efterårets komme symboliseres efterhånden bedst med en drik, kendt af de fleste som “efterår i en kop”.

Den ikoniske pumpkin spice latte er allerede kommet til byen, og nu kan du parre den med en kage af samme slags.

Hos BreadByKaerup i Vestbyen har de nemlig lavet en vaskeægte pumpkin spice kage – under navnet “græskarkage a la pumkin spice” – og vi har naturligvis smagt den.

En kage til sæsonen

For undertegnede var pumpkin spice kun noget, jeg havde hørt om, ikke noget jeg havde prøvet.

Altså lige indtil i dag.

“Vi har lavet en græskarkage lidt a la en “pumpkin pie” med alle de varme krydderier som ingefær, kanel, nellike og kardemomme” forklarer William Kærup, der er ejer af og bager hos BreadByKaerup.

Derudover er kagen toppet med en lækker marscarponecreme og lidt citron-curd, der passer super godt sammen med de mere varme pumpkin spice-krydderier.

Og som om det ikke var nok, så har bageriet piftet kagen endnu mere op med lidt chili – heldigvis uden det brænder hele din mund.

Williams gæster har allerede taget godt imod den nye kage, og nærmest alle har givet én meget specifik tilbagemelding.

“Der er mange, der mener, det ligner en skive rugbrød med et spejlæg på – men det smager ikke sådan,” smiler bageren.

Kæmpehit i nye klæder: Her kan du få den vildeste efterårskage

Til pumpkin spice-fanatikeren

Ligemeget om du er til smagen af efterår eller ej, så er der her en kage, du næsten er nødt til at smage.

Herligheden kan fås for 46 kroner, men så er du også sikker på, at bager William Kærup har gennemtestet smagene helt ned til det mindste stykke pumpkin spice-krydderi.

Den helt hardcore pumpkin spice-fanatiker skal med garanti forbi BreadByKaerup, men den falder helt sikkert også i andres smag.

Det kan jeg skrive under på.

Del artikel