Amanda blogger: Det skal jeg have lavet ved min krop

Skrevet af: Amanda Palm

Sponsoreret indlæg

Nu har jeg endelig taget mig sammen til at få gjort noget ved en af de små drømme jeg har haft.

Jeg har virkelig tænkt over dette i mange år, og jeg er slet ikke i tvivl om at mange af jer synes at det er fuldstændigt GODNAT!

Men det er virkelig noget jeg har tænkt over længe, og man har jo set tilfælde af at det er gået fuldstændig galt, hvilket også er derfor jeg har tøvet så meget med det.

Jeg har virkelig undersøgt dette, og endelig har jeg fundet en som jeg synes lever op til mine kriterier, og som jeg synes virker super professionel!

Jeg har været inde hos Body Institute i Aalborg og snakke med dem dernede og de er sååå professionelle og ærlige, at jeg virkelig føler mig tryg i deres hænder.

Jeg VIL HAVE LAVET LÆBER!

Jeg er så træt af altid at skulle tegne dem op så de virker større og med mere fylde, jeg har virkelig i lang tid gået at tænkt på at få lidt i for at give dem mere fylde. Jeg kan virkelig ikke vente med at få dem lavet!!

Det som der kommer til at ske er at jeg skal have det der hedder Hyalderm i.

Redskabet der bliver brugt hedder mesogun. Her sikres ens dosering ved hver injektion og en afgrænsning til maksimalt 1,5mm dybde.

Der sikres at de ikke rammer mine blodkar og nervebaner. Hos Body Institute kan konsultationen foregå samme dag, som ens behandling.

Her vil man sammen med behandleren gennemgå behandlingsforløbet og få professionel rådgivning, De er super ærlige, og jeg føler mig virkelig tryg ved denne metode og Marianne som skal lave mine læber.

Hyalderm holder op til 12 måneder. Hyalderm er fremstillet i Tyskland og indeholder 2% hyaluronsyre. Hyalderm anvendes også professionelt af sygeplersker, læger og klinikker. Produktet er bivirkningsfrit og helt naturligt.

Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen. Produktet er specielt egnet til vores type behandlinger. – hvilket i kan læse mere om på hjemmesiden

Igen, jeg ved at mange af jer ruller øjne lige nu, hvilket jeg også har både veninder, venner og familie som gør.

Fantastisk aften på @restaurantfusionaalborg med denne sild @cathrinenygaard1 ?

A post shared by Amanda Palm (@amandapalmn) on

Men dette er noget jeg har overvejet nøje! Og jeg kender flere som er så glade for resultatet!

Jeg har aldrig prøvet at få lavet noget ellers, men nu skal det altså være! Jeg håber i vil følge med i processen, jeg vil selvfølgelig lægge billeder på min instaram, og lave endnu et indlæg med før og efter billeder, derudover laver jeg snapchat video på det: Amandapalnni

UDOVER læbeforstørrelser lave Body Institute mange forskellige behandlinger, fx pigmentfjerning (primært ansigtet), coolifting (hvor man for fjernet ”rynker” eller andet), fedtsugning/fedtfrysning og meget MEGET mere! – igen se på hjemmesiden:

Igen JEG KAN SLET IKKE VENTE!!

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG

Amanda blogger: Nej nej nej – det skete bare ikke

Skrevet af: Amanda Palm

Sponsoreret indhold

I kender det vel alle sammen.

Det er altså bare så irriterende at tabe sin telefon! Og i det man samler den op, håber man fra hjertet af at den ikke har taget skade! Men så heldig kan man altså ikke være hver gang!

Jeg er desværre bare en af de uheldige som alt for ofte smadrer skærmen!

Der var en dag jeg skulle tage et selfie, i mens jeg kom gående, hvor jeg skvatter over ujævne fliser, falder ned på alle fire, taber selvfølgelig telefonen på jorden og skærmen var helt smadret! Det var bare en nederen morgen!

Tabte den i hovedet på mig selv

Men jeg taber virkelig også min telefon dagligt! Jeg taber den endda til tider i hovedet på mig selv! Hvilket virkelig lyder dumt. Haha.

Jeg husker da jeg lige fik lavet læber, så skulle jeg facetime med min papfar, og her taber jeg den lige ned over mine læber! Det gjorde afsindigt ondt. Haha..

Jeg tror, at det var efter lidt for mange gange, at de søde gutter fra Techammo ligesom spurgte mig, om jeg ikke også ville skrive om mine oplevelser med dem som en hjælpende hånd i nødens stund.

For jeg er åbenbart virkelig ikke den eneste i Aalborg og omegn som er så klodset.

De fortalte endda om en kunde, der havde tabt den, da hun slog græs, og den fixede de også.

Megagod pris på skærmskifte

Jeg har markeret det her som annonce for at være på den sikre side, men det er helt oprigtigt, at jeg haft rigtig god erfaring med Techammo

I Urbansgade, Aalborg ligger der en af deres forretninger, som jeg var inde i forleden. De har jo alt muligt forskelligt mobiltilbehør også! Sidst fandt jeg blandt andet et super fint cover! Techammo går højt op i kvaliteten, så man kan være sikker på at det bliver lavet ordentligt og professionelt!

Lige nu tager de 999 kr. for at skifte skærmen på en Iphone7, og det skulle være et af de billigste løsninger i hele Danmark.

Men de kan også klare alle andre modeller til en god pris. Jeg er i hvert fald glad for, at de står klar til at redde mig, når jeg er klodset.

Du kan jo selv tjekke deres tilbud ud her

Amanda blogger: Du kan vinde et par lækre støvler

Skrevet af: Amanda Palm

Sponsoreret indhold

Jeg har længe været på udkig efter den perfekte støvle, jeg går i støvler hele tiden!

Jeg synes altid det er flot, det gør looket lidt mere råt, hvilket er helt perfekt for mig!

Forleden var jeg en tur i Skagen med Josefine Valentin (super sød og smuk blogger fra Aalborg også)

Vi havde os en rigtig tøsetur, hvor hun fortalte mig om denne webshop ved navn www.Perfec2.com . Jeg tjekkede den ud og blev helt forelsket i hvad jeg så!

Forhandler fede mærker

Denne hjemmeside forhandler en masse rigtig flotte mærker so bla. Gestuz, Sofie Schnoor, Rue De Femme, Ivylee og mange flere!

Jeg faldt over disse smukke, smukke støvler fra Sofie Schnoor, jeg er helt skudt! Jeg lever nærmest i dem nu! De er så flotte med ALLE de detaljere der er på! Og så behagelige at gå i!!

Eeeeej men det er virkelig blevet min yndlings støvle til dato!

Vild med den spidse snude

Derudover havde jeg slidt mine tidligere sorte støvler ned, og man kan jo ikke leve uden den klassiske sorte støvle! Så jeg faldt over denne fra Ivylee!! Jeg er helt vild med den spidse snude! Og så er den bare god til alle outfits nærmest!

Som i kan se på min instagram, har Jeg nu i samarbejde med Perfect2 fået lov at lave en giveaway til jer!

Og det eneste i skal gøre er at følge Perfec2 på instragram, følge mig på instagram, Like opslaget og skrive i kommentarfeltet hvilken af de to støvler du ønsker at vinde og i hvad størrelse! Vi trækker en vinder på tirsdag!

Amanda blogger: Sådan var jeg som teenager

Skrevet af: Amanda Palm

Ja … Jeg har jo været ret slem som teenager! Jeg var helt sikkert teenager med et kæmpe T!

Især de sidste år af min folkeskole!

Mine forældre var jævnligt oppe til samtale med mine lærere og skoleinspektøren! Det har aldrig været fordi jeg var dårlig fagligt, men mere fordi jeg larmede, snakkede for meget og lavede ballade med en eller flere veninder… Det er ikke noget jeg er stolt af, haha, men vi havde det nu lidt sjovt alligevel!

12 år – dengang Arto styrede for vildt!
Endnu et Arto-billede 😉

Jeg har altid været MEGET tøset, altså forstået på den måde, at helt tilbage i 3. klasse tog jeg min mors makeup på i skole, uden hun opdagede det!

Jeg elskede at klæde mig ud, tage makeup på og rende rundt i stilletter! Jeg har altid ELSKET tøj og har altid syntes, det er spændende, hvad makeup kan gøre! Jeg er nok altid blevet kategoriseret lidt som en dulle. Ja, sådan er det …

Jeg har altid været så heldig at have haft en stor omgangskreds, og kunne snakke med alle. Selvfølgelig har man oplevet irriterende skænderier, der til tider kunne tage overhånd i den alder, men generelt har jeg altid været ordentlig overfor andre mennesker.

 

13 år – ét af de gode billeder fra Arto!
15 år

Haha årh, jeg var lidt strid omkring 8-9 klasse.

En veninde og jeg løj ofte til vores forældre om, hvor vi befandt os. Jeg fortalte min mor, at jeg tog hjem til hende, og hun fortalte hendes mor, at hun tog hjem til mig. Her tog vi så rigtigt ind til byen og mødtes med nogle venner, hvor vi så drak en masse af de der smirnoff ice – der var så populære dengang.

I skal jo tænke på, at jeg kommer fra landet af, så her hoppede man altså bare op bag på en kammerats scooter og så af sted! Haha, apropos scooter, så skulle jeg engang prøve at køre på en og lånte så en vens scooter, og SELVFØLGELIG skulle min veninde sidde bag på (rigtig flot, og så uden hjelm) her endte jeg selvfølgelig med at køre ind i en bil!

Hvilket resulterede i en smadret scooter, ødelagt billygter og en masse andet rod! Vi slap heldigvis med få skrammer! Dog havde jeg en meget sur mor derhjemme, som altså ikke var tilfreds med at betale skaderne!

16 år – på efterskolen
Fra min 18 års fødselsdag – hvor jeg fik en stripper!

Efter jeg er blevet ældre, har jeg virkelig indset, hvor mange kampe min mor tog med mig, og hvor lidt jeg egentlig har værdsat hende. Hun var jo bare den trælse mor dengang, som altid skulle bestemme.

Jeg blev altid så sur, når jeg fik et NEJ til en fest, eller at sove sammen med min daværende kæreste … JA, han skulle altså ligge på gæsteværelset, selvom jeg var 15 år! Haha, så pinligt. Især fordi han altså var et par år ældre!

Men jeg er så taknemmelig for, at jeg altid har haft så god en familie, og især min mor, som virkelig har gjort alt for mig, og lært mig så meget! Hun er virkelig den sejeste kvinde, jeg kender!

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG

Amanda blogger: Mandens 10 huskeregler til den første date

Skrevet af: Amanda Palm
1 Planlæg daten

Få nu stablet noget på benene! Om det er en tur på restaurant, en arrangeret middag i hjemmet eller en tur i Randers Regnskov? Ja, hvorfor ikke Randers Regnskov?

Det behøver ikke være så traditionelt! Så længe jeg kan mærke, at der er lagt bare en smule energi i daten, så vi ikke står der ”Ja, øøøh … Hvad skal vi lave?”. Dét er bare irriterende!

2. Mød op til tiden

Lad nu være med at lade os hænge på en eller anden restaurant i en halv time, eller lad os vente hjemme, inden du samler én op! Det viser, at du er ligeglad med daten, og vi ser dig som utilregnelig i forhold til vores aftaler fremadrettet! (Ja, vi spotter hurtigt, om vi vil se dig igen!)

3. Hav manerene i orden

Stop med at smaske, tale med mad i munden, kigge efter tjeneren, være flabet og pinlig overfor folk omkring os. Vil du score ekstra point, så hold døren for os, træk stolen ud osv.! Alle kvinder elsker en god gentleman!

4. Snak ikke kun om dig selv

Det kunne være super dejligt, hvis du virkede bare en smule interesseret i en! Så vær sød ikke kun at tale om dig selv! Spørg gerne ind til ting, vær ikke bange for at stille personlige spørgsmål, så vi føler, at du gør noget for at lære os at kende!

5. Stop med at prale

Det er fint, at du har en flot bil, eller at dine forældre lige har købt en luksus båd … But I don’t give a ****! Jeg vil gerne lære dig og dine værdier at kende! Jeg vil gerne høre, hvem du er, og ikke hvad du eller dine venner ejer!

6. Lad eksen være udenfor samtalen

Fair nok at man begge langsomt kommer ind på emnet om fortiden for at lære hinanden at kende, men hold det nu i et begrænset omfang! Vi skulle nødigt tro, at du ikke var ovre hende, for så er vi altså dem der smuttet!

7. Drop telefonen

Der er ikke noget værre end at være ude og spise med en, som sidder med telefonen fremme hele tiden! Og især på første date! Medmindre at du vil have, at vi braser ud af restauranten og aldrig kontakter dig igen, så lad telefonen ligge i jakkelommen!

8. Lad være med at drikke dig fuld

Slap liiiiige lidt af med sprutten på første date! Fuldskab er aldrig vejen frem, når man skal score!

9. Læg ikke op til sex på første date

Vær en gentleman! Jeg kunne personligt ALDRIG finde på at have sex på første date! Og jeg ville blive så skræmt, hvis han gik all in på den teori! Når det så er sagt, synes jeg heller ikke at det er nødvendigt at kysse på første date!

Jeg synes, det er god stil at lade være! Så kan man jo sende en sød sms afsted, når man er kommet hjem om, at du gerne vil ses igen!

10. Betal regningen

Det er ikke for at være snobbet, forvænt, eller andet… Men den gode gamle skik med at manden betaler på første date, holder altså stadig! Jeg synes det er vildt god stil, at manden tager den første på sig!

Det behøver jo ikke altid være noget vildt, om det er en kop kaffe med snacks eller det store restaurantbesøg er jo ligegyldigt!

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG

Amanda blogger: Tabte mig 15 kilo – sådan holder jeg nu bikiniformen

Skrevet af: Amanda Palm

Jeg får rigtig mange spørgsmål om hvordan jeg har tabt mig, hvordan jeg holder mig slank, hvad jeg spiser, hvor meget jeg træner osv. Osv.

Derfor har jeg besluttet mig for at lave dette indlæg!

Mine hverdage er meget ustruktureret i forhold til arbejde. Jeg er nu ansat på 25 timer i tøjforretning, og de timer ligger meget forskelligt.

Derudover bruger jeg en del tid på instagram, bloggen og forskellige arrangementer jeg er med til at planlægge osv.

En typisk hverdag for mig hvor jeg skal arbejde i butikken møder jeg fx kl.12-17.45 – her står jeg gerne op kl.07.30 spiser en grovbolle eller lidt skyer med en kop the, og tager ned og træner en times tid fra 08-09.

Når jeg kommer hjem, får mig lige noget melon, æbler eller andet frugt inden jeg tager hjemmefra ca. kl.11.30 og så holder jeg min pause på arbejdet omkring en 15.00 tiden, her får jeg typisk 2 rugbrød med avocado, eller laks eller andet lækkert – jeg sørger faktisk ofte for at gøre min mad lidt mere lækker selvom det er rugbrød (også så jeg ikke lige bliver fristet af duften fra grillbaren overfor butikken).

Så går jeg hjem fra arbejde, kommer hjem og laver aftensmad. Lige for tiden er jeg blevet helt bidt af hjemmelavet wok, jeg laver utrolig meget med grøntsager på panden blandet med kylling eller oksekød!  Bliver jeg så sulten senere på aftenen, har jeg næsten altid noget vandmelon eller andet i køleskabet jeg kan tage frem.

I hverdagen sørger jeg for at spise så sundt som muligt, og gøre hvad jeg kan for også at gøre det lidt mere spændende.

Jeg har ofte ret travlt i hverdagene, så derfor kan jeg også finde på at lave ekstra portioner en aften så jeg har til dagen efter, hvis jeg ved jeg får lidt travlt. Jeg sørger for at tage i fitness/løbe en tur eller andet motion mindst 3 gange om ugen.

Derudover skal det selvfølgelig også siges at jeg går en del i hverdagen eftersom jeg arbejder i tøjbutik.

Når weekenden så kommer så har jeg typisk min ”cheat aften” lørdag eller søndag. Nogle gange begge dage, men det er alt efter hvordan jeg føler min krop har det.

Føler jeg at den fik lidt for meget gas om lørdagen, holder jeg automatisk igen om søndagen. Jeg NÆGTER at leve alt for surt, jeg vil også have lov at nyde livet, især her i sommertiden, hvor der bare ikke findes noget bedre end lækker cafémad i solen med et glas (eller flaske) hvidvin!

Så derfor sørger jeg ofte for at være mere seriøs med den sunde livstil i hverdagen, men nyder livet i weekenden! Det fungerer super fint for mig, da jeg på den måde også har noget at glæde mig til i weekenden!

Når jeg er i fitness har jeg mine faste træningsrutiner, jeg kender min krop, så jeg ved jo lige præcis hvor jeg ønsker forbedring, jeg kan fx ikke tage på på mine ben, men min bagdel, mave og overarme er altid der det sætter sig, derfor starter jeg ofte ud med at cardio (løb/trappen/crosstrainer ell. Lign.) i en halv times tid, så træner jeg en del squat øvelser, mavetræning, og håndvægte til armene, det træner jeg HVER gang jeg er i fitness!

Så er ben, ryg osv. mere varierende. Igen jeg skal ikke gøre mig til kostvejleder eller træningsekspert, men det er hvad der fungerer for mig

Jeg er 167cm høj og vejer ca. 52 kg. Jeg føler min krop er sund og denne vægt er jeg helt tilfreds med!

Jeg prøver så vidt muligt at leve livet men med omtanke! Jeg vil kunne hygge mig med snoller, chips og god mad en gang i mellem, men jeg vil også kunne føle mig tilpas i min egen krop. Derfor har jeg valgt at gøre det på denne måde! J

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG