Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amanda blogger: Det skal jeg have lavet ved min krop

Af Amanda Palm

Sponsoreret indlæg

Nu har jeg endelig taget mig sammen til at få gjort noget ved en af de små drømme jeg har haft.

Jeg har virkelig tænkt over dette i mange år, og jeg er slet ikke i tvivl om at mange af jer synes at det er fuldstændigt GODNAT!

Men det er virkelig noget jeg har tænkt over længe, og man har jo set tilfælde af at det er gået fuldstændig galt, hvilket også er derfor jeg har tøvet så meget med det.

Jeg har virkelig undersøgt dette, og endelig har jeg fundet en som jeg synes lever op til mine kriterier, og som jeg synes virker super professionel!

Jeg har været inde hos Body Institute i Aalborg og snakke med dem dernede og de er sååå professionelle og ærlige, at jeg virkelig føler mig tryg i deres hænder.

Jeg VIL HAVE LAVET LÆBER!

Jeg er så træt af altid at skulle tegne dem op så de virker større og med mere fylde, jeg har virkelig i lang tid gået at tænkt på at få lidt i for at give dem mere fylde. Jeg kan virkelig ikke vente med at få dem lavet!!

Det som der kommer til at ske er at jeg skal have det der hedder Hyalderm i.

Redskabet der bliver brugt hedder mesogun. Her sikres ens dosering ved hver injektion og en afgrænsning til maksimalt 1,5mm dybde.

Der sikres at de ikke rammer mine blodkar og nervebaner. Hos Body Institute kan konsultationen foregå samme dag, som ens behandling.

Amanda blogger: Det skal jeg have lavet ved min krop

Her vil man sammen med behandleren gennemgå behandlingsforløbet og få professionel rådgivning, De er super ærlige, og jeg føler mig virkelig tryg ved denne metode og Marianne som skal lave mine læber.

Hyalderm holder op til 12 måneder. Hyalderm er fremstillet i Tyskland og indeholder 2% hyaluronsyre. Hyalderm anvendes også professionelt af sygeplersker, læger og klinikker. Produktet er bivirkningsfrit og helt naturligt.

Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen. Produktet er specielt egnet til vores type behandlinger. – hvilket i kan læse mere om på hjemmesiden

Igen, jeg ved at mange af jer ruller øjne lige nu, hvilket jeg også har både veninder, venner og familie som gør.

Amanda blogger: Det skal jeg have lavet ved min krop

Fantastisk aften på @restaurantfusionaalborg med denne sild @cathrinenygaard1 ?

A post shared by Amanda Palm (@amandapalmn) on

Men dette er noget jeg har overvejet nøje! Og jeg kender flere som er så glade for resultatet!

Jeg har aldrig prøvet at få lavet noget ellers, men nu skal det altså være! Jeg håber i vil følge med i processen, jeg vil selvfølgelig lægge billeder på min instaram, og lave endnu et indlæg med før og efter billeder, derudover laver jeg snapchat video på det: Amandapalnni

UDOVER læbeforstørrelser lave Body Institute mange forskellige behandlinger, fx pigmentfjerning (primært ansigtet), coolifting (hvor man for fjernet ”rynker” eller andet), fedtsugning/fedtfrysning og meget MEGET mere! – igen se på hjemmesiden:

Igen JEG KAN SLET IKKE VENTE!!

AMANDA PALMS SENESTE BLOGINDLÆG