Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kvalitet og godt håndværk: Alverdens Gulve inviterer til reception i nye lokaler

Af Nathalia Hentze Nielsen

Siden 2006 har Alverdens Gulve leveret professionelle kvalitetsløsninger inden for gulvbranchen i Aalborg og resten af Nordjylland.

Nu 15 år, 22 medarbejdere og en positiv vækstkurve senere har virksomheden valgt at flytte i nybyggede lokaler på Karlskogavej 3C i Skalborg.

Faktisk flyttede de allerede i marts i år, men nu hvor de er kommet ordentligt på plads, er de klar til at fejre flytningen med en reception, der finder sted fredag den 8. oktober kl. 12.00 til 16.00.

“Vi glæder os til at vise vores nye omgivelser frem og til at se kunder, forretningsforbindelser og venner til en hyggelig eftermiddag, hvor der vil blive serveret lidt godt til ganen,” fortæller Michael Bols Kastrup, der udgør den ene halvdel af ejergruppen bag Alverdens Gulve.

Til receptionen er der mulighed for at se de nye lokaler, opleve nye gulvtyper samt andre spændende nyheder og ikke mindst få noget at spise fra den besøgende pølsevogn samt nyde øl og drikkevarer.

Fokus på godt håndværk

Er du allerede bekendt med Alverdens Gulve, er det måske ikke nødvendigt med en længere beskrivelse, men for dem, der endnu ikke har lært den aalborgensiske virksomhed at kende, er det på plads med en introduktion.

Alverdens Gulve beskæftiger sig primært med serviceopgaver for private og erhverv, og som navnet antyder, tilbyder de alle slags gulve.

Det inkluderer alt fra gulvafslibning til pleje/vedligeholdelse af gulve, linoleum, trægulve, tæpper og slibning af betongulve – for blot at nævne nogle af deres løsninger.

Deres brede sortiment, fokusset på det gode håndværk og rekrutteringen af kvalificerede medarbejdere betyder, at de over årene har opbygget en loyal kundebase, bl.a. bestående af boligselskaber og offentlige instanser.

Denne voksende anerkendelse har desuden udmøntet sig i, at de to gange tidligere har vundet Børsens Gazellepris; en pris, der gives til virksomheder, som oplever hurtig vækst.

Men én ting er at vækste hurtigt, en anden ting er at fastholde kunderne, og kigger man på kundeanmeldelser af deres service, er det ros for deres punktlighed og professionelle service, der går igen og igen.

Overholder aftaler

Spørger man ejerne Michael Bols Kastrup og Lars Røge om deres rejse, lægger de især vægt på de værdier, der har ledt dem til, hvor de er i dag.

“Det, der betyder noget for os er, at kvaliteten er i orden, og at vi holder vores aftaler,” forklarer Lars Røge.

Det sørger de bl.a. for ved at tage ud til deres kunder og rådgive om valg af gulv, således at der bliver taget højde for de forskellige faktorer som f.eks. slidbelastning, materialetype, farvevalg, osv.

De fremhæver også, at de år efter år holder sig opdateret på, hvad moden er, så de kan tilbyde tidssvarende design, og at ingen opgaver er for store eller for små til dem.

Læs mere om Alverdens Gulve her.

Hvad: Reception hos Alverdens Gulve
Hvor:  Karlskogavej 3C, 9200 Aalborg
Hvornår:
Fredag den 8. oktober, kl. 12.00 til 16.00