ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alternativ julefrokost: Få burger og fri bajer hos Grillen Burgerbar

Af Stine Kjølby Christensen

Juletiden haler hastig ind på os, og det betyder også, at vi skal til at overveje, hvor årets store julefrokost skal finde sted.

Er du én af dem, der muligvis godt kan nå at køre træt i flæskesteg, kartofler og sovs, inden vi rammer d. 24. december, så findes der heldigvis flere steder, der står klar med utraditionelle alternativer.

Én af dem er Grillen Burgerbar, der i år er klar til at lancere et helt nyt koncept.

Vi kan afsløre, at hovedingredienserne heri er … burger og bajer.

“Vores nye julefrokost er ment som et supplement til den mere traditionelle udgave,” fortæller Malthe Bøgeskov Eriksen, der er restaurantchef i Aalborg.

Til restaurantens julefrokost, der kan bookes alle dage fra 8. november og helt frem til jul, står den på to timers fri fadøl samt muligheden for at kombinere med at smage den splinternye Grill De Canard-burger: En andeburger med flæskesvær og hjemmelavet rødkål.

Du behøver altså ikke at undvære julen helt – den pakkes blot smukt ind i en blød briochebolle og skylles ned med en kold fadøl.

Har du faktisk mere lyst til at slippe for alt, der bare minder om jul, så er Grillens andre burgermenuer selvfølgelig også med i tilbuddet.

Alternativ julefrokost: Få burger og fri bajer hos Grillen Burgerbar

Smut videre i Gaden

Udover æde- og drikkegildet bliver der også mulighed for at spille mandelgavespil ved tilkøb af en valgfri softice – Grillen Burgerbar sørger for fede præmier til vinderne.

“Udover vores egne tiltag i restauranten, så har vi også allieret os med flere diskoteker i Jomfru Ane Gade, hvor vi kan tilbyde gode priser på bordpakker.

Vi håber på den måde, at gæsterne kan komme ind til os ved 19-20 tiden og bruge et par timer inden man dribler videre i byen,” forklarer Malthe.

Alternativ julefrokost: Få burger og fri bajer hos Grillen Burgerbar

Prisen er 275 kr. inkl. Grill De Canard og to timers fri fadøl – med mulighed for at tilkøbe en ekstra time, hvis nødvendigt.

Hvis du tværtimod hellere vil hygge med en enkelt, uskyldig juleøl og en juleburgermenu, er prisen 145 kr.

Du booker dit bord lige her – ved større selskaber bedes du ringe og aftale nærmere på 35 35 35 69.

Del artikel