ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Altan-boom i Nordjylland: Aalborgensere vil have altaner som aldrig før

Af Redaktionen
Altan.dk har åbnet et showroom på Boulevarden 33A i Aalborg.
Altan.dk har åbnet et showroom på Boulevarden 33A i Aalborg.

Nordjyderne har fået smag for altanlivet.

Det kan man mærke hos Altan.dk, der tidligere i år åbnede et nyt showroom i Aalborg og skal i gang med 128 altaner i Aalborg og Nørresundby fordelt på 10 forskellige altanprojekter i de kommende måneder.

I de seneste år har flere byer i Danmark oplevet et regulært altan-boom, og den udvikling gør sig i den grad også gældende i Nordjylland. Det mærker de hos landets førende altanvirksomhed Altan.dk, der tidligere på året åbnede et nyt showroom i Aalborg Midtby.

En oplagt placering tæt på flere flotte altan- og elevatorprojekter, som virksomheden har udført indenfor de seneste år.

Det skriver man i en pressemeddelelse.

Den nordjyske hovedstad er således altanklar, men der er også en ret stor interesse for at høre om muligheden for at få en elevator monteret i de eksisterende etageejendomme.

Her er det i nogle tilfælde muligt at få etablereret en elevator i forbindelse med bygningens eksisterende hovedtrappe, andre steder er det en mulighed i en eksisterende bagtrappe eller i udvendigt elevatortårn.

“Vi har i de seneste år oplevet en stigende interesse for altaner i hele Danmark, og Aalborg er ingen undtagelse. Aalborgenserne viser stor altan-interesse, og den udvikling er der kun sat fart på efter åbningen af vores nye showroom i byen, hvor vi har rigtig mange besøgende forbi,” udtaler Allan Klæstrup Vanggaard, der er salgsansvarlig i Aalborg.

Han fortsætter:

“Åbne altaner giver en helt ny dimension til det gode liv i byen, og vi er glade for at være med til at realisere folks drømme.”

Altan.dk beskæftiger cirka 120 medarbejdere og monterer årligt over 3.000 altaner Danmark, hvor størstedelen af altanerne opføres i København, men både Aarhus og Aalborg er på vej op.

Showroom i hjertet af Aalborg

Aalborgenserne har siden maj kunnet besøge Altan.dks showroom på Boulevarden 33A, og den mulighed har altan-nysgerrige borgere benyttet i stor stil. I showroomet kan man b.la. se altanerne i 1:1 størrelse og dermed prøve sin kommende altan af.

“I vores showroom kommer gæsterne helt tæt på både funktionaliteten og æstetikken i vores altanløsninger, og det er min klare fornemmelse, at det har spillet en afgørende rolle i, at flere og flere aalborgenserne har fået øjnene op for at få ekstra kvadratmeter under åben himmel. I den kommende tid kommer vi til at sætte endnu mere fart på altan-boomet i Aalborg,” fortæller Casper Gorm Knudsen.

Altan.dk tilbyder full-service og håndterer således alt fra første besigtigelse og sparring omkring størrelse og placering af altaner til ansøgning om byggetilladelse, flytning af radiatorer og selvfølgelig selv montagen.

Del artikel