Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

ALT skal væk: BoShop inviterer til kæmpe flyttesalg

Af Emil Kjær Jørgensen

Ambitionerne var store, da BoShop med hovedsæde i Risskov åbnede i Aalborg i februar 2020.

Imidlertid har udfordringerne med at få Aalborg-afdelingen til at blive profitabel været tilsvarende store, og derfor afvikler BoShop afdelingen i Aalborg, når lejemålet udløber 1. marts 2023.

Men inden da afsluttes tiden i Aalborg med et slutspurts-flyttesalg.

Spar op til 70 %

Her kan nordjyderne kan se frem til fordelagtige møbeltilbud. Der vil være skarpe priser på masser af lækre møbler, accessoires og inventar som skal sælges fra udstillingen.

Det er fredag den 20. januar fra 10-17, lørdag den 21. januar 10-15 og søndag den 22. januar fra 10-15 du kan finde møbler med op til 70 % rabat. Derudover har du selv mulighed for at afgive et bud.

“Der vil under flyttesalget løbende blive fyldt op med udstillingsvarer fra vores lager, vi også flytter fra, så hold øje i møbelhuset for at gøre et kup,” fortæller de.

“Vi havde store ambitioner, da vi i begyndelsen af 2020 rykkede ind i den historiske og smukke bygning i Østerågade, og de 1.700 kvadratmeter var lige det, vi havde drømt om til at skabe det møbel-, mad- og oplevelseshus, vi havde i tankerne.

Men coronapandemien og den efterfølgende økonomiske afmatning forværret af krig i Ukraine, har gjort, at vi aldrig for alvor fik lettet fra jorden, og derfor har vi desværre ikke kunnet se anden rentabel mulighed end at afvikle Aalborg-afdelingen,” siger BoShops indehavere, Christopher og Dorte Eis.

Boshop flyttesalg

Fokus på Aarhus og online

Tanken med Aalborg-afdelingen var at skabe et møbelhus ud over det sædvanlige – et hus, hvor gæsterne kunne spise, nyde kunst og musik og se unikke møbler. Men forpagteren af cafeen valgte at lukke sine aktiviteter ned for at fokusere på andre dele af sin forretning, og siden har der ikke været serveret mad på adressen.

Ingen andre har haft mod eller økonomi til at overtage aftalen, og det har været med til at punktere vores drøm om at skabe det unikke hus, som var meningen med det hele,” siger Dorte Eis, der understreger, at BoShop lever videre i bedste velgående – og også kommer styrket ud på den anden side.

“Vi har en solid forretning i Risskov, som siden 2007 har leveret unikke kvalitetsmøbler til kunder i hele landet. Og så har vi en virkelig god position på online-markedet, som vi kommer til at kanalisere endnu flere kræfter over i – blandt andet med et forbedret og nytænkt samspil mellem vores fysiske butik og et nyt online univers for vores kunder.

Det positive outcome af denne situation er, at vi med afviklingen af Aalborg frigør nogle ressourcer til at styrke kerneforretningen, så BoShop også i de kommende mange år er et yderst attraktivt sted at købe kvalitetsmøbler.

I det nordjyske fortsætter vi det samarbejde vi allerede har skabt med gode netværksforbindelser og tætte kunderelationer – den fysiske butik vil blot være lidt længere væk”, siger Christopher Eis.

Del artikel

Andre læser også