Alt laves fra bunden: Nyt Take Away-sted er åbnet i midtbyen
Aalborg er heldigvis rig på muligheder, når klokken når frokosttid – og du bare ikke orker at fortære den tørre rugbrødsmad med leverpostej og en tvivlsom skive agurk.
Og nu er udvalget blevet endnu større i midtbyen.
1. oktober slog Jane Bønkel nemlig dørene op for Bønkels, der vil fokusere på kvalitets take away lavet fra bunden.
Jane Bønkel er uddannet kok, og hun kommer med en stor bunke erfaring fra kantinen i Vingårdshus.
Bønkels er åbnet i lokalerne i Danmarksgade 27A, hvor Nobita Sushi senest har holdt til.
Lækkert smørrebrød, salat og frisksmurte sandwiches
Menukortet byder blandt andet på lækkert og hjemmelavet smørrebrød, hvor du får 1 stk. for 40 kr. (eller 3 stk. for 100 kr.).
Brødet er hjemmebagt fra bunden, mens sylterierne ligeså er syltet af Jane selv.
Her kan du blandt andet vælge mellem Æg & Rejer, Flæskesteg med rødkål, syltede agurker og sprøde svær, Roastbeef med det hele, Kartoffel med rødløg & bacon, Avocado og bagte tomanter og Fiskefilet med hjemmelavet remoulade.
Ønsker du smørrebrød på stenalderbrød, koster dette en flad 5’er ekstra.
Udvalget varieres løbende efter sæson og humør, og derudover kan du også købe hjemmelavede sandwiches og friske salater.
Mottoet i Bønkels er “hjemmelavet fra top til bund” og alt lige fra brødet, remouladen til de syltede rødløg er netop lavet fra bunden.
Men selvom det hele laves fra bunden, er det meste alligevel snittet og forberedt af Jane og Co. i forvejen, så du kun skal vente få minutter på maden.
Meget andet end frokost
Bønkels har åbent mandag – torsdag fra kl. 07.30 – 16.30, fredag fra 07.30 – 16.00 og lørdag fra 09.30 – 13.30.