Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alt laves fra bunden: Nyt Take Away-sted er åbnet i midtbyen

Af Emil Kjær Jørgensen

Aalborg er heldigvis rig på muligheder, når klokken når frokosttid – og du bare ikke orker at fortære den tørre rugbrødsmad med leverpostej og en tvivlsom skive agurk.

Og nu er udvalget blevet endnu større i midtbyen.

1. oktober slog Jane Bønkel nemlig dørene op for Bønkels, der vil fokusere på kvalitets take away lavet fra bunden.

Jane Bønkel er uddannet kok, og hun kommer med en stor bunke erfaring fra kantinen i Vingårdshus.

Bønkels er åbnet i lokalerne i Danmarksgade 27A, hvor Nobita Sushi senest har holdt til.

Alt laves fra bunden: Nyt Take Away-sted er åbnet i midtbyen

Lækkert smørrebrød, salat og frisksmurte sandwiches

Menukortet byder blandt andet på lækkert og hjemmelavet smørrebrød, hvor du får 1 stk. for 40 kr. (eller 3 stk. for 100 kr.).

Brødet er hjemmebagt fra bunden, mens sylterierne ligeså er syltet af Jane selv.

Alt laves fra bunden: Nyt Take Away-sted er åbnet i midtbyen

Her kan du blandt andet vælge mellem Æg & Rejer, Flæskesteg med rødkål, syltede agurker og sprøde svær, Roastbeef med det hele, Kartoffel med rødløg & bacon, Avocado og bagte tomanter og Fiskefilet med hjemmelavet remoulade.

Ønsker du smørrebrød på stenalderbrød, koster dette en flad 5’er ekstra.

Udvalget varieres løbende efter sæson og humør, og derudover kan du også købe hjemmelavede sandwiches og friske salater.

Alt laves fra bunden: Nyt Take Away-sted er åbnet i midtbyen

Mottoet i Bønkels er “hjemmelavet fra top til bund” og alt lige fra brødet, remouladen til de syltede rødløg er netop lavet fra bunden.

Men selvom det hele laves fra bunden, er det meste alligevel snittet og forberedt af Jane og Co. i forvejen, så du kun skal vente få minutter på maden.

Alt laves fra bunden: Nyt Take Away-sted er åbnet i midtbyen

Meget andet end frokost

Bønkels har åbent mandag – torsdag fra kl. 07.30 – 16.30, fredag fra 07.30 – 16.00 og lørdag fra 09.30 – 13.30.

I de tidlige timer kan du glæde dig til en morgenmadsmenu, hvor specialiteten er en Go’morgen bolle, som du nemt kan tage med på farten. Den kan du få lige som den er eller eksempelvis med spinat, æg og bacon.

Du kan også købe en helt klassisk grovbolle med ost, marmelade eller den sikre vinder: Nutella.

Vil du starte dagen ud med god samvittighed har du også muligheden for at købe en Go’Morgen Salat.

Du finder mere info om Bønkels her.

Trænger du til et god restaurantoplevelse? Så kom med til Aalborg Eat Out

I de kommende to uger sørger byens toprestauranter for en oplevelse udover det sædvanlige. Prisen starter fra 225 kr. for tre retter.

Book din plads her.

Alt laves fra bunden: Nyt Take Away-sted er åbnet i midtbyen

Del artikel