Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alt, du skal bruge til en overlevelsestur: Leatherman og Carinthia sovepose 

Af Annoncør

Skal du ud i den vilde, frodige og smukke danske natur – måske med en rygsæk og en Carinthia sovepose på ryggen?

Annoncør betalt indhold leveret af 417.dk

Hvad end du skal sove i telt, shelter eller under en presenning, får du brug for noget ordentligt og vandafvisende værktøj, så du kan klare dig ude i den vilde natur

Læs med her, hvor vi kommer ind på, hvilke nye brands og produkter, du bare skal eje til din næste overlevelsestur. 

Du bliver forelsket i Leatherman

Er du stor fan af værktøj og multitools, fordi du bedst kan lide altid at være forberedt? Det samme kan de hos Leatherman, som er et amerikansk mærke, der specialiserer sig i udstyr der gør vildmarksturen dét sjovere.

De står blandt andet bag de ikoniske Leatherman multitool, der er et must til dig, der elsker udendørslivet. 

Fra Leatherman finder du alverdens multitools til dig, der går på jagt, camperer, cykler, sejler, fisker, reparerer, er spejder og så videre.

Enhver kniv eller multitool fra Leatherman er desuden dækket af 25 års garanti, hvilket forklarer den til tider lidt høje pris – men hey: du betaler altså også for mange års erfaring og håndværk.

Er du på udkig efter et multitool, der vil noget? Så er det Leatherman, du skal kigge lidt på.

En Carinthia sovepose er det næste nye hit

Skal du sove i vildmarken? Så er en sovepose uundværligt. Og her er en Carinthia sovepose det nyeste nye. Med en Carinthia sovepose får du en slidstærk, varm kvalitetsløsning.

Her kan du sove natten igennem trygt og varmt – og også i minusgrader. Selvom en Carinthia sovepose holder dig tryg og varm, er den stadig åndbar, så du ikke bliver gennemblødt af sved.

Carinthia soveposer kommer i forskellige farver, så du både kan vælge en, der er nem at spotte og knap så nem at spotte ude i skoven.

De fleste Carinthia soveposer har en mumiefacon, hvor den er smallere i fodenden og med hætte. Det betyder, at du kan være helt dækket ind ud over ansigtet, som er frit. 

Er du en rigtig grej nørd? Så skal du have et kompas!

En god tur ud under åben himmel kræver det rette udstyr – og her glemmer rigtig mange kompasset.

Et kompas er altid godt at have i lommen, hvad end du er spejder, vandrer, soldat eller orienteringsløber – men sådan et i lommen er du garanteret aldrig at fare vild, selv i den mest lunefulde natur (og du kan lade telefonen blive hjemme).