Alt det gode ved Nordhavn området

Skrevet af: Redaktionen

Får du snart fornøjelsen af at flytte til bydelen Nordhavn? Nordhavn er en forholdsvis ny opstået bydel. Den består til dels af nybyggede huse. Så når du flytter til Nordhavn, kan du næsten være sikker på, at det er en lækker nybygget lejlighed, du flytter ind i.

Selvom bydelen ikke ligger i centrum af København, har du stadig en masse muligheder for takeaway i Nordhavn. Så du skal ikke være bange for, at det bliver kedeligt.

Skal du snart flytte til Nordhavn?

I Nordhavn er der masser af nye og flotte lejligheder at vælge imellem. Bydelen har ikke altid eksisteret. Det er inden for de seneste år, at der virkelig er blevet bygget mange boliger. Derfor stiger bydelen hvert år med mange flere mennesker.

Det vil sige, at det er en bydel i bevægelse. Der skal altid noget. Du vil altid se mennesker gå rundt på gaden, når du kigger ud af vinduet. Så selvom du ikke bor helt inde i centrum, vil du stadig få fornemmelsen af at bo midt inde i byen.

De mange muligheder for takeaway i Nordhavn er også med til at fremme følelsen af at bo midt inde i byen.

Take away muligheder

Det gode ved området, er nemlig deres take away i Nordhavn. Der findes et væld af gode madsteder, som sælger lækre og velsmagende retter.

Det gode ved det hele er, at der hele tiden kommer nye madsteder og restauranter til. Da Nordhavn er et voksende område, er det ikke slut med at bygge nye take away muligheder.

Derfor kan du også være sikker på, at du kan få det nyeste og mest trendy takeaway i Nordhavn. Eksempelvis kan du få de moderne poke bowls, som er en salat blandet med sushi.

Take away er et skønt alternativ til at lave maden selv. Når man kommer hjem fra en travl dag, har man nemlig ikke det store overskud. Her er det rart at bestille maden hjem til døren, så man ikke skal løfte en finger selv.

Mød dine naboer

Der findes mange gode naboskaber i Nordhavn. Vil du også godt have et godt fællesskab med dine naboer, når de flytter til bydelen?

Så bør du arrangere en sammenkomst. Du kan enten holde den i din lejlighed eller i et af fællesområderne.

Dine naboer vil uden tvivl være glade for, at du gider at holde en lille fest.

Hvis du vil gøre det letter for dig selv, kan du eventuelt bestille noget lækkert takeaway fra nordhavn til festen.

Så bliver maden leveret lige til døren, og du kan fokusere på at lære dine naboer godt at kende. Så tøv ikke med at sende nogle invitationer ud til dine naboer i Nordhavn.

Aalborg-advokater får pris: Haugaard|Braad kåres som Succesvirksomhed 2020

Skrevet af: Michael Qureshi

Den eftertragtede erhvervspris ”Succesvirksomhed 2020” vækker store smil hos det Aalborgensiske advokatpartnerselskab, Haugaard|Braad.

Stoltheden over at blive kåret som en af de virksomheder i Danmark, der kontinuerligt bidrager til vækst og velstand i lokalområderne, men også til dansk økonomi som helhed, er ikke til at tage fejl af.

Det skriver Haugaard|Braad i en pressemeddelelse.

Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” tildeles af BDO og Spar Nord, som med prisen anerkender de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, der gang på gang leverer resultater, som bidrager positivt til den danske økonomi.

Det er en stor ære at modtage prisen, hvilket advokat og partner, Rasmus Haugaard, ikke lægger skjul på:

At blive valgt af Spar Nord Bank og BDO som Årets Succesvirksomhed opfatter jeg som den bedste cadeau, vi kan opnå.

Hårdt arbejde, vedholdenhed og fokus – fra begyndelsen for 15 år siden til nu – er årsagen, og jeg er glad og stolt over anerkendelsen,” forklarer Rasmus Haugaard.

Skal opfylde en lang kriterier

For at blive kåret som Succesvirksomhed skal man opfylde en række kriterier, som blandt andet indebærer en positiv udvikling i resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Kriterierne skal være opfyldt gennem en årrække og er derfor ikke en pris, som virksomheder kommer sovende til. Haugaard tilføjer:

Da vi startede virksomheden tilbage i 2009, var vi kun to. Nu er vi 30, og det er af og til ikke til at forstå. Men med sådan en pris bliver vi mindet om, hvor langt vi er kommet, og hvor meget vi har nået gennem årene.

Men æren tilfalder alle medarbejdere. Det kræver nemlig et uovertruffent bagland af medarbejdere og kollegaer, som er vanvittigt dygtige til det, de laver – og det har vi.”

Prisen har fået en særlig plads i receptionen ved indgangen til Haugaard|Braad Advokatpartnerselskab, som en påmindelse om det solide arbejde, der ligger til grund for den eftertragtede anerkendelse fra BDO og Spar Nord.

En Succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere

  • Vækst i virksomhedens resultat før skal de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15% i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Melder nyt ud: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde om coronasituationen i Danmark i dag klokken 14.00.

Det oplyser Statsministeriet på Twitter.

Det er foreløbig ikke oplyst, hvad mødet kommer til at handle om, ud over at det er om ‘covid-19 i Danmark’.

Fra onsdag til torsdag blev der konstateret 453 nye corona-smittede hvilket var ny smitterekord i Danmark, viser tal fra seruminstitut.

Den hidtidige smitterekord blev sat 8. april, hvor der blev konstateret 408 nye smittetilfælde.

Med til den nye smitterekord hører, at der i dag bliver testet langt flere for coronavirus, end der gjorde i foråret. Derfor er der givetvis også konstateret flere nye smittede.

Men der er ingen tvivl om, at der er bekymring hos myndighederne over stigende smittetal, og i København har man allerede set nye tiltag indført.

I går var første gang, at gæster og personale skulle bære mundbind på restauranter, caféer, barer og øvrige serveringssteder.

Opdateres

Helt særligt: Jagerfly laver flyshow over Aalborg to gange i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag bliver der chance for at opleve noget helt særligt, hvis man er vild med jagerfly.

To gange i dag skal et jagerfly nemlig træne helt specielle øvelser ud fra Flyvestation Aalborg. Det skriver TV2 Nord.

Normalt træner jagerpiloter særlige manøvrer ved de forskellige Air Shows, men grundet Covid-19 har stort set alle været aflyst.

For to uger siden fløj to jagerfly over Nørresundby og Aalborg i forbindelse med flagdag
Foto: Flyvevåbnet

Bedste steder at se det

Derfor træner man det i stedet klokken 12.15 og 13.45 ifølge TV2 Nord.

Morten Valentin Jensen fra Flyvestation Aalborg fortæller til tv-stationen, at hvis man få det bedste syn af flyets “show”, så bør man placere sig ved Lindholm Høje, parkeringspladsen ved Aalborg Lufthavn eller ved Vestre Fjordpark.