Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fascination i vente: Alphabeat gør comeback på årets Grøn

Af Emil Kjær Jørgensen
Photo: Morten Rygaard
Photo: Morten Rygaard

En lidt kold dag som i dag, kan vi ikke være de eneste, der glæder os til sommer, kolde fadøl, hyggeligt samvær og ikke mindst lækker musik på årets Grøn.

I 2019 besøger Grøn for 36. år i træk otte danske byer, og Aalborg er selvfølgelig igen at finde på tourplanen.

Det bliver søndag d. 21. juli, at Trekanten igen bliver omdannet til en festplads uden lige.

Nu har endnu et stort dansk navn meldt sin ankomst.

Comeback efter 5 år

Efter fem års stilhed vender Alphabeat nemlig tilbage med både nyt materiale og ikke mindst alle de store hits, som vi allesammen kender.

Bandet har siden 2007 sat gang i festen med numre som “Fascination”, “10.000 nights” og “Boyfriend”, der alle sammen strøg lige ind på både den danske og den engelske hitliste, og siden de i marts annoncerede deres comeback, har de storhittet med nummeret “Shadows”. Der er altså mere end god grund til at forvente sig en fantastisk fest med Alphabeat på plakaten.

“Vores musik og Grøn må være det perfekte match. Vi er så glade for, at Grøn vil være med til at starte vores fest op igen, og vi ved, at vi sammen med publikum kommer til at sætte gang i hele pladsen.

Vi glæder os til at genoplive alle de gamle hits og spille et par nye sange, og så glæder vi os til at tilbringe et par sommeruger sammen som band. Grøn bliver vores danske comeback live, og vi er klar til at vise, hvad vi kan,” fortæller Alphabeat til Grøn..dk

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Vi er indlogeret til Grøn ? Cirka 20 grader højere end sidste år ? Vi ses i marken! #migogaalborg #aalborg @groenkoncert

Et opslag delt af MigogAalborg (@migogaalborg) den

Fem store navne offentliggjort

Alphabeat er bestemt ikke de eneste danske stjerner, der kigger forbi Trekanten til sommer. Grøn har allerede offentliggjort rap-fænomenet Kesi og Scarlet Pleasure, som er et af de hotteste bands i Danmark lige nu.

Derudover fejre Carpark North deres 20-års jubilæum med Grøn-publikummet. De spiller nemlig en række helt særlige shows på årets grønne koncerter, som er det eneste sted man kan opleve Carpark North live i 2019.

Kato lægger også vejen forbi Grøn for tredje gang. Han er en af dansk musiks bedst sælgende og mest erfarne DJ´s.

Hvad: Grøn
Hvor: Trekanten, Nørresundby
Hvornår: Søndag d. 21. juli fra klokken fra kl. 13.

Du finder info om billetkøb her.

Del artikel