Alletiders Juleshow optaget i Aalborg: Se det på TV2 i aften

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Julen er lig med traditioner.

Det kan nærmest ikke blive rigtig jul, før juletræet er blevet pyntet, julemiddagen er blevet indtaget, og man hånd i hånd bevæger sig rundt om træet.

Også i Aalborg er en juletradition blevet tilføjet til listen. I år er det nemlig fjerde år i træk, at Musikkens Hus lægger lokaler til TV2’s store julehit, Alletiders Juleshow.

Alletiders Juleshow er et festligt tv-show for hele familien, der i høj grad dyrker traditionerne. Samtidigt kan seerne dog også se frem til en masse musikalske overraskelser og indslag, der ville kunne få selv mr. Scrooge i julestemning.

Musikkens Hus er noget særligt

Showet sendes i aften kl. 20.35 på TV2, men da optagelserne allerede fandt sted d. 28. november, kan vi selvfølgelig allerede nu afsløre lidt af aftenens program …

Du kan igen i år se frem til at opleve Mikkel Kryger og Louise Wolff som de glade juleværter. Og én ting, der gør dem særligt glade, er netop det faktum, at de igen i år får lov at skyde julen i gang med nordjyderne i Musikkens Hus i Aalborg.

“Musikkens Hus er bare et vildt godt sted at afholde Alletiders Juleshow,” siger Louise Wolff til MigogAalborg og uddyber:

“Jamen, det bunder simpelthen i, at der er så god stemning – og det skyldes primært publikummet.

Selvfølgelig er her en fantastisk akustik, og det er et flot og rart rum at være i … men det er altså virkelig et godt publikum!” siger hun med et grin, og Mikkel Kryger stemmer i:

“Der må vi altså bare sige, at nordjyder … Ja, når det kommer til at holde en fest og hygge sig, skabe god stemning og være sammen – der ligger de virkelig i top.”

Et ekstraordinært godt publikum

Det er almindeligt kendt, at danskerne ifølge flere statistikker er blandt de lykkeligste i verden. Men ifølge de to erfarne værter, så har nordjyderne altså bare en helt særlig juleånd.

“Vi har været rundt mange forskellige steder og, bevares, folk er søde og rare – men der sker altså bare noget særligt, når man kommer herop.” siger Mikkel.

“Der er bare sådan en varm atmosfære, og man kan virkelig mærke, at de har glædet sig. De er bare et ekstraordinært godt publikum.”

Udover en fælles kærlighed til julen, så fornemmer Louise og Mikkel også, at der er en lokal stolthed over at være en del af showet.

“Jeg fornemmer også én eller anden kulturel stolthed af Musikkens Hus – at man er glade for, at det er her og er en magnet for en masse begivenheder, som man gerne vil støtte op om.” forklarer Louise.

Nye og gamle juleklassikere

I løbet af aftenen får de to juleglade værter selskab af blandt andre HUSH, Stine Bramsen, Patrick Dorgan, Claus Hempler, Aalborg Vocals, Hjalmer, Tina Dickow, Søren Sko, Maria Lucia – allesammen akkompagneret af Aalborg Symfoniorkester.

Stjernerne kommer hver især med deres bud på den ultimative julesang – nogle er udødelige klassikere, andre er splinternye.

Fællesnævneren er dog, at de alle hver især og tilsammen vil kunne sprede vaskeægte julestemning gennem skærmen og ud i det ganske land.

Både Mikkel og Louise er dog ikke blege for at afsløre et par af deres egne favoritter.

“For mig er det Nu er det endelig jul med Gasolin og Kim Larsen.

Især i lyset af hvad der er sket i løbet af året. Den står bare tilbage som sådan en fantastisk dansk juleklassiker,” siger Mikkel og henviser til tabet af hele Danmarks spillemand, Kim Larsen, der sov ind i september efter længere tids sygdom.

Musikkens lever dog videre i os – og spørger man Louise Wolff, er det ikke det eneste nummer, der kommer til at sætte sig på vores nethinde de næste mange år.

“Jeg er jo blevet en lille smule nyforelsket i Tina Dickows nye julesang, Save a seat. Jeg tror det bliver sådan en nyklassiker, der kommer til at række langt ud og som vi synger med på mange år ude i fremtiden.”

Foruden de allerede nævnte julesange, så kan du også se frem til at høre Jeg tror det bliver en kold, kold vinter med Annika Aakjær, Vil du være min i nat? med Hjalmer, Merry Christmas Everyone med HUSH, Fairytale of New York med Maria Lucia og Claus Hempler, Silent Night med Stine Bramsen – og mange, mange flere.

Og det er altså i aften på TV2 kl. 20.35, at du kan se Alletiders Juleshow –  eller allerede nu på TV2 Play.

Hver lørdag i juli og august: Kom til gratis sommer yoga på Budolfi Plads

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Winther McDonald
Foto: Winther McDonald

Det har været nogle stressfyldte måneder for mange af os med corona-truslen hængende over hovedet.

Trænger du til at slappe gevaldigt af og få lidt mere zen i hverdagslivet, har vi fundet det perfekte arrangement.

DGI Huset Nordkraft afholder i samarbejde med Budolfi Plads gratis sommer yoga på Budolfi hver lørdag i løbet af juli og august.

Første event er nu på lørdag den 11. juli fra kl. 13.00 til 14.00 på pladsen, og det bliver ikke hvilken som helst slags yoga-hold.

Holdet hedder nemlig Un-wine Yoga, og som navnet antyder er vin involveret.

Un-wine med Winther McDonald

Det er den karismatiske yoga-darling Winther McDonald, der står for holdene, og udover en meget underholdende og afslappende oplevelse med fænomenal udsigt til Budolfi Kirke, får du også serveret et glas vin til lørdagens begivenhed.

Tilmelding til holdet sker via DGI Husets hjemmeside, og man skal være hurtig på tasterne; der er nemlig kun 40 pladser per gang.

Arrangementet er gratis; det eneste, der kræves er oprettelse af en bruger på DGI Husets hjemmeside.

Arrangøren gør opmærksom på, at man skal følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer og holde afstand til hinanden under begivenheden såvel som medbringe egen yoga-måtte og håndklæde.

Hygge yoga hele sommeren

Kan du ikke nå med til Un-wine Yoga lørdag, er der mulighed for at deltage i mange af sommerens andre yoga-hold på Budolfi Plads.

Der er f.eks. Hygge Yoga lørdag den 18. juli og hver lørdag frem til lørdag den 22. august.

Du finder holdene under DGI Husets holdoversigt.

Hvad: Sommer Yoga på Budolfi

Hvor: Budolfi Plads (på pladsen mellem AKTUEL og BACO)

Hvornår: Lørdag den 11. juli, kl. 13.00 – 14.00

Man kan tilmelde sig her

Aalborg Sushi Festival er tilbage

Prøv 22 stykker fra nyåbnede Yummi for 115 kr. eller gourmetmenuen fra Karma Sushi på 20 stk. for 210 kr. Se alle steder der er med og deres menuer lige her

 

 

Kickstart weekenden eller ferien: Skagen Fiskerestaurant åbner vinbar i morgen

Skrevet af: Michael Qureshi

Det var i maj, at Skagen Fiskerestaurant åbnede dørene til deres nye flotte restaurant i hjertet af Aalborg.

Siden har den populære fiskerestaurant fået en flyvende start med deres flotte indretning og strandsand på gulvene og ikke mindst den store udendørs terrasse, der flittigt bruges uanset vejret.

Nu er Skagen Fiskerestaurant så klar med endnu en nyhed på det centrale Budolfi Plads. Fra i morgen fredag d. 10. juli kan man kickstarte weekenden på bedste vis med vin, bobler og snacks.

Eller måske er det starten på sommerferien, der skal fejres.

Fredags vinbar med DJ og gode tilbud

Skagen Fiskerestaurant åbner nemlig en fredags vinbar, der skal køre hver fredag mellem 15-17. Den nye fredags vinbar skydes i gang med DJ og gode tilbud på snacks og vin.

Man kan blandt andet få Fiskens Chips- reje og blæksprutte med et glas vin for 90 kr. Der er også Lobster Roll med jomfruhummer med et glas vin for 130 kr.

Så hvis man vil få en god start på sommerferien eller weekenden, så er det måske oplagt at tage venner eller kolleger med til et godt glas vin i de hyggelige omgivelser på den smukke Budolfi Plads.

Er man mere til cocktails, så er den del også mere end godt dækket ind.

Mere end bare restaurant

Det er samtidig også et tydeligt tegn på, at Skagen Fiskerestaurant vil være mere end blot en restaurant i Aalborg.

Det skal samtidig også være et sted, man kan droppe forbi til et glas vin eller to og lidt snacks på den hyggelige og uformelle måde.

Hver fredag og lørdag i juli og i hele august vil der være DJ til at skabe en fed stemning, som matcher lidt af det man møder i selve Skagen i sommerperioden.

Hvad: Skagen Fiskerestaurant åbner fredags vinbar
Hvor: Budolfi Plads
Hvornår: Fra fredag d. 10 juli 15-17 og hver fredag fremover
Du kan læse mere her

Bukse-kometer: Her åbner Shaping new tomorrow ny kæmpe butik i Aalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Foto fra Shaping new tomorrows nye butik i Aarhus
Foto fra Shaping new tomorrows nye butik i Aarhus

De sidste par år har været noget af et maraton for fashionbrandet Shaping new tomorrow, der i den grad har erobret branchen – og en masse mandehjerter – med deres komfortable herretøj.

De har netop åbnet en kæmpe butik i Aarhus, og i morgen er der Grand Reopening på deres store butik i hjertet af København.

Nu er Shaping new tomorrow igen klar med en nyhed på hjemmebanen i Aalborg: Til september står den nemlig (igen) på flyttedag for butikken, der i dag holder til på Boulevarden 22.

Denne gang sættes kursen længere ned mod Nytorv i Østerågade 4, hvor Babysam i mange år havde til huse.

Fra september står lokalerne klar på ny og forventes i mellemtiden at forvandle sig til Shaping new tomorrow’s helt nye flagship store.

Bliver dobbelt så stor som nuværende

Den nye butik bliver mere end dobbelt så stor som den nuværende og kommer til at råde over 290 kvm. samt 185 kvm. salgsareal. Til sammenligning er den nuværende 74 kvm.

Derudover er der også tale om en gevaldig opgradering fra de lokaler som Shaping new tomorrow startede i for nu fem år siden.

“Det har været en vild rejse fra vores start i Jens Bangs Gade. Vi overtog et lokale, der havde stået tomt i syv år, og herfra gik vi jo bare i gang med at renovere alting selv.

Hele butikken blev bygget op af genbrug og vennetjenester, så da vi overtog butikken på Boulevarden var det jo helt vildt for os,” fortæller Christoffer Bak, der med er co-founder af Shaping new tomorrow.

Læs også: Trods krise i branchen: Shaping new tomorrow vil åbne 30 nye butikker

Next level retail

Siden er butikken blevet opgraderet i takt med konceptets udvikling – men nu er pladsen igen rendt fra de ihærdige iværksættere.

“Den primære grund til, at vi flytter er, at der simpelthen er for lidt plads i den nuværende. Vi går meget op i, at folk får en god oplevelse, når de kommer hos os, så det skal der selvfølgelig være rum til.

Samtidigt giver det os mulighed for at skabe det helt rigtige univers til tøjet,” forklarer han.

Det nye prøverumsområde skal især være butikkens hjerte, hvor et tilhørende loungeområde skal give kunderne både lyst og mulighed for at tage sig goooood tid til shoppingen.

Derudover vil den nye butik byde på flere digitale løsninger, der ifølge Christoffer bliver “next level retail”.

“Vi kommer til at gå all in på den nye butik. Vores nuværende er rigtig flot, men de nye rammer giver os mulighed for at implementere nogle endnu federe løsninger i designet,” fortæller han begejstret.

Den hidtil største butik

Den nye lokation betyder også, at Shaping new tomorrow nu får endnu færre skridt mellem deres kæmpe kontor på Nytorv og den kommende butik i Østerågade.

For selvom drengene nu også har butikker i både Århus og København, så er det stadig i Aalborg, at brandets hjertet banker.

“Vi designer den nye butik ud fra, at det er Aalborg, vi kommer fra. Rent kvadratmetermæssigt bliver den også vores største.

Det er i Aalborg, vi er startet, det er i Aalborg, vi holder til – og det kommer man til at se og mærke med den nye butik, som stadig er vores flagskibsbutik.” slutter Christoffer.

Den nye butik forventes at åbne i september, men indtil da kan du fortsat besøge Shaping new tomorrow på Boulevarden 22. 

Aalborg Sushi Festival er tilbage

Prøv 22 stykker fra nyåbnede Yummi for 115 kr. eller gourmetmenuen fra Karma Sushi på 20 stk. for 210 kr. Se alle steder der er med og deres menuer lige her