Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Do-nut miss it: La Donuteria åbner for sidste gang i weekenden

Af Stine Kjølby Christensen
Arkivfoto, La Donuteria
Arkivfoto, La Donuteria

Så er det altså ved at være last call, hvis du vil have en sidste bid af Aalborgs bedste (og eneste) bud på hjemmelavede donuts.

I morgen og lørdag åbner La Donuteria i Nørregade nemlig op for allersidste gang, før nye eventyr venter forude for makkerparret Tomas og Adam.

Dermed ender caféen donut-æraen i Aalborg, for efter denne weekend er der officielt lige præcis 0 donut-shops tilbage i byen. I 2020 blev vi ellers ramt af et decideret donut-boom i byen med åbningen af hele fire forskellige caféer.

En vild og hård tid

Donutrejsen i Aalborg har været både vild og hård for de to unge forpagtere i La Donuteria, der drømte om at introducere byen for donuts af højeste kvalitet og smag.

Her bliver alt bagt fra bunden hver eneste dag toppet med velvalgte råvarer og solgt helt friske – lige som en donut er allerbedst.

Nu er tiden dog kommet til at tage afsked med donutshoppen i Nørregade, der kun har to dage tilbage, før det er for sent.

“Vi holder som udgangspunkt åbent både fredag og resten af weekenden, men hvis det sker igen, at vi får så mange besøg, så er vi sandsynligvis nødt til at melde udsolgt om søndagen,” fortæller Adam.

Dermed bliver lørdag altså muligvis sidste åbningsdag i Aalborg.

Donuts til en skarp pris

Alle donuts fås til den nette pris á 29 kr. og vil du være sikker på at få én, så er det en god idé at bestille dem på forhånd. Dette kan du for eksempel gøre ved at skrive til La Donuteria på deres Instagram.

Om lukningen fortæller La Donuteria:

“Det har været en fantastisk oplevelse for os fuld af opture og nedture. Vi har nydt det helt vildt, men tiden er kommet til at slutte La Donuterias rejse i Danmark,” fortæller Adam, franchise partner, til MigogAalborg.

“Der er nogle personlige grunde til, at vi ser os nødsagede til at lukke ned, og vi er virkelig kede af at skulle skuffe vores dejlige kunder, der har været med os på denne fantastiske rejse.”

Du finder La Donuteria i Nørregade 14.