Alle forlystelser er åbne: Fårup Sommerland glæder sig over god start

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto: Fårup Sommerland
PR-foto: Fårup Sommerland

Forleden var der gensynsglæde mellem Fårup Sommerland og de mange årlige gæster, som har savnet den nordjyske forlystelsespark.

Genåbningen af Fårup Sommerland var imødeset af rigtig mange, men det har også været tydeligt, at der stadig er usikkerhed omkring hvad der i realiteten er åbent af forlystelser.

Der har været rigtig mange forskellige udmeldinger i pressen omkring de forskellige forlystelsesparker og deres genåbning. Det har medført en del forvirring omkring, hvad der reelt har åbent i Fårup Sommerland.

Svaret er ganske enkelt; Alt har åbent – og i næste weekend, hvor der loves op til 25 grader, åbner Aquaparken.

Korte køer til de fleste forlystelser

Det er første sæson i spidsen for Fårup Sommerland for direktør Niels Jørgen Jensen, og han vil gerne understrege, at alt er stort set som det plejer.

“Det korte svar er, at alle aktiviteter kører.

Fårup klassikere som Træstammerne, Rafting & Lynet kører uden at være påvirkede af kapacitetsbegrænsinger.

Vi oplever desværre en generel misforståelse, om forlystelserne nu også kører – og det gør de altså.

Vi har i den første åbningsweekend kun oplevet kort kø på mellem 5-15 minutter på alle forlystelserne med undtagelse af de tre, der er underlagt begrænsningen med 1-2 selskaber pr. tur.

Det drejer sig om vores tre store rutsjebaner Orkanen, Falken og vores nyhed i år SAVEN, som pt. kører med begrænset kapacitet,” fortæller Niels Jørgen Jensen til MigogAalborg.

Masser af plads at boltre sig på

Der er også stadig plads til impulsive ture op til Fårup Sommerland.

De anbefaler, at man køber billet på forhånd, men lige nu er man ikke i nærheden af udsolgt, og derfor kan man godt tage afsted med ro i sindet.

“Vi kan vi se, at gæsterne har masser af plads i parken at boltre sig på.

Vi har ikke har nogle dage, hvor vi er i nærheden af at melde ’udsolgt’ på reservationer.

Man kan selvfølgelig altid komme ind uden reservation eller billet købt på forhånd, hvis der ikke er fyldt op på dagen. Så køber man blot billetten ved billethuset eller viser sæsonkortet her.

Og nu lover vejrguderne også dansk sommer – så det glæder vi os meget til med den snarlige åbning af Aquaparken d. 20. juni,” siger direktør Niels Jørgen Jensen.