Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alle cocktails koster 40 kr.: BACO åbner By Night koncept på Budolfi Plads

Af Michael Qureshi

Der er vind i sejlene for BACO-konceptet, der åbnede deres kaffebar nummer 2 for lidt over en måned siden på Budolfi Plads.

BACO er en af byens mest populære kaffebarer, hvor alt på menukortet lige fra god kaffe, iskaffe, bagels, kager og meget mere koster 25 kr.

Det er blevet så populært, at de udvidede fra den oprindelige i Nørregade til at åbne endnu en på den nye flotte Budolfi Plads i selskab med flere af byens bedste steder som Aktuel og Skagen Fiskerestaurant.

Især her i sommervarmen har det virkelig rykket for BACO, der har langet massevis af god iskaffe over disken. Men nu er teamet bag BACO klar med en nyhed mere.

Alle cocktails koster 40 kr.: BACO åbner By Night koncept på Budolfi Plads

Bliver til cocktailbar om aftenen

Fra på torsdag omdannes BACO Coffee & Bagels til at være byens billigste cocktailbar på Budolfi Plads. Her kommer alle drinks og cocktails til at koste 40 kr.

På åbningsdagen på torsdag er der gratis cocktails til de 50 første, der kigger forbi.

“BACO, som vi kender det, lukker så kl. 18.00 torsdag, fredag og lørdag, og så vil der være et “identitetsskift” frem til BACO BY NIGHT, som åbner kl 19.00.

BACO har allerede udfordret byens kaffepriser, og nu kommer vi til at gøre det samme med cocktails,” lyder det fra Frederik Kjær, der er medejer af BACO.

Alle cocktails koster 40 kr.: BACO åbner By Night koncept på Budolfi Plads

Priserne er skruet i bund

På menuen kommer der også øl og cider til 30 kr., man kan købe et glas rosé eller anden vin for 40 kr. og så bliver der snacks som nachos og andet godt saltet.

Alle tilladelser er nu indhentet, og man er klar til at få Budolfi Plads til at summe endnu mere af liv fra på torsdag og resten af sommeren.

“BACO  By Night har åbent fra til 19:00 til midnat hver torsdag, fredag og lørdag. Kvaliteten er høj, men priserne er skruet helt i bund som du kender det fra om dagen,” lyder det fra Frederik Kjær.

De kommer også til at køre 6 cocktails To Go for 200 kr. i hele juli som et koncept, de satser meget på.

“Vi kommer til at have meget fokus på To Go cocktails, som kun få andre laver i byen. Det er perfekt til disse sommeraftener hvis man vil have cocktails med til forfest, eller med ud på Budolfi Plads, eller tage det med ned på Havnefronten,” forklarer Frederik Kjær.

Hvad: BACO By Night åbner
Hvor: Budolfi Plads
Hvornår: Fra på torsdag d. 2. juli og alle torsdage, fredage og lørdage fra 19.00-00.00

ALL YOU CAN EAT BBQ-FESTIVAL PÅ BONE’S

MigogAalborg laver i samarbejde med Bone’s på Havnefronten i Aalborg en BBQ-festival. Spis løs af American Spareribs, Roasted chicken, Smoked Sausage, Pork belly Ribs, fries, slaw andet tilbehør og selvfølgelig dessert for kun 229 kr. (børn 99 kr.) – du kan kun opnå tilbuddet ved at bestille her

Alle cocktails koster 40 kr.: BACO åbner By Night koncept på Budolfi Plads