Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alkoholproblemer? Sådan kommer du ud af et misbrug med behandling

Af Annoncør

Alkoholisme er en seriøs og farlig sygdom, som kræver en seriøs behandling. Alkoholisme kan således ikke bare behandles med antabus, da dette kun er en kortvarig løsning, der ikke arbejder med roden til problemet med alkoholisme.

Derfor er den mest effektive vej ud af alkoholisme at blive behandlet for det på et behandlingscenter, hvor der vil blive arbejde i dybden med problemet under en 5 uger lang indlæggelse.

Læs mere om Behandlingscenter Søby Park og bliv klogere på, hvad du som alkoholiseret eller pårørende kan gøre ved problemet med alkoholisme.

Hvad indebærer en behandling mod alkoholisme?

En seriøs og effektiv behandling mod alkoholisme kræver som nævnt en indlæggelse over flere uger. I denne tid kan der arbejdes i dybden med den alkoholiseredes problemer på en helt anden måde, end der kan på kurser over få timer.

Under indlæggelsen vil patienten modtage døgnbehandling, hvor der vil blive arbejdet med forskellige terapiformer, der bl.a. har til formål at arbejde med patientens psyke og livsindstilling, da dette er den eneste måde at skabe et totalt og langvarigt stop for alkohol på.

Efter indlæggelsen vil alkoholikeren også modtage ambulant efterbehandling i 11 måneder.

Hvornår skal en alkoholiker indlægges?

Alkohol er et problem for et individ, så snart personen ikke længere er herre over sit eget alkoholindtag. Når der er tale om et ustyrligt misbrug, som alkoholikeren ikke kan styre, er det således tid til at gøre noget ved problemet.

Faktisk er det vigtigt at gribe ind så hurtigt som muligt, da alkoholisme er en fremskridende sygdom, som kun bliver værre med tiden. Derfor er der større chance for at undgå slemme konsekvenser for både den alkoholiserede og for familien ved at få misbrugeren indlagt til behandling, så snart der er mistanke om, at indtaget af alkohol ikke kan styres.

Del artikel