Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aldi lukker snart: Spar op til 70 % i Aalborg-butik

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Onsdag godkendte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen handlen mellem Aldi og REMA1000.

Butikken på Dannebrogsgade 58 i Aalborg udgår af handlen, da det ikke har været muligt at opnå udlejers accept af en overdragelse til REMA 1000. Den lukker dermed permanent.

Nu er det blevet oplyst, at ALDI på Dannebrogsgade 58 lukker i uge 36.

I butikkens sidste uge vil der være store rabatter på alle varer i butikken med få undtagelser (Der gives ikke rabat på tobak og modermælkserstatning. Der betales fuld pant på drikkevarer)

Det gælder både dagligvarer og al non-food, eksempelvis køkkenudstyr, værktøj, tøj og boligtekstiler.

Butikkens sidste åbningsdag forventes at blive torsdag den 7. september 2023. Den kan dog lukke tidligere, hvis der bliver udsolgt før.

Hvor længe tør du vente?

Ophørsudsalget starter fredag d. 1. september med 30 % rabat på alle varer i hele weekenden. Mandag og tirsdag er der halv pris på alt, og i butikkens sidste åbningsdage onsdag og torsdag er der 70 % rabat, så længe lager haves. Butikken lukker, når der ikke er flere varer.

Der vil ikke være fuldt sortiment i butikken i den sidste uge, og tilbud fra ALDIs ugentlige tilbudsavis gælder ikke i butikker med ophørsudsalg. Rabatten fratrækkes ved kassen, og varer købt under ophørsudsalg kan ikke returneres.

Farvel og tak efter 45 år

ALDI åbnede den første danske butik i 1977 som den første discountkæde i Danmark. Men efter 45 år siger Danmarks første discountkæde nu farvel.

”Jeg vil gerne sende en stor tak til alle vores loyale kunder og en særlig tak til vores dedikerede og dygtige medarbejdere. Vi håber at se en masse kunder i butikken i de sidste dage, hvor man kan gøre en rigtig god handel med op til 70 % rabat på alle varer,” siger adm. direktør i ALDI Danmark, Finn Tang.

Del artikel

Andre læser også