Aktiviteter for voksne i efteråret

Skrevet af: Martin M. Jørgensen

Annonce

Efteråret er over os. Dette betyder, at det bliver mørkere for hver dag, der går. Regnen falder og temperaturen lige så. Heldigvis er der rigtig mange ting, som man kan give sig til i løbet af efteråret, hvis man befinder sig i nærheden af Aalborg.

Kør ind til byen

Hvis du gerne vil opleve sjove aktiviteter i efteråret, er det en god idé at komme ind, hvor det sker. Alt efter hvor du bor henne, kan du køre til forskellige byer. Bor du tæt på Aalborg, er dette en oplagt by at besøge.

Du kan naturligvis vælge at tage offentlig transport til Aalborg, men hvis du gerne vil have lidt mere fritid, hvad angår afgangstider og gåafstande, kan det være smart at tage bilen. Skal du køre, kan det være en god idé at undersøge mulighederne for parkering hjemmefra. Læs mere på parkering Aalborg.

Se de nye film

Er du kommet ind til Aalborg, er der naturligvis mange aktiviteter, som du kan give dig til. Du kan for eksempel vælge at tage i biografen med din partner eller med dine venner. I løbet af denne sæson kommer der ofte mange nye film ud.

I år kan det for eksempel være værd at tage et kig på Fat Front, Valhalla eller Joker. Det er oplagt at give sig i kast med at se en film, hvis vejret viser tænder. Vil du i biografen på en dag med dårligt vejr, skal du dog være opmærksom på, at der sandsynligvis også er mange andre, der har fået samme idé.

Tag ud at spise

Ligesom i de fleste andre større byer i Danmark, ligger der naturligvis mange caféer og restauranter i Aalborg. Disse kan være dejlige at besøge, hvis du vil have noget kvalitetstid med din partner eller venner.

Alt efter hvad du søger, kan du finde mange guides på nettet til, hvilket spisested du bør besøge. Dette er hvadenten du er på udkig efter brunch, frokost, aftensmad eller bare en kop kaffe og noget kage.

Zoologisk have er for alle

Normalt forbinder man kun zoologisk have med børn, men dette behøver ikke at være sandheden. Selvom man er blevet voksen, kan det nemlig være rigtig sjovt at kigge på de søde dyr.

I Aalborg Zoo kan du frem til den 20. oktober 2019 opleve en dinosaurudstilling. Her kan du gå rundt mellem dinosaurer i naturlig størrelse. Dette er en stor oplevelse ligegyldigt, om man er voksen eller barn.

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.