Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aktiviteter for voksne i efteråret

Af Redaktionen

Annonce

Efteråret er over os. Dette betyder, at det bliver mørkere for hver dag, der går. Regnen falder og temperaturen lige så. Heldigvis er der rigtig mange ting, som man kan give sig til i løbet af efteråret, hvis man befinder sig i nærheden af Aalborg.

Kør ind til byen

Hvis du gerne vil opleve sjove aktiviteter i efteråret, er det en god idé at komme ind, hvor det sker. Alt efter hvor du bor henne, kan du køre til forskellige byer. Bor du tæt på Aalborg, er dette en oplagt by at besøge.

Du kan naturligvis vælge at tage offentlig transport til Aalborg, men hvis du gerne vil have lidt mere fritid, hvad angår afgangstider og gåafstande, kan det være smart at tage bilen. Skal du køre, kan det være en god idé at undersøge mulighederne for parkering hjemmefra. Læs mere på parkering Aalborg.

Se de nye film

Er du kommet ind til Aalborg, er der naturligvis mange aktiviteter, som du kan give dig til. Du kan for eksempel vælge at tage i biografen med din partner eller med dine venner. I løbet af denne sæson kommer der ofte mange nye film ud.

I år kan det for eksempel være værd at tage et kig på Fat Front, Valhalla eller Joker. Det er oplagt at give sig i kast med at se en film, hvis vejret viser tænder. Vil du i biografen på en dag med dårligt vejr, skal du dog være opmærksom på, at der sandsynligvis også er mange andre, der har fået samme idé.

Tag ud at spise

Ligesom i de fleste andre større byer i Danmark, ligger der naturligvis mange caféer og restauranter i Aalborg. Disse kan være dejlige at besøge, hvis du vil have noget kvalitetstid med din partner eller venner.

Alt efter hvad du søger, kan du finde mange guides på nettet til, hvilket spisested du bør besøge. Dette er hvadenten du er på udkig efter brunch, frokost, aftensmad eller bare en kop kaffe og noget kage.

Zoologisk have er for alle

Normalt forbinder man kun zoologisk have med børn, men dette behøver ikke at være sandheden. Selvom man er blevet voksen, kan det nemlig være rigtig sjovt at kigge på de søde dyr.

I Aalborg Zoo kan du frem til den 20. oktober 2019 opleve en dinosaurudstilling. Her kan du gå rundt mellem dinosaurer i naturlig størrelse. Dette er en stor oplevelse ligegyldigt, om man er voksen eller barn.

Del artikel

Andre læser også