Aktiv sommer med HappyMoves: Kæmpe Launch-event i weekenden

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Siden 2015 har DGI i samarbejde med Coca Cola indtaget seks byer i Danmark og skabt fede oplevelser for unge gennem events med sommerstemning og sjove aktiviteter.

Henover sommeren fylder HappyMoves igen i år gadebilledet i Aalborg med fast placering på havnefronten hver torsdag fra maj til september.

Der er ingen tvivl om, at det igen i år bliver et kæmpe sommerhit.

Sæsonen skydes i gang med kæmpe launch event

På lørdag den 5. maj kl. 14-17 skydes den nye sæson af HappyMoves i gang med kæmpe launch event på havnefronten.

Der er ingen form for tilmelding, så for at være med skal du ganske enkelt blot møde op på havnefronten og springe ind, hvor du har lyst.

Der vil blandt andet være gratis is fra Isbjørnen til de 50 første fremmødte, Kildevæld sponsoreret af Coca Cola og fede tunes leveret af DJ Jens Fischer.

På dagen er der mulighed for at deltage i konkurrencer i streetsoccer, -tennis og -basket, udfordre sig selv og vennerne i sjove minigames, prøve virtual reality eller bare chille i loungen.

Derudover vil Aalborg Street Workout sørge for gunshow og fede tricks, og med besøg af Aalborg Fægteklub tør vi godt love, at det ”stikker” helt af.

”Det er ikke kun Tour de France der har en ’førertrøje’. Igen i år kan man til launch eventet dyste med om HappyMoves førertrøjen. Du vælger selv konkurrencen, der kan være alt fra sten/saks/papir til 3-point-scoring i basket. Du udfordrer den der har trøjen og vinder du, er den din.  Den der har førertrøjen kl. 17.00 får den med hjem” forklarer René Melvad Jørgensen, som er projektleder for HappyMoves Aalborg

God sommerstemning for alle

HappyMoves er for alle, der har lyst til at være med.

”Det er ikke en konkurrencedefineret aktivitet. Det handler ikke om at være stærkest, hurtigst eller bedst. Der er plads til alle uanset niveau, og det handler simpelthen bare om at have det sjovt – og så gør det ikke noget at man bevæger sig imens.

Folk er selvfølgelig forskellige og der vil altid være nogle, der er bedre end andre i en eller anden form. Til HappyMoves er det klart en fordel, da der er et godt miks af niveauer, og folk deltager på kryds og tværs mens de hygger sig og har det sjovt med det,” fortæller René.

Events hele sommeren

Udover launch eventen på lørdag vil HappyMoves hoste over 20 events i løbet af sommeren, som alle er gratis og frit tilgængelige.

HappyMoves har udgangspunkt i ugentlige events hver torsdag kl. 17-19 på Aalborg havnefront, men kommer også ud i andre dele af byen og laver events. Her er der blevet lavet aftaler med en masse spændende samarbejdspartnere, og det er helt sikkert noget, som man ikke vil gå glip af.

Eksempelvis:

  • Rise and shine yoga event i Utzon Parken den 21. maj
  • LaserGame Danmark event i Nordkraft den 29. maj
  • Vestre Fjordpark event i august med udspringskonkurrencer, waterballs, slacklines, SUP-boards m.m.

”Vores primære formål er at finde ud af hvilke aktiviteter Aalborgs unge gerne vil deltage iog levere netop dét. Vi gør vores bedste for at danne de perfekte rammer for en fed eftermiddag med vennerne,” fortæller René og tilføjer:

”Vi har 8 frivillige agents, som både planlægger, udvikler og afvikler vores events. De er alle lokale unge med vilde ideer til nye aktiviteter, de brænder for at bevæge Aalborg og glæder sig til at se jer på lørdag.”

Vil du med ud og nyde sommeren på havnefronten – eller blot følge med i hvad der sker – så kan du følge HappyMoves Aalborg på Facebook og Instagram.

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.