Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Akrobatik og magi i verdensklasse: To internationale cirkusshows kommer til byen

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto af La Soiree. Foto: Rafael Zajac
Arkivfoto af La Soiree. Foto: Rafael Zajac

Hver sommer de sidste seks år er teltet blevet indtaget af det prisbelønnede varieté-show La Soirée til truppens eneste optræden i Europa.

Igen i år kan vi se frem til storslåede shows aften efter aften i det ikoniske spejltelt Paradiso, som står placeret uden for Nordkraft.

Og i år kan vi endda glæde os til hele to nye fantastiske internationale cirkus-forestillinger.

Først er det Le Coup, der vil underholde publikum med et prisvindende cirkusshow fra 20. – 23. august, inden produktionsholdet bag La Soiree fra 26.- 30. august vil vælte verden (og Aalborg) med deres nye satsning, Majestique.

Le Coup

Fra den 20. – 23. august kan vi glæde os til Le Coup, der er et actionpræget prisvindende cirkusshow, hvor skaberne af den legendariske whisky-gennemvædede cirkusfest SCOTCH & SODA er tilbage.

LE COUP im CHAMÄLEON – Official Show Trailer from CHAMÄLEON Theater Berlin GmbH on Vimeo.

Glæd dig over de vovede akrobater og musikere fra Australien – du er inviteret til deres voldsomme kampnat i bokseringen!

Vild showmanship møder Neo-Vaudeville, når LE COUPs dristige kombattanter præsenterer deres færdigheder, som hånd-til-hånd akrobatik, dristig trapes, fald i stropper, hængende i håret, jonglering med bowlingkugler.

Læg hertil original live musik med det frygtindgydende bluegrass band Father Grant & The Blunt Objects og sangerinden Mary Murderess. Et band der understøtter og fyrer kunstnerne op til det højeste niveau af vilde tricks.

LE COUP er en hyldest til de gamle markeder og tivolier, de rejsende folk, showmændene og akrobaterne, der appellerede til publikums gunst og opbakning.

Så glæd dig til at opleve The Boss, Ugly, Sally The Alley Cat, Sister, Barry og The King, når de alle træder ind i ringen for at vinde sejren.

I LE COUP er det ikke muligt kun at læne sig tilbage og slappe af. Du medrives og opfordres højlydt til at heppe på din favorit og placere væddemål.

Majestique

Direkte fra Montréal kommer den nyeste skat inden for Cirkus Cabaret i 2020 til Spejlteltet Paradiso fra 26. – 30. august.

Fra det kreative team, der stod bag sidste sommer internationale hit La Soirée, kommer i år deres nye skabelse, MAJESTIQUE, som inviterer indenfor til en fortryllende aften med sensualitet og betagende optrædener.

Majestique er en hyldest til det oprindelige cirkus-cabaret bestående af international artister i absolut topklasse.

Majestique er unikt, friskt, hurtigt, imponerende og morsomt charmerende – og det er et show, der vil stjæle dit hjerte.

Efterlad hverdagens grubler bag dig – nu er det nemlig tid til at gribe dine venner og familie, komme ud af huset og flygte direkte ind i Spejlteltet Paradiso til en aften med ren glæde, underholdning og fascinerende oplevelser, som du bare ikke kan (eller vil!) gå glip af.

Du finder billetinfo her.