ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Økologi i højsædet: Restaurant AKKC by MEST er klar med årets nytårsmenu

Af Annoncør

Nytårsaften nærmer sig med hastige skridt, og de bedste menuer i Aalborg plejer at blive hurtigt udsolgt.

Derfor skal du heller ikke tøve for længe, hvis du vil forkæle dig selv og gæsterne med årets nytårsmenu fra Restaurant AKKC by MEST.

Det kan du glæde dig til

Du kan tilmed spise årets nytårsmenu med god samvittighed, for Restaurant AKKC by MEST sætter økologi og bæredygtighed i højsædet.

Økologi i højsædet: Restaurant AKKC by MEST er klar med årets nytårsmenu

“Menuen er spækket med økologi.

Fra Naturbruget i Tranum leveres de skønneste og sprøde grøntsager.

Mørbraden er af dansk frilandsgris fra Hestbjerg Økologi i Holstebro – Bertels grise har det SÅ godt og det bliver man glad af.

Vores surdejsbrød er bagt med økologisk mel fra Havremøllen – nyd det med smør fra Aabybro Mejeri i en ”MEST” udgave. 

Alt er forberedt af vores dygtige kokke og menuen kræver derfor kun den sidste finish i dit eget køkken,” fortæller de om menuen.

Menuen leveres med farvekoder, så du hurtigt kan få et overblik over retterne.

Der medfølger desuden en grundig vejledning, så du nemt og hurtigt kan tilberede den lækre nytårsmenu.

Prisen pr. person er kun 400 kr. indtil 30/11 (Pris pr. person efter 01.12.2022 – kr. 450 kr.). Afhentningen af nytårsmenu foregår mellem kl. 11.00-13.00 på Nytårsaftensdag. Forudbestilling er nødvendig.

Økologi i højsædet: Restaurant AKKC by MEST er klar med årets nytårsmenu

Årets nytårsmenu

Appetizer:
Rørt skaldyrssalat med kammusling og jomfruhummer fra Læsø, blomkålspure, samt saltet agurk og friteret brød

Forret:
Urtesouffle lavet på nytårstorsk mættet med urter samt hummerbisque smagt til med Cognac og tomat.
Hertil syltede ØKO-græskar fra Tranum naturbrug, ristede græskarkerner og urtesalat
Hjemmebagt surdejsbrød på ØKO-mel samt smør fra Aabybro Mejeri

Hovedret:
Økologisk mørbrad fra Bertels grise med trøffelfars og tørsaltet dansk bacon.
Hertil sprøde jordskokker, jordskokpuré og dehydreret rødbede med solbær fra Tranum Naturbrug.
Samt kroket med Daal og grisekæbe, pommes Anna med timian og skalotteløg samt Sauce Gastrique tilsmagt med solbær.

Dessert:
Hvid chokolade smagt til med brunet smør samt tærte med ”delize de lemone”.
Hertil karamelsovs med citrontimian, ristede kerner og nødder samt syrlig creme af røde bær (kirsebær).

Du bestiller nytårsmenuen lige her.

Del artikel

Andre læser også