Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endnu flere kulturoplevelser: AKKC åbner nyt koncertrum

Af Nathalia Hentze Nielsen

Aalborg Kongres & Kulturcenter (AKKC) er et af Aalborgs førende kultursteder, og nu cementerer de den placering med åbningen af et helt nyt koncertrum.

Rummet i Det Lille Teater åbnede allerede i lørdags, og det vil være et supplement til de mange folkelige kulturoplevelser.

Det Lille Teater fokuserer på anderledes stimulerende musik og mellemstore og mindre navne med højt kunstnerisk niveau og udviklingspotentiale. AKKC vil præsentere et musikalsk udbud, der appellerer til et bredt og varieret udsnit af befolkningen og hjælpe upcoming og nyetablerede navne frem på musikscenen.

Det skriver AKKC i en pressemeddelelse.

Endnu flere kulturoplevelser: AKKC åbner nyt koncertrum

Fra niche-film til niche-musik

Ny, skæv, anderledes og nysgerrig musik. Det nye koncertrum henvender sig til et mindre publikum med interesse for nicheoplevelser.

Og det er ikke første gang, at Det Lille Teater danner rammer om særlige kulturoplevelser. Det er en lille historisk perle blandt AKKC’s mange lokaler. Et hyggeligt rum, der tidligere fungerede som en lille alternativ biograf med film, der ikke blev vist i de almindelige biografer.

Det nye koncertrum skal bidrage til byens kulturudbud, og Martin Hall og Thomas Li indviede Det Lille Teater med en performance koncert med spoken word.

På plakaten er noir-rock med Neu Sierra, eksperimenterende musik af den indonesiske duo Senyawa, og koncert med det unge talent og Ugens Uundgåelige på P3 Julie Ellinor med lokale SZOA som åbningsnavn – en tilføjelse til AKKC’s musikprofil, der rammer et nyt segment af kulturbrugere.