ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fashion på abonnement: Aalborg-firma tilbyder mærkevarer til indkøbspris

Af Michael Qureshi

Aismo Fahion Store, ejet af Jeppe og Theis, har opfundet et koncept der rusker godt og grundigt op i modebranchen.

Aismo Store har tidligere gjort det anderledes, da de åbnede i Aalborg, hvor al indtjeningen på alle varerne gik 100 procent til forhandleren selv. Forretningsmodellen var så, at mærkerne betalte for pladsen i butikken.

Nu er Theis sammen med forretningspartneren Jeppe Holst på færde igen med et endnu vildere forretningskoncept. Denne gang tilgodeser konceptet i allerhøjeste grad kunderne.

Fashion på abonnement: Aalborg-firma tilbyder mærkevarer til indkøbspris Fashion på abonnement: Aalborg-firma tilbyder mærkevarer til indkøbspris

Fashion på abonnement: Aalborg-firma tilbyder mærkevarer til indkøbspris

Abonnement giver adgang til store rabatter

De vil nemlig sælge fashion på abonnement. Det bliver nu muligt at købe markedets bedste brands til indkøbspris året rundt. Det kræver udelukkende et abonnement på 99 kr. månedligt for at få adgang til rabatter på 55-75 procent.

“Vi forhandler markedets bedste brands til herre og kvinder både i butikken og på webshoppen. Aismo Fashion Store er nu både til herrer og damer og er blevet en  fashion- og sneaker store,” fortæller Theis Hollænder til MigogAalborg.

Eksempelvis kan man købe sko fra mærket Svea med en før-pris på 700 kr., men hvor medlemsprisen ryger helt ned i 312 kr.

Eller en T-Shirt fra Holzweiler med normalpris på 550 kr. vil med abonnementet kun koste 246 kr.

Fashion på abonnement: Aalborg-firma tilbyder mærkevarer til indkøbspris
Drengene bag Aismo Jeppe Holst (tv) og Theis Hollænder

Går i luften fredag 31. august

Det nye abonnementskoncept går i luften i morgen fredag den 31. august, og man behøver ikke at bekymre sig om, hvorvidt man er bundet på hænder og fødder, hvis man vil have adgang til at snuse til de vilde tilbud.

“Vi kører en 14 dages gratis prøveperiode, når man signer sig op. Derudover er der ingen binding, så man kan opsige sit abonnement når som helst.

Vi tror på fuld gennemsigtighed, og at det her koncept er så stærkt og attraktivt, at når først de har prøvet det, så kan de jo se, hvor mange penge, der er at spare på de lækreste mærkevarer,” forklarer Theis Hollænder.

Fashion på abonnement: Aalborg-firma tilbyder mærkevarer til indkøbspris

Mange lækre trendy mærker

Aismo Fashion Store ligger i Søndergade 3 lige i det hjørne, hvor Kebab House ligger på gågaden.

I butikken har de lækre mærker som Holzweiler, Adidas, Nike, Puma, Reebok, New Balance, WE ARE CPH, SVEA, JUCH Paris, Sur Le Chemin, POP Copenhagen og mange flere bliver tilføjet i de kommende måneder.

Fra fredag 31. august kan du signe op og selv se tilbuddene her

Del artikel