Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Afslører åbningsdato: Snart åbner Pingvin på ny lokation

Af Stine Kjølby Christensen

Det er en af Aalborgs mest populære tapasrestauranter med deres Verdenstapas-koncept, hvor du kommer med på en kulinarisk tur rundt i alverdens køkkener med det lækreste tapas-udvalg.

I december afslørede Pingvin, at de dog var begyndt at se mod andre hjørner af universet. Nemlig Stjernepladsen.

Restauranten havde planer om at rykke rødderne i Adelgade op, og flotte i helt nye lokaler ved Havnefronten. Og nu er der endelig sat dato på den kommende åbning.

  1. september 2023 kan du besøge Pingvin i de helt nye omgivelser.

Ny oase på Aalborgs nye gastronomiske plads

Adressen bliver nærmere bestemt i lokalerne på Stjernepladsen mellem BACO og IsVærftet. Og nye lokaler betyder også nye tiltag:

“Vi blev forelskede i lokationen lige med det samme. Det er et skønt område med masser liv, og derfor vil vi gerne gøre endnu mere ud af vores frokosttilbud, der vil være åbent for i hvert fald tirsdag til lørdag.

Her vil vi som noget nyt tilbyde både nachos og vores helt egen Pingvin-burger – og selvfølgelig som altid vores Pingvin tapas,” fortæller en glad Anja Rørdam, der er indehaver af Pingvin, og fortsætter:

“Vi vil også gøre meget ud af udendørsområdet, hvor vi får lavet en terrasse langs fronten, hvor vi vil have servering udenfor hele året rundt.

Her vil vi have varme på og lækre møbler. På sigt vil vi høre Råt&Godt, om de vil stable et hyggeligt udendørsarrangement på benene, hvor man bare kan hygge sig.”

Pingvin Tapas har sidste åbningsdag, på deres nuværende adresse, den 12. august 2023.

Del artikel

Andre læser også