Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Får sit eget showroom i Aalborg: Glerups rykker ind i nabolokalerne

Af Redaktionen

Interessen var stor, da Glerups sidste år i oktober åbnede et showroom i Møllegade.

Til dem, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med glerups, kan vi kort fortælle, at de specialiserer sig inden for noget, der efterhånden er blevet danskernes absolutte go to, når der skal shoppes nye hjemmesko til både store og små fødder.

Glerups har rødder helt tilbage i 1993, hvor Nanny Glerup første gang filtede et par hjemmesko med naturligt uld fra sin egen gotlandske fåreflok.

Det nye showroom i Aalborg skulle bruges til at dele virksomhedens fortællinger af de mennesker, der selv står bag den.

Får sit eget showroom i Aalborg: Glerups rykker ind i nabolokalerne

Glerups har i forvejen en lang række forhandlere, men i denne butik kunne de altså sikre en nær kontakt til kunderne og dermed få mulighed for at dele den gode historie.

Samtidig var Glerups også udfordret af at åbne en fysisk butik midt i den værste Corona-krise. Men som man siger: Hvo intet vover, intet vinder.

“Vi ser det som en kæmpe gevinst, at vi kan være så tæt på kunderne og gøre historien om Glerups endnu mere autentisk og ægte.

Og så må vi se, om det kan køre rundt i Aalborg, så vi på sigt kan åbne op i flere byer,” fortalte Marianne fra Glerups dengang til MigogAalborg.

Flytter ind i nabolokalerne

Desværre ser det ud til, at historien i Møllegade slutter for nu. I hvert fald har Glerups meldt ud, at butikken ved siden af Kronen siger farvel og tak for denne gang.

Glerups fortæller dog også, at den fysiske butik i stedet flytter ind hos naboen Zjoos med en decideret Glerups-afdeling med et fortsat stort udvalg.

Man kan håbe, at alt det fantastiske inventar, som showroomet åbnede med sidste oktober, får lov at leve videre i nabolokalerne.

På denne måde får Glerups altså fortsat mulighed for at dele sin historie med aalborgenserne – blot i et lidt mindre format.

Del artikel

Andre læser også